Thursday 2 May 2013

The Huntresses 33


Sierra
Naklonila som sa k Louisovi, keď to povedal, objala ho a snažila som sa tváriť milo a vďačne, keď som sa mu naklonila k uchu.

„Čo to má znamenať?“ 

„Sťahuješ sa k nám. Teraz už dúfam niečo s Harrym a Ariou urobíš,“ zašepkal mi späť, na čo som prevrátila oči. Na Harryho som zabudla. Akoby som mala málo problémov aj bez neho.

„Myslím, že by ste mohli skúsiť vypratať tú hosťovskú izbu. Čím skôr,“ sladko som pripomenula chlanom, že z izby, kam sa mám si prakticky urobili sklad harabúrd. Večierok sa pomaly blížil ku koncu, hostia odchádzali a my sme sa k nim pridali.

„Vidíme sa zajtra,“ rozlúčila som sa s nimi.

*****

„Práve včas,“ uškrnul sa Louis, keď mi otváral dvere.

„Ľudia, toto je Clarisse,“ počula som Niallov hlas a vošla do obývačky práve vo chvíli, keď sa Clarisse s Amber bozkávali na líca. Takmer som sa rozosmiala.

„A ty musíš byť Sierra,“ otočila sa ku mne s úsmevom, „počula som už o tebe.“

„Samozrejme, veď kto o mne nepočul?!“ odvrkla som jej a vyhla sa bozkom na líca. Pozrela na mňa ublíženým pohľadom, na ktorý som prevrátila oči. Liam na mňa pozrel prísne ako na malé decko. A ja som mu ako malé decko vyplazila jazyk.

Všetci sa objímali s Clarisse a ja som si dovolila rýchly pohľad na Amber. Rovnako znechutene pozerala na mňa. Prečo sa sem musela nasáčkovať Clarisse?! Sledovali sme, ako sa s Niallom sladko pobozkali a pridali sme sa k neskutočnému nadšeniu v miestnosti.

„Veľmi rád ťa spoznávam,“ uškrnul sa na ňu Liam, „keby si aj taký Harry dokázal nájsť milú priateľku, ako Niall,“ hovoril jej milo, pričom znechutene pozrel na mňa a Amber. Musela som sa rozosmiať, Clarisse ako milá priateľka, ktorú by chcel pre svojich kamarátov... Vtipná predstava, keby len tušil, čo o nej viem ja. Chcel by ju pre Harryho, keby vedel, že sa ho pred rokom pokúsila zabiť?! Pokiaľ viem, je zatiaľ jedinou jej obeťou, ktorá prežila.

„Každý má iný vkus, Liam,“ povedala som mu sladko, „a niektorí majú jednoducho lepší.“ Usmiala som sa smerom k Harrymu, aby pochopil, kto z nich má lepší vkus. No neodpustila som si nenápadný pohľad smerom k Zaynovi, ktorý zachytil iba on.

„No myslím, že sa zhodneme, že predsa len existujú nejaké všeobecne uznávané kritéria,“ pokračoval, pričom si ma stále premeriaval prižmúrenými očami.

„Mohlo to byť aj horšie, aspoň som sa nepokúsila Harryho, povedzme, zabiť?“ ako napríklad Clarisse, dodala som v mysli nevinne.

Liam sa na mňa pozrel ešte škaredšie. Zayn sa rovnako škaredo pozrel na Amber.

„Aj keď podľa teba, Liam, Sierra nebola Harryho najlepšou voľbou, musíš uznať, že sú aj horšie možnosti,“ poznamenal, pričom bolo jasné, že myslí na Amber.

„Tak prepáčte, že sa vám všetkym nepchám do riti,“ usmiala sa sladko a zazrela na Clarisse. Musela som uznať, že ona sa im do rití pchala kvalitne a s plným nasadením.

„Ďakujeme, že si nám to objasnila, Aria, naozaj sme to potrebovali počuť,“ ironicky ju vysmial Louis.

„Nemáš vôbec za čo. Ja len, že mám aj svojich kamarátov, nemusím sa vnucovať tým, ktorých má môj priateľ.“

„Myslíš Erica?“ spýtala som sa jej nevinne, „alebo... počkať, veď ich viac nemáš. Tak nič.“

„Eric nie je môj kamarát. Je to môj šéf.“

„Iba šéf? Nič viac? Vieš, povedala by som na teba, že ty so šéfmi udržiavaš viac než nadštandardné vzťahy,“ podpichla som ju a ona ma prebodla pohľadom.

„Ale no ták, musíme začínať takto? Veľmi by som si priala, aby sme my tri boli priateľky,“ prerušila nás nevinne Clarisse, prosebný a vystrašený tón v hlase. Niall ju okamžite objal a nás s Amber prebodol pohľadom. Rozosmiala som sa a počula, ako sa pridala.

„Neviete sa aspoň chvíľu ovládať?! A správať normálne?!“ okríkol nás teraz už naštvaný Liam.

„Normálne podľa tvojich alebo mojich kritérií?“ spýtala som sa ho a on stisol pery do tenkej čiary.

„Akékoľvek sú v tejto chvíli lepšie ako nič,“ zasyčal na mňa. Uškrnula som sa naňho. Fajn. Budem normálna. Ale tak, ako si to predstavujem ja.

Bez slova som vstala a zamierila do kuchyne. V chladničke som hneď našla, čo som hľadala. Fľašku som položila v obývačke na stôl, položila k nej poháre a do každého naliala, nepýtajúc sa, kto chce a kto nie.

„Pripime si všetci na Nialla a Clarisse,“ navrhla som, pričom som každému posunula pohár a mne zostala fľaša. Jack Daniels. Klasika. Všetci si prekvapene, aj keď nie nadšene štrngli, no väčšina si neodpila. Ignorovala som ich a sama si odpila zo svojej fľašky. Keď som uhasila smäd, tanečným krokom som prešla ku gauču, kde sedeli pri sebe Zayn s Louisom a posadila som sa medzi nich tak, že som každému sedela na jednej nohe.

„Tak, chlapci, ktorý z vás sa hlási, že ma príde v noci zohriať, keď mi bude v posteli chladno?“ spýtala som sa ich sladko a pozerala z jedného na druhého.

„Och, a Harry, neboj sa, na teba som nezabudla, len budeme musieť počkať, kým pôjde Aria z domu,“ žmurkla som naňho. Aria ma takmer zavraždila pohľadom, no ja som sa pokojne otočila späť k Louisovi so Zaynom.

„Dobrovolníci alebo si hodíte mincou? A mimochodom, môžem vás ponúknuť?“ ukázala som im fľašku, no ani jeden sa neozval. Pomaly som Zaynovi chytila bradu do dlane a zaklonila hlavu.

„Ak nechceš, aby som ťa obliala, otvor ústa,“ varovala som ho veselo a priložila mu hrdlo fľaše ku konečne pootvoreným perám. Odpil si asi dva glgy, keď som fľašu oddialila od úst a perami mu z nich zotrela zabudnutú kvapôčku. Nechápavo na mňa pozrel, no ja som sa len uškrnula.

„Louis, si narade,“ uškrnula som sa aj naňho a on okamžite zaklonil hlavu so širokým úsmevom na perách. Jemu sa moja hra páčila. Namiesto fľaše som mu k ním však priložila svoje pery, až potom mu dala napiť.

„Takže, chlapci, kto ma príde v noci zohriať?“ vrátila som sa k svojej otázke, ignorujúc ostatných v miestnosti, ktorí nás s rôznymi výrazmi tváre sledovali.

„Pokojne môžte aj obaja,“ žmurkla som na nich, na čo sa zatvárili šokovane, no Louis sa okamžite uškrnul.

„A keby si sa nechala prekvapiť?“ navrhol mi šibalsky, no ja som pokrútila hlavou a napila sa z fľaše.

„Ako budem vedieť, že ma nenecháte samú?“ spýtala som sa, pri čom som sa tvárila naozaj smutne.

„Môžem ti to sľúbiť,“ zašepkal mi Louis, pričom si oblizol peru a fľašku mi vzal z ruky, „okrem toho, ak by si zostala sama, môžeš ty vliezť do postele ku mne. A teraz zakloň hlavu,“ zasmial sa a ukázal mi fľašku.




10 comments:

  1. Bezkonkurenční! ♥

    ReplyDelete
  2. wow :) super, teším sa na pokračovanie :) ♥

    ReplyDelete
  3. perfektné! :) ako vždy

    ReplyDelete
  4. :OO to je aké dokonalééé :3 fakt! :) nemám slov :)) užasné :) užas :))) :D šupito dalšiu :)

    ReplyDelete
  5. Bože je to tak super a pohľady Sierry úplne milujem ...určite pokračuj ;)
    -Báša xx

    ReplyDelete
  6. Dokonalé! :)) Je až neuveriteľné ako veľmi mám rada Sierru. Nenormálne ju milujem :33xx

    ReplyDelete
  7. Normálne že milujem Sierru! :O :D
    Tá scénka na tom gauči sa mi nenormálne páčila :3
    Strašne som zvedavá, kto ju to príde "zohriať" :D
    Fúúú a ešte tá Clarisse, tri sestry v jednom dome?! :O Je to viac a viac napínavé! :) :D

    ReplyDelete
  8. úplne super :) teším sa na pokračovanie :):):) ♥

    ReplyDelete
  9. som paf (ale to vždy), som veľmi zvedavá ako toto bude pokračovať! :) Clarisse, Aria, Sierra v jednom dome??

    ReplyDelete
  10. Po dlhom čase som prišla na internet a najlepšie prekvapko <3 som neuveritelne zvedavá, ako to celé bude pokračovať. Prisahám, každou časťou sa viac a viac zlepšuješ, prisahám, o chvílu sa budeš môcť porovnávať do svetovo najlepšími spisovatelkami :)

    ReplyDelete