Tuesday 17 July 2012

She is mine ! ...a niečo k tomu :)

Som s5. Aj s dvomi časťami. :) Jedna She´s mine ! a druhá...už s názvom ale až keď dočítate lebo tam je meno toho dotyčného :) :D Kikuš vraví, že je vtipný. :D Ja to neviem posúdiť...Tak čo ako sa zatiaľ páči tento blog ?? :) S Kikou máme 24-hodinové čety len o ňom (naozaj nie sme závisláčky len si priebežne kontrolujeme správy :D). Btw. Ďakujeme za krásne komentáre. :) Kecať budem ešte nižšie...užite si časť zlatíčka...;D

ADRIANA


Sedela som chrbtom opretá o akúsi fotelu a počúvala čo hovorili. Chceš ma nenávidieť kamarát ? Fajn tak ti dám dôvod. Louis ? Tak som počula, že sa volá. Ešte ma nezažil odpornú, toto bol len slabý odvar. Aj hlad ma prešiel ako som ich počúvala, tak som sa zdvihla a šla do izby. Asi po hodine ležania na posteli v polohe vejúcej veveričky za mnou prišiel Zayn. Prisadol si a prešiel mi rukou jemne po chrbte.


"Nespím."


Povedala som mu tlmene s hlavou vo Povedala som mu tlmene s hlavou vo vankúšoch.


"Ako ti je ?"


Blbá otázka. Ako mi je ? Som vytočená, osamelá, hladná, nenávidená a nenávidiaca.



"Úžasne."


"Neboj. Chalani si ťa obľúbia."


Takto ma klamať. Je to Zayn. Môj milovaný Zayn, ktorý sa vždy snažil aby boli všetci spokojný.


"Odpadávam od toľkej lásky."


"Ale no tak. Si im...sympatická."


"Mmm."


"Nechce sa ti spať však ?"


"Nie. Spala som dosť."


"Čo keby si spravíme filmovú noc ako kedysi ?"


Mykla som plecom. Bolo mi to úprimne jedno.
...Zayn sa vrátil s dvomi miskami pikancov, kolou a ďalším občerstvením. Zapol televíziu, ktorá bola na stene oproti posteli. Odniekiaľ vybral osem filmov Harryho Pottera, ktorého som zbožňovala a pekne zaradom sme si ich všetky cez noc pozreli. Niekedy medzi časom sme prehodili slovo alebo sa zasmiali ale inak sme sa venovali našej spoločnej vášni. Nakoniec sme, keď už slnko svietilo a my sme si ako bonus pustili hrbáča, ktorého som mala radšej ako Harryho Pottera zaspali. Všade naokolo bol popkorn a obali od všetkého čo sme jedli. A my sme uprostred toho bordelu tvárou k sebe zaspali.


Nasledujúce týždne boli....neviem to vyjadriť slovom. Louisovi som patrične ukazovala ako ho zbožňujem, s ostatnými som sa tiež nemala v láske. Zayn na mňa nemal veľmi veľa času a bývanie sme stále nezohnali. Ako som povedala na tej posteli som trávila takmer 24 hodín denne. Jedla som tam, spala som tam, všetko som tam robila. Sem tam som na nej skákala ako malé dieťa, keď som potrebovala zvoľniť. Notebook mi bol obrovským priateľom. Hladala som byty, niekedy sa iba hrajkala alebo bola na sociálnych sieťach. Často som písala. Všetko, čo som tu nemala komu povedať. A čo bolo pre moju psychiku dôležité, tu som robila jogu. Ráno som vždy vstala a pred mojím veľkým oknom som robila pozdrav slnku alebo len tak niekedy vybrala podložku a cvičila a meditovala.

...

"Ahoj."

Prišiel raz do mojej izby Liam.

"Ahoj."

Odpovedala som ale nevenovala mu pozornosť.

"Prišiel som sa...hm...porozprávať."

"Posiela ťa Zayn ?"

"Nie..."

Pozrela som sa naňho, počítač posunula a ponúkla mu miesto na posteli. Na moje prekvapenie si prisadol.

"Všimol som si, že väčšinu času tráviš sama v izbe. Tak som ťa prišiel pozrieť."

"Vďaka."

Naozaj som mu ďakovala. Bolo to milé.

"Tak ako sa máš ?"

"Dokonale."

"Blbá otázka. Máš pravdu."

Chviľa ticha.

"A čo ty ?"

"Je to fajn."

Chabá konverzácia.

"Nechcem byť nedbalí...ale, neozval sa ti otec ?"

"Prečo sa pýtaš ? Vieš to. Vieš ako to medzi nami je."

"Ty si...?"

"Áno, počula som to."

"Prepáč."

Mykla som plecom. Nebolo treba odpoveď.

"Chýba ti ?"

"Ako človek ? ...nie. Ako otec...možno. Nemal mi to robiť."

"Viem si predstaviť, že potrebuješ niekoho, s kým by si mala pekný a trvalý vzťah. S kým by si sa rozprávala."

"Na to mám Zayna."

"Otec ti mal ukázať lásku."

Do dverí nakukol Louis, škaredo na mňa pozrel a povedal:

"Prišla Dan."

"Rád som sa s tebou porozprával. Zatiaľ."

Opretá hlavou o stenu za mnou, v tureckom sede som otočila hlavu a usmiala sa naňho. Ich frajerky som spozorovala len občas ale ani som sa k nim nepribližovala. Videla som, že im to vadí, že som tu.

...Dva týždne strávené takto a mala som dosť. Vrátim sa k môjmu starému životu. Z polohy vejúcej veveričky som sa dostala do polohy intenzívneho rozmýšľania a zapálila som si. Mám to !! Cigaretu som zahasila o nohu postele a išla do kúpeľne. Prišiel čas žiť, s patričnou vyzážou. Pustila som si pussycat dolls a do práce ! Pre začiatok som sa osprchovala, oholila nohy a ponatierala voňavým olejom. Na tvár som si dala iba podkladový krém (mejkap nenosím), spravila mačacie oči (veľa veľa špirály, linka) a balzam na pery. Nenávidela som tie gebuzíny na pusu (lesky, rúže). Nakulmovala som si dlhé čierne vlasy a šla som pred skriňu. Vytiahla som biele, obtiahnute minišaty s hrubými ramienkami a holým chrbtom. Gaťky s veľkým mickeym mausom (Mickey či Minnie, ďaľšia záľuba, zberala som veci s nimi) na zadku boli asi nápadné ale kašlem na to. Obula som si tyrkisové topánky s 15 centimetrovým opetkom, tej istej farby malú kabeločku do ruky a pozrela sa na seba. V očiach som mala farebné čočky (farby odceánu, narozdiel od mojích hnedých očí), ku ktorým som ladila topánky. Tigrie oči, obyčajné, vďaka balzamu plné pery a skulmované vlasy s cestičkou v strede. Šaty mi obtiahnuté siahali kúsok pod zadok a bolo v nich vidieť každú jednu moju krivku. Mňam. Zišla som dole kde na gauči sedelo 7 ľudí a pozerali telku. Nemajú nič lepšie na práco ? Ako naprogramovaný na mňa naraz vrhli pohľad a zároveň ustrnuli s vyvaleným pohľadom. Okrem Zayna, zvikol ma vidieť vystrojenú na zábavu. Často ich podnikal so mnou.

"Idem von."

Ohlásila som ľahostajne a odkráčala. Lenže som zacúvala a dodala.

"Zayn nejdeš so mnou ?"

"Choď sama. Uži si to. A toho chudáka čo bude s tebou pri stole veľmi nezraň."

Usmiala som sa naňho, žmurkla a tento krát naozaj odkráčala.


ZAYN

"Choď sama. Uži si to. A toho chudáka čo bude sedieť s tebou pri stole veľmi nezraň."

Usmial som sa. To boli kedysi večierky.

"Chlapci. Adriana nám začína žiť."

Poznamenal som keď odišla.

"To znamená, že bude viacej odporná ? Keď bola doteraz mŕtva."

Ach Louis.

"Aj to. Ale ani ju tu neuvidíte."

"Však sme ju ani moc nevídavali."

Harry.

"Ani v izbe ju nebudete nachádzať."

"A čo znamela to "A toho chudáka čo bude s tebou pri stole veľmi nezraň ?"

Danielle

"No, neviem či ešte platí staré pravidlo. Ale kedysi to bolo tak, že kto nezbalil ani jednu babu alebo v jej prípade chalana alebo ho zbalil posledný platil všetko čo sa v ten večer pri stole pilo. Adriana mala pravidelne prvá akéhosi fešáka omotaného okolo prsta."

"Ja len neviem či to pre nás bude prínos alebo ešte väčšie peklo."


"To neviem ani ja. Ale pre mňa je to najlepšia správa za posledný čas."

"Ako dlho s Vami vlastne Adriana ešte plánuje žiť ?"

Eleanor.

"Do kedy jej nenájdeme bývanie. ...Netvárte sa tak pohoršene dievčatá. Adriana má vlastný tip šarmu. A verte mi, bez urážky, nikdy by sa nespustila s niektorým z nás. To, že sa takto nahodí, zamrká očami a vystaví vám na oči jej prednosti neznamená, že tu niekoho balí."

Tak to by sme mali She´s mine ! 3.. Komentáre a kritika nižšie :) ...No a kúsok novej story, ktorý som predchvíľou napísala. :D Máte to tu čerstvé, exkluzívne potom čo to Kikuš schválila :) Mám aj názov aj meno ! :) Keď dočítate dozviete sa :D Len som Vás nechcela pripraviť o ten šok. Teda dúfam, že to bude šok. :D

Bála som sa. Nezvládala som takéto situácie bez panyky. Pozerala som sa na lesknúci sa sneh, plný rýh. Svietil všetkými odleskami. Potom som sa zadívala na zamračenú oblohu, tmavé a tiché okolie s občasným lyžiarom, ktorý schádzal k parkovisku. Mala som pocit, že som priesvitná, zaľahnutá v kope snehu, kde ma nikto nevidí. Neschopná sa hýbať. Neuveriteľne som sa bála. Triaslo ma od zimy, vločky mi boli vínimočne nepríjemné (inak som ich zbožňovala). Rozmýšľala som ako asi by som sa skotúľaka dole a či by tam ešte niekto bol, keby ma ten človek už nenašiel. Možno ma dovtedy zasneží, kým sa ku mne dostanú. Pomaly mi klipali oči ale bolesť v nohe mi nedovolila v klude si tu zaspávať. Ten čas (v skutočnosti asi tri minúty) ma začal otravovať tak som robila anjelika. Ale takého retardovaného, nešlo hýbať ľavou nohou. Tak mal dve krídla a polovičné šaty. Došúchala som ten sneh až tak, že bolo vidieť prikrčenú trávu a po ďalšej dlhej dobe (5 minút) vzdychla. Vzáperí som počula zvuk nádeje. Snežný skúter, prichádzajúci zo zadu.

"Tamto."

Hučal jeden hlas. Taký sladký ale mužný. Kľakol si ku mne môj záchranca a ničiteľ zároveň a celý čas ako ma obletovalo pár záchranárov mi pozeral do tváre. Teda až keď sa mu podarilo stiahnuť mi prilbu, okuliare a povoliť šál bez akejkoľvek mojej spolupráce.

"Ako sa voláš ? "

Ako sa volám ? Dobrá otázka. Asi mi primrzol mozog s spomalili sa pochody lebo som dlho rozmýšľala nad mojím menom. Capla som si dlaňou po čele a ťuklo ma to.

"Chloe. Som Chloe."

"Už som sa zľakol, že si si udrela aj hlavu."

No chlapče. Nie si odpravdy ďaľeko, zabudnúť ako sa voláte...

"Ty si kto ?"

"Josh, kráska."

(Áno baby, je to Josh. :D ten bubeník)

Našu konverzáciu, predĺženú o zmýšľanie nad mojim menom prerušil jeden z tých ujov oblečený ako eskymák.

"Má zlomeninu. Myslíme si, že až na troch miestach ale musíme ju vziať doktorovi."

...

Sedím na nemocničnej posteli a obzerám si svoju sadru. Josh sedí pri mne a nezatvára ústa.

"Prepáč, prepáč, prepáč. Som strašný idiot. Trojnásobná zlomenina. Bože... Ako ti to odplatím ?"

"Neobviňuj sa už toľko ! Nič sa nedeje. To sa zrastie. Odmeň ma chvíľou ticha."

Povedala som Joshovi snažiac sa o milí tón. Čakali sme obaja na doktora s akýmisi pokynmi a záverom. Dúfala som, že to nebude ten čo mi zalieval nohu do sádry. Trochu som sa hambila. Zaspala som po ceste na tom skútri a tento doktor ma musel dobrých desať minút budiť aby som si vôbec sadla a on mohol začať. To by ani nebolo také hrozné keby som mu nekopla do brady ako ma to šteklilo. Natieral mi tou hmotou nohu pri kolene, ja som sa s chrochkaním rozosmiala a noha mi sama vykopla. Jemu do tváre. A bol to taký starý pán. Mala som výčitky. Josh sa pritom incidente vzdialil a v pokoji si vybuchol smiechom kdesi zarohom. Potom mi pichli injekciu na upokojenie (bohvie prečo, dúfam, že som sa nesprávala ako nadrogovaná). A teraz sedím, ledva rozprávam. Josh ma drží jednou rukou na chrbte aby som sa nezvalila dozadu od únavy a injekcie. Možno by mi pritom ešte aj seklo v krížoch. To som dopadla. Oporu mám v neznámom chlapovi, moja sesternica niekde trčí a nezaujíma sa či žijem a mám na troch miestach zlomenú nohu. Chvalabohu, že som nebola podchladená, inak by som tu musela ležať. V tejto nemocnici. Sama. Voďiel šedivý doktor (ježiško to je on) a odmerane (mal červený otlačol na brade) spustil.

"Môžete prejsť do domácej liečby ale nohu nebudete tri týždne A-B-S-O-L-Ú-T-N-E zaťažovať. Budete hlavne ležať. A niekto vás bude nosiť, alebo len budete skackať na barlách. O týždeň ale prídete a my zmeníme sádru za ortézu. Opakujem NESTÚPAŤ na ľavú nohu."

"Ďakujem no ja sa musím dostať domov. V nedeľu odchádzame."

"Ľutujem ale cestovať vo vašom stave je vylúčené."

Týmto ma odbil a vyšiel z dverí.

"Ani tie barle mi nedal."

"Tu máš barle. Ideme kráska."

Stiahol ruku a naplnil sa predpokladaný scenár. Dopadla som chrbtom na tvrdú nemocničnú posteľ ani neviem ako. Oni ma znecitliveli. Čudne ma potiahol za pravú nohu dopredu, podobral ma pod zadkom potom ešte pod chrbtom a niesol ma z nemocnice.

"Kdeže bývaš ?"

"Neviem."

"Ako to, že nevieš ?"

"Nepametám si meno toho hotela."

Pokrútil hlavou a niesol ma ďalej.

"Ideme pešo ?"

"Nie trdlo. Kým si spala doniesol som auto."

"Aha..."

"A kam vlastne ideme ?"

Pýtala som sa keď bol ticho.

"Ideš ku mne do hotela. Stadiaľ niekomu zavoláš."

Ten plán mal chybu. Nemám mobil a neviem Dorine číslo. Ale keď sa bude on o mňa starať, nenamietam. 
Tak meno ste videli, Josha ste videli (som čerstvo zamilovaná Josherka <3) môžem prejsť k názvu. ...Fuck ! I am Josh. :D Ak Vás sklamala účasť Josha prepáčte ale hlavu hore...chlapci sa pripletú :) :D Mimochodom zlomeninu som v živote (chvalabohu klop, klop, klop) nezažila, preto neviem dobre opísať pocity ani bolesť a to nešťastné sadrovanie. :D Len som napísala prvotné myšlienky. ...Rada by som pokračovala v mojich rečiach ale...mám štíkalku a hlad...tak idem preriediť chladničku...:D :)
Pa ! :* :)

 Neni to tá blondýna ale ľúbila sa mi táto fotka :) Ani v takom kožuchu sa nelyžovala ale podstata tam je :D Leží v snehu. :D

Ale už idem vážne jesť :)

11 comments:

  1. Lumpáriková, ty krava! :D toto sa robí, chceš aby som srdcový záchvat chytila? :D Jooosh, joj, vyzerá to perfektne♥
    she's mine som ti už vravela, dokonalé a Fuck! Im Josh. ešte viac :) kráásne píšeš :)x
    P.S.: aj táto poviedka ma ľúbi? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty máš čo hovoriť puchra :) :D ta tvoja jednodielovka mi vyrazila dych :) ...som zvedavá čo z toho vzíde z tohto Josha :D aj keď to mám ako tak premyslené :) a čítala si aj prvú časť ? :D Ďakujem ti ty dokonalosť <3 dosť mi v tomto pomáhaš :)
      Ľúbi, ľúbi :))**

      Delete
    2. to je jedno, čo z toho vzíde, hlavne že niečo :DDd nemáš za čo, ty ehm.. skvelosť, nádhera! :)
      som rada :-*

      Delete
  2. Je to úžasné ale ja si neviem predstaviť polohu vejúcej veveričky xD pomohli by ste mi rozbehnúť blog? http://pusalenka.blog.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja ti to už čítam :) je to dobré :) čo si predstavuješ pod pomôcť rozbehnúť? reklamu?? :D

      Delete
    2. Haha :D tak ja dnes pridám fotku, ktorá ti hádam pomôže predstaviť si to ;D a ďakujem :)) dnes pridám k článku link :)

      Delete
    3. ďakujem ti :) aj zato že to čítaš.. :D

      Delete
  3. Á :D Tak som sa netrafila :) obe sú zase skvelé :* Adriana je podľa mňa úplne super. :D (páčia sa mi namyslené postavy :D ) nemyslela som, že to bude Josh :) uf toto bude ešte zaujímavé <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha :D myslela som, že by to mohlo byť zaujímavé napísať vec s Joshom :D ešte som takú poviedku nevidela :) ...k Adriane...no, dúfam, že si ešte užiješ :D a ďakujem krásne <3

      Delete
  4. Och bože! som z toho mimo, je to bombové! vážne obidvioje ! Z retardovaného anjelika som išla do kolien! :D :D a ešte k She´s mine! absolútne netuším s kým Adriana nakoniec skončí, teším sa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D :D retardovaný anjelik :D ani som nerozmýšlala čo píšem :D ooo ďakujem =** ...a s kým skončí ? :D uvidíte:)

      Delete