Tuesday 23 October 2012

She is mine! 36

 Dance, dance. Baby neviem, čo mi je (teda viem, taká ta ženská záležitosť) ale dneska som hyperaktívna, hyperusmievavá, hyperrehotavá, hypervrieskavá, hyperkecavá a hyperhlučná (vlastne som taká vždy ale dnes to bolo... moc silné :D) a ešte... dostala som prezývku Bodrík, ktorej sa musím zbaviť, lebo sa to veľmi míli s Bobrík a to nechcem !!! ...ale oni ma lúbia, tí cvoci, čo toto pustili z pusy, takže to pôjde :D :) ...čítali ste Worth it ? :) ...ak nie tak šup dole, pod Adriankou je časť. :) ..kecám, ale šak no, vyššie uvedené okolnosti ! :D


...
"Takto o rok budeme mať výročie ?"
"Nie ty somár. Mám narodeniny."
"V tom prípade... svoj darček si už dostala." Pleskla som mu rukou po chrbte, a odtiahla sa od jeho maximálne chtivých pier.
"Krajší si od seba neviem predstaviť." Dostal znova a priložila som aj pohoršený pohľad. 
"Au. No dobre, takže... čo by si chcela ? Okrem mňa ?" Dostal tretí krát, ale smiať som sa musela. 
"To ešte musím zistiť."
"Myslel som, že si to zistila dnes v noci."
Pokúšalo ma ubiť ho aj po štvrtý krát, no namiesto toho som mu len vyplazila jazyk. 
"Adriana ?"
"Hm ?"
"Všetko najlepšie pusa. Ľúbim ťa."
"Ďakujem tiger."
"Prečo zrovna tiger ?"
Zachichotala som sa a priblížila sa perami k jeho uchu.
"Myslela som, že si to zistil dnes v noci."
Na oplátku som ho aj ja pohrýzla, čím som spôsobila, že ho striaslo.
"Nepovieš mi, že ma ľúbiš ?"

Spýtal sa na oko smutne, s nebezpečným výrazom v tvári.

"Klamať sa nemá."
"Nemá ?! Klamať ?! No počkaj ty potvora."

Ako sa len volala tá rozprávka ? Vlk a zajac ? No počkaj zajac ? Dalo by sa o nás s Louisom povedať, že žijeme na podobnom princípe. Ibaže my sme boli taká dvojka asi ako vlk a mucha. Pretože keď si Tomlinson zobral do hlavy, že mi ide robiť zle nemala som šancu. Keďže vedel čo za líšku som ja stavil skôr nato, že on má aj svaly.

Vyložil si ma na plece, ibaže tak hnusnejšie ako by to spravil Malik. On ma chytil pod kolenami a zavesil ma dole hlavou, smerom k okolitému svetu. Prežila by som hocičo, len nie tento hnusný kolísavý pocit keď ma húpal zo strany na stranu, žalúdok tlačiaci sa so hrdla a ten popletený, nejasný a škaredý pohľad na všetko. A moje nožičky, aaa, to ma ťahá a mravčí to. Aj hlava mi mravčí, zabijem ho !

Rukami som si prikrila tvár aby som to nemusela vidieť. Dýchala som vôňu svojho pomarančového sprchového šampónu a snažila sa nemyslieť na to, že kráčame dole schodmi. Ja by som sa možno aj bránila, mohla som aj kričať, ibaže ten žalúdok v hrdle... Namiesto toho som nasmerovala myšlienky k dnešnej noci, ktorá ešte trvá. Prebehol mnou sladký kŕč, ktorý sa potom zase usadil v žalúdku. Vlna vášne sa za nami dvíhala až moc dlho nato aby dnes nezaliala všetko naokolo. Opäť mnou prešlo to pekné chvenie a na tvári sa zjavil spokojný úsmev.

"Adriana spíš ?"
"Adriana je len zasnívaná. Louis polož ma, ja musím..."

Poznáte ten pocit keď máte strašnú chuť na cigaretu, ale proste si zapáliť nemôžete ? Je to zaujímavé... Lebo vám je sčasti dobre a sčasti tú situáciu preklínate. Tu ide o to, že pri spomienkach sa oživilo chcenie. A ja mám teraz také nutkanie pobozkať Louisa Tomlinsona ako ešte nikdy. Mám ten pocit, že ak to veľmi rýchlo neurobím zošaliem.

"Čo musíš ?"
"Pobozkať ťa musím !"

Rukami ma vytiahol k nemu, a aj keď som na ňom stále visela ako opica, nič nebránilo tomu aby som mu dala pusu. Ako vždy ma prekvapivo rýchlo dokázal opantať, vygumovať mi mozog, zbaviť ma zmyslov... Ostal len pocit, a chuť. A stačili mu nato tri sekundy nežnej hry s mojimi perami. Keď sa dostal ďalej, prebudil sa vo mne Adrianovský pud a z toho jemného sa stalo intenzívne.

"Mňam."
"Vyhladla som."
"Povedz to."
"Som hladná ... ?"

No a po tomto som dostala po zadku. Má to cítiť idiot, nemá čakať nato kedy mu to poviem, nemá si to pýtať. Jemu to tiež dosť trvalo. Plesknutie prišlo nečakane, reflexne som teda zvreskla. To, že o štvrtej ráno sa nepiští, to viem. A to, že o štvrtej ráno nemá čo Adriana paktovať s Louisom pred ostatnými to viem tiež.

Zaynove dvere asi pól metra od nás mierne zavŕzgali a višlo z nich strašidlo. Sranda, toto čudo by v živote nemohlo mať také milióny fanúšičiek. Vizeral ako strapatá verzia Marlina Mansona, oči mal mátohovské, výraz divný. Keď zaostril už aj nechápavý. Pretrel si oči a pozrel sa smerom k nám znova. Tento pohľad mu zjavne nesedel.

My s Tommom sme ustrnuli v zaujímavej polohe. On mal prst zastrčený za okrajom mojích nohavičiek pod košeľou, ja som sa chystala zadrapiť mu nechty do pŕs. Vizerať to muselo úchvatne.

Zayn dvihol ukazovák a pokrčil jedno oko. Namieril na mňa, na Louisa a späť na mňa. Nechápal. Potom mu ešte aj padla sánka, a vybehla slina.
No a potom mu to Louis ulahčil, lebo si ma majetnícky pritiahol k sebe za pás a dal mi bozk na líce. Taký dlhý, pekný, s rukami oblapenými okolo mňa.

"Vieš, niekedy mám pocit že je Malik blondýna."

Povedala som Louisovi, keď náš prispatý čiernovlasý kamarát s krútením hlavy zaliezol speť do izby.

"Ani dnes poobede si ešte nebude vedomý toho čo videl. Možno zajtra, ale tomu dávam mizivú šancu. Chceme vôbec aby to vedel ?"

"Už na tom akosi nezáleží, všetko vie."

"Priscille tiahne na osemdesiat a neni taká klebetná ako ty."

"Musel som si byť istý, že ma nezabije. Aj keď, neviem ako by sa tváril keby vedel čo som s tebou porobil dnes v noci."

Na oko pohoršene pokrútil hlavou.

"Prestáva sa mi páčiť ako sa stále bijeme. Takže to nechám bez komentára, ale keď neprestaneš s takýmito poznámkami už sa ma nedotkneš !"

Udrela som na citlivú strunku, takémuto pokušeniu on neodolá. Vlastne ani ja, ale tým si Lou nemôže byť istý.

"A už viem čo chcem na narodeniny."
"Bojím sa toho, čo povieš."
"Budeš sa báť až do večera, ha ! Až potom ti to poviem."
       


...táto poviedka je viac erotická ako normálna, a to mi asi začína vadiť :D ...som ešte len asi v štvrtine a svrbia ma prsty písať niečo nové :D ...ale ja to dokončím, lebo to milujem :) ...len sa potrebujem z tohto bodu, dostať dostať do iného bodu na ktorí na nenormálne tešíím, ako ho budem písať :)
...v škole máme posledné dni party hard, v piatok výlet... je to tam divoké :D ...všetky moje zošity sú prázdne, radšej sa smejem na tom čo sa tam trepe ako píšem poznámky... takže v najbližšej dobe sa uchýlim ku kopírovaniu, lebo profesori dostávajú písomkový ošiaľ ! :D
...baby, nejaká rada ako stráviť Hallooweena ? :) ...masku mám minuloročnú ale nemám s ňou kam ísť :D :D  
...napíšete mi prosím komentár, aj s tým čo robíte alebo kam idete na Hallloween ? :)

Love you
Your Bodrig :D :D 
:*

11 comments:

  1. juujky ňuňatá časť :)! jooj také jooooooooooooj :) ani si nevieš predstaviť ako sa rozplývam .. :))

    ReplyDelete
  2. Skvelá, skvelá, skvelá časť!!:) Milujem taketo "mierne" erotičné kapitolky:D Malik NIKDY nemôže vyzerať zle:D Aj s tmavými kruhmi, strapatými vlasmi a vybehnutou slinou:D stále očarujúci:D som zvedavá, ako to bude pokračovať!:) a dúfam, že sa čoskoro dostaneš do bodu, do ktorého chceš! Už sa neviem dočkať ďalšej častiiii! :) x

    ReplyDelete
  3. Nádhera! :) Malik ako blondína :DDD Skvele! :D Na halloweena? :D Ja neviem :D Pozri si horory, upeč si muffiny! :D Ja s kamoškou robíme párty takže budú horory, sušienky, výkriky :D a ták :) Teším sa na ďalšiu časť! ;)♥ xx

    ReplyDelete
  4. dokonalost ide ti to stale skvele proste.. wooooooooooow milujem to!!! :*****

    ReplyDelete
  5. jujky, mňamky :) Karlíku? :*

    ReplyDelete
  6. super časť xD a kedy bude ďalšia časť Maruš? :)

    ReplyDelete
  7. úžasná časť :) kedy bude ďalšia časť?

    ReplyDelete
  8. Začala som to dnes v noci čítať a teraz som to dočítala. :-) Je to úplne úžasne, .en už daj ďalšiu lebo asi bez toho neprezijem. Janka :-)

    ReplyDelete
  9. Dokonalosť tento príbeh, začala som ho čítať dnes o tretej ráno, milujem tento príbeh. Dáš prosím rýchlo ďalšiu? :3

    ReplyDelete
  10. Chcem sa spýtať či sa bude ešte v príbehu pokračovať?...lebo je DOKONALÝ ale kedže vidím že táto posledná časť je napísaná v októbri strácam nádej :( ale stále ešte dúfam, že áno lebo je vážne úžasný :)

    ReplyDelete
  11. budes v pribehu pokracovat ?? bola by skoda ho ukoncit ja to naozaj hmm.....zaujimave ! :D :D

    ReplyDelete