Tuesday 9 October 2012

One more time? 35

Pre Vás :* Ľúbim Vás, ďakujem, že to čítate a zanechávate komentáriky. (Nezabudli ste, však? 6 komentárov, inak na pokračovanie môžte zabudnúť)

So smiechom so Louisa pobozkala na nos, capla som ho po zadku, vyliezla zo sprchy a zabalila sa do veľkého mäkkého uteráka. „Ten je môj,“ povedal urazene a pokúsil sa mi ho ztiahnuť. Držala som ho čo najsilnejšie. Bolo mi jasné, že je jeho. Veď voňal rovnako úžasne. „Budeš sa musieť zmieriť s tým, že teraz je už môj,“ povedala som mu veselo a aby nebol až tak urazený, znova som ho pobozkala. Voda z neho tiekla a cítila som, že mu začína byť zima. Odtočila som zo seba uterák a schovala Louisa k sebe. Neviem si predstaviť lepší pocit, ako mať Louisa takto pri sebe.


Obaja sme sa obliekli a dali si poriadne načas, kým sme šli za Harrym. Ten ešte stále stál pri svojom aute a zúfalo pozeral na skazu, ktorú sme spôsobili. „Páči sa?“ spýtala som sa ho a cítila, ako ma Louis chytil okolo pliec. Otočila som sa k nemu a venovala mu rýchly úsmev. Bola som mu za podporu vďačná. „Vy dvaja ste zasa spolu?“ spýtal sa Harry šokovane a ignoroval moju otázku. „Problém?“ „Vy dvaja prežijete všetko? Aj keď ťa skoro podviedla?“ spýtal sa Louisa a ja som si uvedomila, že si všíma len jeho a mňa ignoruje. „Možno ju jednoducho ľúbim,“povedal Louis a pobozkal ma na vrch hlavy, na čo som sa začervenala. Zdalo sa, že Harry si až vtedy všimol, že som tam. „Čím som si toto zaslúžil?!“ spýtal sa naštvane a ukázal na svoje auto. „Tým, že si debil?!“ povedala som mu narovinu. Už som naňho nemala náladu. „A toto je čo?!“ spýtal sa nechápavo a hlas mu preskočil pri pohľade na mnohofarebné otlačky mňa a Louisa na kapote. Obaja sme sa rozosmiali a Harry sa odpovede nedočkal. Akoby mu nebolo jasné, aká činnosť môže zanechať takéto odtlačky. Niekoľkokrát kopol do auta, kým sme odišli.

Vrátili sme sa dnu, do obývačky, kde bol zvyšok kapely. Bola som prekvapená, že ich tam vidím, no potešila som sa. O chvíľu sa dnu objavil Harry, všetkých odignoroval a vybehol na poschodie. Obaja sme vedeli, čo tam nájde. Pozreli sme sa na seba a to nám stačilo, aby sme sa rozosmiali. Louis sa skotúľal z gauča, čo ma rozosmialo ešte viac a ako padal, chytil ma za ruku a ja som padla na zem s ním. Pristál na chrbte, ja na ňom a smiali sme sa ďalej. Chvíľku mi trvalo, kým som si uvedomila, čo bolo zvláštne. Chalani na nás pozerali akoby sme niekoho zabili. S odporom, nechuťou, hnevom. Vôbec sa nesmiali s nami.

„ČO JE S MOJOU IZBOU?!“ zvreskol Harry a my sme sa smiali znova. Buchot na schodoch a Harry sa objavil pri nás. „Čo ste mi to spravili s izbou?!“ vrieskal a ja som si bola istá, že takého nahnevaného som ho ešte nevidela. Takto ho nevytočilo, ani keď sme spolu chodili a ja som mu povedala, že som s niekym iným tehotná.  Rýchlo som zahnala bolestivé spomienky do úzadia a vrátila sa do súčastnosti. „Toto si prehnal, Tomlinson! Aj ty....!“ začal a zasekol sa. V tej chvíli som sa začala šialene rehotať. Chodili sme spolu a on si nepamätá moje priezvisko?! „Trisha Newthon, teší ma,“ povedala som s úškrnom a natiahla k nemu ruku. „Myslíš si, že si vtipná?! Toto si prehnala!“ „Pomsta býva sladká. Sám si mi to povedal.“ „Si obyčajná chudera! A Ty tak isto Louis!“ „TICHO!“ zakričal Liam na celú miestnosť vo chvíli, keď sme s Louisom každý z opačnej strany priblížili k Harrymu a chceli mu vraziť. Na okamih naozaj nastalo ticho, každý sa zastavil. No hneď sme sa prebrali, ja som skočila v zúrivosti na Harryho a zrazila ho na zem. Skôr, než som ho stihla pohrýzť, poškriabať a kto vie, čo ešte ma od neho odtrhli silné ruky. Metala som sa v Niallovom náruči, chcela som sa mu vytrhnúť a skočiť na Harryho, pre ktorého by toto stretnutie bolo smrteľné. „Zabil si mi dieťa! Uvedomuješ si to?! Vieš, ako si nám ublížil?!“ vrieskala som po ňom ako zmyslov zbavená. Pomimo som si všimla, že tak, ako mňa drží Niall, Harryho chytil Liam a Louisa Zayn. Inak by sme sa do seba pustili. „BUDETE VŠETCI CHVÍĽU TICHO?!“ zakričal na c elú miestnosť Liam, ktorý mal problém robiť poriadok a držať Harryho zároveň. „Môžeš ma pustiť, som v pohode,“ povedal Louis pokojným hlasom Zaynovi, ktorý na chvíľku zaváhal. Pozrel na Liama a bezslovnej dohode Louisa pustil, nespúšťajúc z neho oči. Sama som ho sledovala, ako pomaly prechádza okolo všetkých smerom ku gauču. Zdalo sa, že jediný z nás je pokojný a v pohode. No opäť som sa presvedčila o jeho dokonalých hereckých schopnostiach. Všetci ho sledovali, ako prechádzal okolo Harryho, no on sa len usmieval a tváril spokojne. Keď z ničoho nič jednu Harrymu vrazil. Ten sa zrútil na zem, Liam, Niall a Zayn ho šli zachraňovať a mňa pustili. Lou ma už stihol chytiť za ruku a kým nás zvyšok kvôli strachu o Harryho ignoroval, sadli sme si spolu na gauč a sledovali tú scénku. Zdalo sa, že Harrymu sa nič vážne nestalo, vstal, venoval nám vražedný pohľad, no tentokrát ho chytil Niall a nepustil ho k nám bližšie ako na päť metrov.

 „Toto ste už prehnali. Všetci,“ začal Liam s prednáškou a z jeho hlasu mi naskákali zimomriavky. Nekričal, no pri každom jeho slove som začínala ľutovať všetko, čo som kedy urobila. Ako môže mať niekto na mňa taký vplyv? „Ste ako malé deti, ale naozaj to už preháňate! Čo sa stalo? Kde sú tí Louis a Harry, ktorí boli najlepší kamaráti?! Toto musí skončiť! Sme predsa jeden tým, najlepší priatelia. One dream, one band, one direction. Remember? Zajtra o desiatej nám letí lietadlo. Dva týždne pri mori, kde sa udobríte a naučíte spolu existovať. Žiadne výhovorky sa neberú, idú všetci desiati, aj keby som vás mal priviazať k sedadlu. Takže sa okamžite začnite všetci baliť!“ „Prepáč Liam, ale vravel si desať?“ spýtal sa Lou nechápavo. Mňa nad tým ani nenapadlo uvažovať, ale keď sa spýtal, uvedomila som si, že to naozaj nesedí. Liam a Danielle. Zayn a Perrie. Ja a Louis. Harry a Rachel. Niall. Deväť. Kto je desiaty? „Vidíte to?!“ zdalo sa, že Liam pri Louisovej otázke stratil nervy. „Vy sa tu len hádate ako malé deti a o okolie sa nazaujímate! Ani netušíte, že Niall má priateľku! Všetci sa s ňou stretli, len vy ste boli príliš zaneprázdnení znepríjemňovaním života ostatným! Uvedomte si, že aj iní ľudia sú tu! Dokedy chcete ignorovať svet a ubližovať si navzájom?! Preberte sa! A teraz sa vypadnite všetci pobaliť a nech vás ani nenapadne približovať sa k sebe! Správajte sa konečne! Amy príde o chvíľu a Niall vás s ňou chce zoznámiť!“ Nikto si nedovolil Liamovi odporovať. Všetci sa rozišli a začali sa baliť. Alebo sa tak minimálne tváriť.

Poznámka autora: Aj keď sa Niallova priateľka volá Amy, nemá to nič spoločné s AWLNTU?, len som nevedela vymyslieť meno. Už som si zvykla, že s Niallom je Amy. Ale to je len "náhoda" a sú to dva nezávislé príbehy s nesúviciacim dejom.

Love ya carrots :*
Váš Tuleň (Kikuš)

12 comments:

  1. Máš tam dvakrát to isté :D kukni sa :) ale inak aj to čo tu je je skvelé :)

    ReplyDelete
  2. super časť :D liamko to vyriešil :D:D a inač maš to tam 2x :D

    ReplyDelete
  3. SHIT! keď je niekto šikovný.... ale už by to malo byť opravené :) ďakujem

    ReplyDelete
  4. Boze, ja to milujem!:) Zboznujem tú poviedku, az mam slzy v ociach:D Viem si uplne predstavit Liama v tejto scene, som rada, ze to vravel on:) Bolo to take wrrr:D A uz sa tesim na tu dovolenku!:) Keep writing, rychlo dalsiu cast prosim:*

    ReplyDelete
  5. Super to je 1o ? :D

    ReplyDelete
  6. ou.. fajnova cast :D

    ReplyDelete
  7. wohou :) pekné čo pekné ... krásne ..čo krásne... náááááááádhernééé :)

    ReplyDelete
  8. oh yeah :) super časť :):)

    ReplyDelete
  9. Super peeecka. :D Úplne najviac časť! Ten Liamov prehovor! :O Mne to úplne pod kožu niekde hlboko zašlo :) Prostr pure perfection. Xx Lovee ya! <3

    ReplyDelete
  10. Kikuš, ja tento príbeh jednoducho milujem :* Liamko vždy taký zodpovedný, páčilo sa mi, ako sa o túto situáciu postaral, ale chúďatko Hazza, dúfam, že už preňho nemáš vymyslené nejaké krušné chvíle :D úplne krásna kapitola...teším sa na ďalšiu :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, ja zas milujem teba :* ja mu žiadne krušné chvíle neplánujem, ale možno Lou a Trisha, kto vie... oni dvaja si robia, čo chcú :)

      Delete
  11. Kika tvoje písanie je dokonalé! :))

    ReplyDelete