Saturday 28 July 2012

Bored...

Nudím sa :) Čiže vám sem nahádžem pár obrázkov, väčšina súvisiaca s olympiádou :) Upozorňujem, že som totálny Potterhead alebo HPfreak alebo ako chcete, čiže veľa toho bude súvisieť aj s HP :D

Milujem človeka, ktorý toto vytvoril :) Anglicko má úžasnú kráľovnú :) Presne moja reakcia



Poznáte THG? Nie? Chyba, MUSÍTE si to pozrieť/prečítať :) A asi mi hrabe, ale keď tak nastupovali tie krajiny, presne som si spomenula na THG a už len čakala, kto príde s horiacimi plášťami. Musím povedať, že ma sklamali :/




 No, Harry, na toto nemáš :)



 To som ja! To som presne ja! Už sa tam len objavila naša kráľovná a ja všetkým húkam nech čušia. Jo I love ya so much :)




Sledovali ste tweety, čo hádzal Volde na tt? No išlo mu to riadne, musíte si prečítať :) 




 Presne! To by som si teda kukla :D (quidditch=metlobal) to by bola iná olympiáda





Keď som už videla Ruperta s tou pochodňou len že OMFC (alebo po novom OMT) a výraz že jéééééééj :) MILUJEM ho! Úžasný herec :) A to dievča, čo to písalo, obdiv neuveriteľný :) Mňa by to nenapadlo (prečo by ma to nenapadlo? Prečo som tak blbá??)


Toto by som teda skúsila :) Nič proti Twilighards, ale to by stálo za to. Len či by som to prežila :D





Prozatím vše, ale v PC mám cca 3oo ďalších obrázkov, ktoré časom pribudnú, len si to tam poupratujem :D Hope u had fun :)

1 comment:

  1. súhlasím so všetkým! :D hlavne ten Quidditch na olympijských by som pozerala ako najatá, tiež som úplný HPfreak :D aa už neviem čo ti k tomu napísať, len loove ya♥ (MUCH MORE!)

    ReplyDelete