Sunday 15 July 2012

Point in time























Point in time PROLÓG
Point in time 1
Point in time 2
Point in time 3
Point in time 4
Point in time 5
Point in time 6
Point in time 7
Point in time 8
Point in time 9
Point in time 1o
Point in time 11
Point in time 12
Point in time 13
Point in time 14
Point in time 15
Point in time 16
Point in time 17
Point in time 18
Point in time 19
Point in time 2o

7 comments:

  1. Ted jsem si přečetla celej příběh.. ;) je to užasný!! :D

    ReplyDelete
  2. Booože, práve som dočítala všetky časti a nemôžem uveriť tomu že to už skončilo :'( Dokonalosť! :O Prostee, tento príbeh som zbožňovala! Najviac! :3 Ale dobre, že si to zakončila tým Epilogom, lebo inak by som nad tým smutným koncom nezaspala! Never! :D A momentálne už nemám čo čítať, keďže som si môj Point in time už dočítala, so, poraďte mi niekto nejakú dobrú poviedku o chalanoch tu na vašom blogu pls :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ušetrím ťa mojich nekonečných ďakovačiek, ale veľmi si to vážim a cením, čo si napísala :) :*
      Jednoznačne musím odporúčať od Maruš She is mine! (moja celkovo najobľúbenejšia poviedka, akú som kedy čítala) tu je link, lebo nejak sa to zo záložiek stratilo, ale aj to čoskoro napravím: http://throughtthepinkglasses.blogspot.sk/2013/01/she-is-mine.html

      Alebo ak si náhodou čítala, tak možno Our last song, ak chceš o Harrym, tá je ale kratšia (v dopísaných nájdeš), prípadne teraz najnovší, stále rozpísaný The Huntresses, kde sa v podstate rieši viacero chalanov naraz, neviem ani povedať, kto je tam taký hlavný, strieda sa to, ale tak asi Lou, Zayn a Harry :) to nájdeš v rozpísaných a aj sa snažím stále pravidelne pridávať

      Delete
  3. oooooooooooooo mááááááááááááááááj gááááááád :) zamilovala som sa do tvojej storyy :) ešte som len na 20tej kapitole,ale uplne ju žeriem :) perfektne vymyslenááá :)

    ReplyDelete
  4. akurát som dočitala tento megaaaaaaaaaaaaaa užasný pribeh :) milujem ta :D :D uplne máš neskutočnui fantáziu :) brutááálne..knihy by si mohla písat ....naozaj ! :) nemám čo viac dodat,..len tolko že KAžDEMU KDO MILUJE STORY SO ZAYNOM ABY SI TUTO POVIEDKU PREčíTAL :) :) congrats ! :)

    ReplyDelete
  5. Je to super, len mi to trochu pripadá akoby si ten nápad prebrala z tejto poviedky http://onedirection-ff.blog.cz/rubrika/hodinky-skrin-a-harry/3 Vsetko to ako sa hádajú a ako Zayn chce, aby mu povedala, že ho chce... no neviem, ale keď už by si možno mohla napísať, že to je na námet tej druhej poviedky, hm? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. poviedku, na ktorú si mi poslala link som nikdy nečítala :)
      nápad nie je zo žiadnej konkrétnej poviedky ani ničoho odkukaný, skôr je sám o sebe otrepaný :)

      Delete