Wednesday 1 May 2013

Dnes mi bolo povedané...


Dnes mi bolo povedané od človeka, ktorého názor si vážim čosi, k čomu sa tu chcem vyjadriť a spýtať.
Bola mi položená otázka, či plánujem dokončiť 3o-dňový challenge, ktorý som kedysi dááávno robila.
V skutočnosti ho už považujem za ukončený, aj keď som neodpovedala na všetky otázky, ale na tie ostatné... neviem, nejak sa mi nechcelo, nepáčili sa mi, nemala som k tomu čo dodať.
Lenže mi bolo povedané, že sa to páčilo, a že to chýba. 
A úprimne, ja by som si tiež rada pokecala o blbinách.

Preto mám na vás niekoľko otázočiek.
1. Mám to vôbec robiť? Čítali by ste to?
2. Predtým som to písala po anglicky a hoci sa prikláňam k tejto možnosti, pýtam sa vás, ako to mám písať? Po slovensky, anglicky (kde sa ospravedlňujem za chyby, ale baví ma to), prípadne po francúzsky alebo maďarsky? :DD (nie, tie druhé dve nie sú v skutočnosti možnosť)
3. Ak by ste boli za, ja som našla dva, ktoré ma celkom zaujali, preto by som rada počula váš názor na ne. Môže byť niektorý z nich? Ktorý? Alebo obidva? (ten druhý je iný, viem, ale nie je to zlý nápad) Prípadne, ak máte iný, ktorý sa vám páči viac a chcete ten, pošlite, len sa poteším (aj keď nič nesľubujem...)




teraz som zbadala ten január 2o12 :DD no a čo :)

9 comments:

  1. Prvý (alebo oba :) Aj tie fotky neznejú zle) a.. angličtina :) Mala som taký dobrý pocit že niečo z nej viem keď som ti rozumela :) -H. xx

    ReplyDelete



  2. 1. môj názor už poznáš :D
    2. rozhodne anglicky!
    3. kľudne aj obidva :) (Ja to všetko budem čítať 100%)

    ReplyDelete
  3. Ahoj milá Kikuš, ja si veľmi rada prečítam všetko, čo sem budeš pridávať a v podstate mi je to jedno v akom jazyku to budeš písať, aspoň si oprášim angličtinu a ak si nebudem vedieť dať rady, tak existuje google prekladač no nie? :D a aj tá maďarčina sa mi páči ;) a ktorý challenge? mne osobne sa páči ten prvý, ale ak si vyberieš, ten druhý, tak sa nenahnevám :D teším sa sa tvoje príspevky ahooj ... Danka :)

    ReplyDelete
  4. Podľa mňa by si to mala písať po anglicky lebo som mala celkom dobry pocit ze som aspoň niečo rozumela :'D a je mi jedno ktorý challenge dáš lebo ja si prečítam všetko čo napíšeš ;)
    -Báša xx

    ReplyDelete
  5. Podľa mňa by si to mala písať po anglicky lebo som mala celkom dobry pocit ze som aspoň niečo rozumela :'D a je mi jedno ktorý challenge dáš lebo ja si prečítam všetko čo napíšeš ;)
    -Báša xx

    ReplyDelete
  6. Slovensky! Prosím slovensky! Pre mňa! Tomu rozumieme všetciii ^^ ja sprostá blondína nenávidím čítať anglicky, pokecám, to áno, ale články a knihy nie, pfuj :D

    ReplyDelete
  7. Kľudne :) všetko od teba prečítam ;) a asi ten prvý :) <3

    ReplyDelete
  8. Áno, čítali by sme to!!!
    Mimochodom, celkom by ma potešilo ak by si to písala po japonsky ;D

    ReplyDelete
  9. kludne aj po slovensky, ako chceš :) a mne osobne sa viac páči to druhé, ale to je na tebe, pre ktoré sa rozhodneš :)
    -Di

    ReplyDelete