Tuesday 24 July 2012

Fuck ! I am Josh 6

Čaute ženské :) ...po dvoch dňoch už aj Josh :) ...kecy ešte dole :D nateraz len...užite si ju :)



Položil ma na posteľ, ja som stihla zamumlať "brúú" a už som spala.

Ráno ma zobudil Josh. Šteklil ma. Keď ani to nezoberalo ťahal mi perinu a zase ma šteklil. Asi ho tou sadrou kamsi kopnem.

"Mmmm."

Mrmlala som všetko len nie súvisle slovo a nechcelo sa mi hýbať. Pomaly mi jeho pokusy o budenie začali liezť na nervy.

"Dobre ! Vstávam !"

Prudko som sa posadila a vzápetí sa zrútila späť do vankúšov.

"Po 1. sú dve hodiny poobede. Po 2. chrápeš jak starena a po 3. celú noc zaberáš trištvrtinu postele."

"Zaslúžim si to !"

"To by bolo v poriadku keby ma celý ten čas nekopeš a nekričíš zo sna."

"Dobre prepáč. Nehľadala ma sesternica ?"

"Taká bláznivá červenovlasá ?"

"To na ňu sedí."

"Mám pocit, že klopala na všetky dvere aby ťa našla. Bola ako hurikán. Pobudila pól hotela a narušila každému ráno."

"Je starostlivá."

"Až tak, že si nemala kde spať ?"

"Môžeš byť rád."

"Som."

Milo sa na mňa usmial. Ležal na druhej polke postele (ako sa to vzalo naozaj som zaberala dosť miesta).

"Ako zabavíš kripla ?"

Opýtala som sa po krátkom tichu počas ktorého som si prechádzala dlaňami tvár.

"Vieš hrať šach ?"

"Áno."

"Fajn lebo vymýšľať ďalšiu aktivitu by mi zabralo ďalšiu noc."

Doniesol šachovnicu, rozložil panákov a ja som sa zatial krkolomne poskladala do polovičného tureckého sedu. Jednu nezlomenú nohu som mala skrčenú, druhú, tú osadrovanú, vystretú a opierala som sa na štyroch vankúšov zatiaľ čo on musel ísť oproti mňa. Bola to dosť komická hra. Pri každom ťahu, ktorý sa mi nepáčil alebo ho dostával do vedenia som mierne sekla nohou a on dostal sádrou do kolena. Poslušne stiahol figúrku na predchadzajúcu pozíciu a ťahal opatrnejšie. Keď dostal asi pätnásty kopanec zmietol všetky figúrky rukou zo šachovnice. Strašne ma to rozosmialo. Šach nám nevyšiel. Bol preňho veľmi bolestivý a v mojom stave sa toho nedalo veľa robiť. Tak sme sa zvyšok popoludnia prevažne rozprávali, nehýbali sa z tej postele a smiali sa. Nijaký vážny rozhovor z toho nevznikol, iba sme rozoberali samé somariny. A ja som trénovala to krčenie čela namiesto nosa. Asi po troch hodinách mi hlasno zaškvŕkalo v bruchu. Odkedy som nič nejedla ?

"Čas na obed ?"

Pýtal sa ma so smiechom keď to počul.

"Alebo skôr na večeru."

"Obslúžim ťa kráska."

Vyťukal číslo hotelovej služby, objednal mi prvé čo mu vzišlo na um (palacinky) a nechal to doniesť.

"Neunavil si sa ako si ma obsluhoval ?"

"Máš pravdu. Dalo mi to zabrať."

"Ty niesi hladný ?"

"No vlastne...večer idem kúsok odtiaľto za kamarátmi. Robia oheň a jedla tam bude dosť. Mám dilemu čo s tebou ale...nepôjdeš so mnou ?"

Chvíľu som nad tým rozmýšľala ale nebol to zlý nápad.

"Nebudem prekážať ?"

"Budú tam aj iné dievčatá. Myslím... Ale určite nebudeš prekážať."

Pri ohni. Na vzduchu. Prečo nie ? Aj tak by som sa tu zbytočne nudila.

"Kedy presne ?"

"O siedmej."

Prikývla som a ďalej sme boli ticho. Ja som rozmýšľala čo si oblečiem. On si ticho hmkal nejakú melódiu. Potom prišli palacinky na tácke a vyzerali kráľovsky.

"Nedáš si ?"

"Nie ďakujem."

Tak som sa do toho musela pustiť sama. Nemala som rada keď na mňa niekto hľadel počas jedenia. Bola som dosť nešikovná. Pomaly som krájala palacinku s ovocím, zmrzlinov a šlahačkou. Potom sa na taniery šmykla vidlička a odkrojený kúsok letel mimo tanier a skončil rozpľasknutý na posteli. Josh sa snažil držať smiech ale nešlo mu to. Ja som celá zbrontovela, radšej som sa naňho nepozerala a palacinku brala do ruky. Príbory boli vždy mojou slabosťou. Jedla som teda palacinky s rukami, celá som bola od toho ušpinená. Šlahačka na prstoch, na puse aj na taniery. Vždy mi skoro celá zmrzka vytiekla spodom a ešte aj pyžamo som ušpinila. Celý čas sa smial a mne bolo hrozne trápne. Potom som zdrapila vankúš, zababrala ho a hodila mu ho do tváre. Nezaberalo to tak som rovno nabrala šlahačku z taniera a hodila doňho tú. Rozplaskla sa mu na nose.

"Toto si nemala."

Rehotala som sa ako divá a sledovala ako letí horúca malina z môjho taniera na čelo. Vyprskol do ďalšieho smiechu. Chytila som tanier a jeho obsah vykotila celý  na Josha. Vzišla z toho bitka o to kto koho viac zababre. Mala som polepené vlasy a vôbec všetko. Cez oko sa mi ťahal čokoládový monokel a šlahačka zaberala celé moje líca, pusu aj nos (ten dolámaný, ktorý som ničila ešte viac). Vo vlasoch som mala ovocie a o mojom milovanom pyžamku sa ani nevyjadrujem. Jasné, že vyhrával keďže z polohy do polohy som sa dostávala tri minúty a on zatiaľ voľne bojoval. Nikdy by som neverila čo všetko dokáže zašpiniť tanier palaciniek. Mňa, Josha, posteľ. Bol na tom podobne ako ja a momentálne už nemal čo a z kade zoškriabavať tak si ma prehodil cez plece a niesol ma do kúpeľne. Ušetril mi starosť ale poriadne ma preto vytrápil. Starostlivo ma položil do vane, polámanú nožičku mi viložil na okraj a zapínal kohútik. Na studenej !! Celú ma tým sprchoval od hlavy po päty a ja som vrieskala. Rozopol mi mikinu, sklonil sa nado mňa a dostala som studenú sprchu a'lla Josh. Akosi sa mi podarilo vykopnúť mu tú vec z ruky. Dopadla na zem, metala sa ako ryba na suchu a voda špliechala na celú kúpeľňu. Aj na dvoch ľudí v nej. Steny, strop, uteráky...všetko skončilo zamočené takže sme sa ani nemali do čoho utrieť. Začínalo sa to tu podobať na aquárium a ja som sa len rehotala na Joshovych pokusoch chytiť tú hadicu. No a keď ma už brucho bolelo neuveriteľne tak som sa nad ním zľutovala, kopla som nohou do páky a voda sa vypla. Neviem ako dlho sme sa tam smiali ako retardované tulene ale situácia zvážnela keď som svojím polámaným nosom kýchla. Josh na mňa hodil ustaraný pohľad a keď ním skĺzol nižšie ustaraný sa zmenil na blažený. On mi rozopol mikinu a ja som zabudla, že pod pyžamom nemám podprsenku. Rýchlo som fingovane zaaukala a jeho oči zase mierili vyššie. No kýchla som si znova a to už bolelo sviňácky (neviem čo je toto za výraz :D). Zapla som si mikinu nech ma ohreje a potom mojej spomalenej hlave došlo, že je celá mokrá.

"Josh prosím vyber ma odtiaľto nech sa na izbe dám do poriadku."

"Jasné kráska."

Zobral ma na ruky a odniesol ma do postele. Ale do vlastnej. Dora si kulmovala červenú hrivu a vyvalene na nás hľadela. Josh sa rozlúčil s tým, že večer po mňa príde a mám sa teplo obliecť.

"Budem potrebovať tvoju pomoc Dori."

Hodila som na ňu psie oči a oslovila ju jej milovaniu nemouskou postavičkou.

"Ale nebudem mať na teba veľa času. Tiež mám program."

"Stačí mi ak mi pomôžeš osprchovať sa v teplej vode a umyť si poriadne vlasy. A ešte mi môžeš uvariť kávu. Je mi zima ako v Rusku."

"Vravela som chvíľu nie týždeň. Nechceš toho priveľa drahá ?"

"Nie. Dlžíš mi to."

Tak ma teda Dora poskladala do vane, pre zmenu mi dopriala horúci kúpeľ s vyloženou nohou, ktorý ma zregenoroval ako nič, po hodine sa dotrepala poriadne mi umyla vlasy a pritom ich slastne ťahala aká bola na mňa naštvatá. Z vane ma pekne aj vytiahla, zabalila ma do troch uterákov a jedného župana, rozčesala vyfénovala a učesala. Marfuškovské dva vrkoče mi zaplietla vraj sa ťažšie podpálim pri mojom štastí. Díky teda za podporu Dori. Potom zobrala pančuchy, ("áá Dora to sú obľúbené ja ťa zabijem !"), odniekiaľ vyhrabala tie nožnice a na ľavej strane odstrihla všetko od stehna.

"Natiahlo by sa to !"

Natiahla na mňa čo mala a potom ešte na sádru ten odstrihnutý zvyšok. Potom ešte šedé široké tepláky, podprsenku, tielko, obyčajné tmavomodré tričko (pravdaže s rukávom), šál mi uviazala ako arafatku až na brade, cez to natiahla tmavomodrú mikinu, obula mi jednu snehulu, na druhú nohu mi navliekla štyri hrubě ponožky a navrch zvolila červenú, protišmikovú s Disneyovskim Plutom aby mi dokázala ako ma lúbi ešte , som vyfasovala bundu a barle. Pohlad v zrkadle by som zhodnotila asi ako- zlá nevydarená mutantská verzia raperskej blonďavej indiánky so smyslom pre deckosť. Dva blonďavé vrkoče, šál trčiaci spod širokej mikiny, pohodlné tepláky no a obuv nekomentujem. Ešte mi prikrášlila modré oči špirálou a konečne ma nechala dýchať. Kávu som už od nej ani nežiadala lebo by mi do nej podľa mňa napľula. Za desať sedem prišiel Josh a po ďalšej hádke ma nechal zísť si to na barlách.

"No kráska.. Neviem kde začať s komplimentami..."

Uškŕňal sa nahodený podobne ako aj kráčajúc dole schodmi.

"Zdrž sa komentára..."

Zasmial sa ale neposlúchol.

"Tie vrkoče sú na zožratie, ďalej tvoja šatka ako pre psíka, tepláky ale najviac sa mi páči ponožka."

Priskočila som kúsok viac doľava a akoby omylom som barlu položila na jeho chodidlo, zavesila na ňu celú váhu a odrazila sa.

"Ssss. Neviem kto komu ublížil v tomto dvojdennom kamarátstve viacej."

Sykol a schytil ma na ruky. Barle som mala stále rovnako pod pazuchami a on si ma niesol.

"Modriny mi budú miznúť ešte mesiac. Už s tebou nikdy nehrám šach potvora."

"Ja sa s tebou už nikdy nes...nes...hapčíí, nesprchujem. Vidíš ?"

Kýchla som ako naschvál medzi rečou a slušne som sa otočila tvárou preč od neho.

"To bolo od teba zákerné. Ja by som sa s tebou ešte osprchoval rád."

"Ale ja nie."

Vyplazila som mu jazyk a vykračovali sme ďalej. Pred hotelom ma zložil do auta a nasadol si vedľa. Zrazu som bola Dore vďačná, že ma naobliekala ako cibuľu. Ešte som si z vačkou vybrala rukavice a bolo mi super. Bolo sviežo, dych sa mi zrážal na paru ale mne bolo blažene. Žijem zimou. Dorazili sme na miesto, ktoré sršalo sympatiami. V strede horelo ohnisko s kopou dreva. Okolo bolo veľa ľudí, rôzne pousdzaných a bavili sa. Na kope kobercov, lavičke alebo si navzájom sedeli na kolenách. Smiali sa a rozprávali. Pri jednej z nízkych lavičiek bola opretá gitara a napravo od tej lavičky stál veľký stôl prehýbajúci sa pod kopou jedla. Za nimi boli tmavé obrisy lesa a okolo iba ničota pokritá snehom. Čo to predstavovalo pre mňa ? Raj.

"Nazdar ľudia. Toto je Chloe."

Dal mi ruku okolo ramien a rozdával im všetkým úsmevy. Ozývali sa narážky, smiech a pozdravy.

"Ahojte."

To sa pozná, keď narazíte na kopu debilov, ktorý sú zároveň hrozne sympatický a priateľský.

"Kedy si nám chcel povedať túto radostnú novinu ?"

"Akú ? Že som jej zlomil nohu, potom nos a ona ma ešte stále nezačala nenávidieť ?"

Smiali sa všetci naokolo a Josh mi zatiaľ doniesol šamlík s dekou pod nohu a usadil sa vedla mňa na lavičku. Rozprávali sme sa o všetkom možnom aj nemožnom, často sa lesom ozýval náš rehot, jedlo pomaly mizlo a bolo nám super. Pod hviezdami, ktoré žiarili nad nami. A pri pukotajúcom ohni vďaka ktorému nikomu nebola zima. Potom chytil chalan po mojej pravici gitaru a začal si do tej atmosféry brnkať.

"Josh prepáč, ale nikomu sa nechcelo vláčiť ti sem bubny."

Bubny ? Z vyvalenými očami som na neho pozrela ale on najprv odpovedal.

"Nikoho som o ne nežiadal. A rušil by som nočný klud."

Smial sa a potom sa otočil na mňa.

"Čo kráska ?"

"Akoto, že sme spolu strávili dva dni a ja neviem, že si bubeník ?"

"No, nepýtala si sa. A tiež o tebe nič neviem."

A tam sa rozhovor zvrtol na mňa.

"Tak nám to povec všetkými Chloe."

"A čo také ?"

"Proste niečo o tebe."

"Mmm. Volám sa Chloe. Som blondýna telom i dušou. Najradšej som lyžovala pokým som z tých lyží nebola surovo zrazená... Nič v zlom Josh. ...Študujem. Najradšej mám lízatká a hneď potom moju malú sestru Monu. ...Som z Británie... A to je asi všetko podstatné."

"Zabudla vám povedať, že miluje disneyho."

"Čo je na tom zlé ?"

"Nič. Páči sa mi, že si také dieťa."

Hodila som naňho ďalší pohlad vypúlench očí. Všetci sa na nás dvoch smiali. Dostal odo mňa po hlave a hneď nato ma musel znova zachraňovať inak by som spadla hore znak z lavičky. Potom sme sa všetci pozerali na hviezdy, boleli nás krky ako sme zakláňali hlavy ale bolo to krásne. Nachvíľu som hlavu sklonila a pozerala sa do pukotajúceho ohňa. Plamene skákali, príjemne to svietilo a bolo tam teplo. Potom mi dal Josh ruku okolo pása a usmial sa.

"Páči sa ti tu ?"

"Je to tu super. Ďakujem."

Usmiala som sa aj ja a ani neviem čo to do mňa vošlo naklonila som sa k nemu bližšie... Posledné centimetre odstránil on a teplé mäkké pery sa dotkli mojich. Ohňostroje mi zo žalúdka strieľali k nosu... Aj by som tie pery stihla ochutnať keby som prudko netočila hlavu do ľava a nemusela znova kýchnuť. Vrkoče švihli Joshovi do tváre a ja som s rukou na puse kýchla.

"Prepááč."

Otočila som sa späť k nemu hľadajúc vreckovku.

"Toto bolo čo ?"

"Tá bola taká ďakovná..."

Povedala som potichu lebo som presne vedela načo sa pýta. Obaja sme sa znovu rozosmiali, s jeho rukou na mojom chrbte som si o neho oprela hlavu a sledovala nebo.
Toť časť :) Prepáčte ale dnes nebude She is mine !...pracujeme s Katie na tom spoločnom príbehu prezývanom aj ako Bez Názvu alebo "kniha" a nestíham všetko :) Sme rady, že sme sa po dlhej dobe niekam pohli tak píšeme kým máme nápady. Chcete aby sem bol ten príbeh pridávaný ? :) Píšte do komentárov či áno alebo nie a ja potom uvidím. ...K nejakej časti Josha som tušim písala P.S. s tým, že neprebehol proces zamilovania sa. Tak aj teraz treba podotknúť, že toto nebol bod zakladania vzťahu. :D ...palacinky, pyžamko, ponožky s Plutom... toto bolo inšpirované mnou :D ...som úplné nemehlo čo sa toho jedenia týka a pyžamo s ovečkami vlastním spolu s ponožkami. :D ...vidíme sa ešte večer s niečim ďaľším ;D
.... a menšia záplava obrázkov :D


Dora :)




Tuto som si exkluzívne pre Vás fotila ponožky :D

P.S. Ďakujem krásne za všetky vaše úžasné komentáre :) ...akosi som nemala čas odpovedať, prepáčte :**


9 comments:

  1. už som ti hovorila (a stále ti hovorím, že už som ti hovorila :D never mind :D) ale honey, je to dokonalé! :) ten Jooosh, asi ma vystrie o.O :) nádhera, teším sa na ďalšiu :)
    P.S.: pekné ponožky puso :-* love you♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj ja už som ti to hovorila :D a vždy ti to budem hovoriť :D ..,.teda Ďakujem =** ...a nech ťa nevystiera ešte ťa potrebujem na písanie =* :D ...budúci rok ma v nich uvidíš na lyžáku ;D <3 ďakujem :) Lúúbim ťa viac :))

      Delete
  2. Trošku oneskorene komentujem ale urobím ti radosť! :) perfektná časť, tak isto aj celý tento príbeh je neuveriteľný! :* úžasnéto je celé <3

    ReplyDelete
  3. Vobec sa tu nesmejem ako retard ale vobec :D budem sa opakovat ale vazne super pises a ako aaaa nemam slov ludia chodte hladat slovnik dosli mi slova :D proste mega mega mega som rada ze som nasla tento blog lebo je super proste tuti-fruti :D Natalxx

    ReplyDelete
  4. chceeem dalsiuuuuuuuu :DDD
    *Nicole*

    ReplyDelete
  5. Waw! Je to úplne dokonalé :D Hrozne sa smejem :D Asi začnem milovať Josha :D Pridaj prosííííím ďakšiu :) :D

    ReplyDelete
  6. Ďakujem babule :)) neviem či ste čítali to o tej pauze, ale pomaly sa asi bude končiť :)) teda, dúfam :D tak sa budem snažiť pridať čast :))

    ReplyDelete
  7. ešte stále nie je 7časť?:/ či som slepá?(:D:D)

    ReplyDelete
  8. Je mi strašne ľúto že tento príbeh je ešte stále pozastavený ale dúfam že sa čoskoro znova rozbehne :))

    ReplyDelete