Friday 1 March 2013

The Huntresses 6

K tejto časti len toľko, že sa to celé odohráva presne v ten večer, keď aj predchádzajúca časť (Aria v klube, s Ericom...), ibaže je z pohľadu Sierry a hovorí o tom, čo sa v tom čase udialo v dome chalanov.
Kým začnete čítať, mala by som maličkú žiadosť, ktorá dúfam nebude problémom.
Chcela by som poprosiť deti z cirkevných škôl, zázračných päťročných čitateľov a všetkých ťažkých moralistov, aby v záujme mieru a pokoja preskočili túto časť, ďakujem
Enjoy :*

Sierra
„Chalani, ide sa do baru a žiadne výhovorky!“ zvreskol Zayn na celú obývačku, až ma myklo. Ani nebolo potrebné zdôrazňovať, že výhovorky neberie. Všetci boli nápadom nadšení.

„Asi by som už mala ísť,“ ozvala som sa, kým na mňa zabudli, „len, ak sa veľmi neponáhľate, musím skočiť na chvíľu do kúpelne.“

Louis sa na mňa uškrnul.

„Nemusíš sa ponáhľať, aj keď odídeme. Harryho neberieme, tak len za sebou zabuchni dvere.“ A žmurkol  na mňa. Všetci sa so mnou rozlúčili, Louis na chvíľku zaváhal, no objal ma.

„Nič si nenamýšľaj,“ šepol mi do ucha.

„Ani nemusím,“ vysmiala som ho.

V sekunde sa za nimi zabuchli dvere a ja som zostala v ich dome sama, len s Harrym. Vedela som, že to je šanca. A trochu som aj tušila, že to nie je náhoda, že nás tu chalani naschvál nechali samých. V celom dome bolo ticho, akoby tu ani nebol. Vyšla som po špičkách hore schodmi, zaklopala na dvere jeho izby, no nikto sa neozval. Pomaly som dvere otvorila, no izba bola prázdna. Zvuk vychádzajúci z dverí na jej druhom konci mi však napovedal, kde sa Harry nachádza a čo robí. Otvorila som kúpeľnové dvere a zvuk sprchy bol hlasnejší. Musela som sa uškrnúť. Harry bol jediný z chalanov, ktorého sprcha mala priehľadné steny a ja som teraz mohla sledovať jeho pozadie v plnej kráse, kým sa sprchoval chrbtom otočený ku mne.

Trvalo mi asi stotinu sekundy, kým som vedela, čo chcem urobiť. Svetrík, ktorý som mala na sebe som si rýchlo rozopla, jednu gombičku za druhou, v miestnosti bolo aj tak neuveriteľné teplo. Harry si stále neuvedomil moju prítomnosť, pokojne sa sprchoval. Nechala som svetrík padnúť mi na zem k nohám a hneď za ním si vyzliekla tričko, ktoré padlo na zem k nemu. Nohavice som si rozopla, potiahla ich k zemi a vystúpila z nich. Keď som zdvihla pohľad, Harry ma už videl. Nechápavo na mňa pozeral, ani sa nesnažil nejak zakrývať, vôbec mu nevadilo, že ho celého vidím. Každý jeden kúsoček jeho tela. Bez zaváhania som pokračovala, kde som prestala. Rozopla som si zapínanie podprsenky a nechala ju padnúť na zem, po nej som si stiahla nohavičky a prešla k Harryho sprche. Bez emócií v tvári ma sledoval, ako som odsunula priehľadné sklené dvere sprchového kútu a zasunula ich za sebou, kým mi druhá ruka putovala k jeho hrudi.

„Chýbala som ti?“ spýtala som sa s náznakom provokácie v hlase, kým som pery pritlačila na tie jeho a donútila ho pár krokov cúvnuť, až sa opieral chrbtom o stenu. Cítila som, ako ho striaslo pri dotyku chladných kachličiek. Dlaňou som mu prechádzala po hrudi a bruchu, perami sa hrala s jeho, kým ich neodtrhol od mojich a pomaly mi prešiel k uchu.


„Chýbala,“ odpovedal mi krátko, keď mi jazykom a zubami začal ochutnávať ucho, hneď za ním aj krk a jeho ruky začali skúmať moje telo s rovnakou nedočkavosťou, s akou tie moje skúmali to jeho. Horúce pery si vychutnávali každý jeden bozk, ktorý nám tak dlho chýbal. Harry siahol rukou kamsi za seba a hmatal kohútik. Až teraz som si uvedomila, aká začínala byť voda studená, na naše rozpálené telá dopadala ako malé ľadové ihličky. Keď Harry pustil namiesto vlažnej vody úplne ľadovú, zapišťala som a on sa uškrnul. Vedela som, že mi to robí naschvál. Vyplazil mi provokačne jazyk, na čo som mu nechtami všetkých prstov prešla nešetrne od vrchu dole po hrudi. Zazrel na mňa, kým vodu zmenil na horúcu. Okolo nás začala po chvíľke stúpať para, mysľou mi preblesla otázka, či ju spôsobila horúca voda alebo horúčava našich tiel, ktoré sa neustále dotýkali, potrebujúc to druhé.

Nikdy som Harryho nešetrila a on to ani nečakal. Sústavne mi hrýzol a naťahoval peru, kým som mu prechádzala prstami po chrbte, kde tu zanechávala hlbšie škrabance, ktoré budú neskôr ešte lepšie viditeľné. Bez varovania mi vzal ruky, odlepil sa od steny a mňa pritlačil celou silou k tej naproti, sklenej, oddeľujúcej sprchový kút od zvyšku kúpelne. Cítila som, ako sa sklo zachvelo, keď doňho narazil môj chrbát plnou silou. Harry mi medzi časom obe ruky chytil do jednej a držal mi ich nad hlavou tak, že keby mi ich dal ešte o kúsoček vyššie, musela by som stáť na špičkách. Prstom druhej ruky mi zdvihol hlavu a donútil ma ju zakloniť, kým sa mi perami prisal na krk, kde mi bez citu hrýzol, sal a naťahoval každý kúsoček kože. Rovnako drsne sa presúval stále nižšie, na kľúčnu kosť, až som to viac nemohla vydržať. Bokmi, ktoré boli asi jedinou časťou tela, ktorou som dokázala naozaj pohnúť (ak teda nerátam nohy, no kopnúť ho bolo to posledné, po čom som túžila, zvlášť, ak jediné miesto, na ktoré by som mohla mieriť bolo v situácií ako táto naozaj užitočné a potrebné), som sa pohla proti jeho, celé telo som odlepila od chladnej sklenej steny, na ktorej sa ako jediná nezarosená časť vnímal odtlačok môjho tela a bokmi vrazila nečakane do jeho, čo ho donútilo spraviť krok vzad a ja som si mohla vyslobodiť ruky. Dlane som mu zaprela do hrude a pokúsila sa ho odtlačiť od seba, pritlačiť ho k stene za ním, no jemu sa podarilo zachytiť mi dlane a otočiť ma tak, že tá pritlačená k stene som bola opäť ja.

„Hádam si ma len nechcela premôcť,“ vysmieval sa mi, náznak hravosti a provokácie sa vynímal v jeho hlase, „lebo to nebude len tak, to ti ešte spočítam.“

„To určite,“ zasyčala som naňho s prižmúrenými očami a skôr, než mi mohol ruky znova uväzniť, položila som mu ich na plecia.

„Len počkaj,“ zamrmlal mi tichú vyhrážku spomedzi stisnutých pier, kým si vychutnával, ako som mu jazykom skúmala vzory tetovaní na hrudi. Musela som sa uškrnúť, kým som ho opäť uhryzla na kúsok kože, na ktorej sa vynímal atramentový vtáčik. Toto bol Harry, ktorého som poznala. Nie hlúpa bábka skáčuca, ako Aria píska. Toto bolo môj Harry. Pocítila som zvláštnu žiarlivosť. Nebolo to o tom, že by som ho chcela. Chcela som však Arií a všetkým dokázať, že mi stačí pohnúť prstom a je znova môj. Že vždy bol. Prešla som perami ešte kúsok nižšie a znova ho uhryzla, no čo mu spomedzi pier ušlo tiché zasyčanie. Ešte na pár miestach som jazykom ochutnala jeho pokožku, až kým som neprišla k najnižšej časti, ktorá sa dá nazvať bruchom a skôr, než som zišla tak blízko, ako by sa mu páčilo som sa prudko zdvihla. Venoval mi vražedný pohľad, ktorý som mu oplatila krátkym bozkom, zatiaľ čo som nechala ruku prejsť dole jeho chrbtom až na zadok, ktorý som mu stlačila a on na mňa nechápavo pozrel.

Znova ma pritlačil k stene a ja som si nemohla nevšimnúť, ako sa v tom vyžíva. V svojej prevahe a mojej bezmocnosti. Jeho pery mi blokovali akýkoľvek prísun vzduchu, s každou sekundou boli drsnejšie a hladnejšie. Jeho ruka sa mi odnikiaľ objavila na stehne a prechádzala po ňom až na zadok a späť, až kým mi nezdvihol nohu a sám si ju neobkrútil okolo pásu nedávajúc mi inú možnosť, len robiť, čo chcel. Jeho pery sa znova ocitli na mojom krku, znova týrali pokožku, ktorá už doteraz zažila veľa jeho necitlivých dotykov. So zasyčaním som sa ho snažila odtlačiť, no on sa vyžíval v mojom malom sladkom utrpení. Rukami ma opäť chytil za zadok, bez zbytočnej nežnosti ho stlačil a zdvihol ma do vzduchu, donútil ma obkrútiť si nohy pevne okolo jeho pásu, ak som nechcela spadnúť, chrbát mi silnejšie pritlačil o stenu, až som cítila každú škáru a ryhu kachličiek za mnou, chlad, ktorý mi šírili do rozhorúčeného tela som vnímať už nedokázala. Neviem, či to bolo mojimi prosbami, no konečne mi nechal krk na pokoji a ja som si na sekundu vydýchla, keď pery presunul na moje. Sama som ich spojenie prerušila, keď som sa presunula k jeho uchu.

„Pusti ma na zem,“ šepky som ho prosila, na čo sa široko uškrnul.

„Vieš, že to nebude zadarmo. Nič nebude zadarmo.“

„Dostaneš viac, než si zaslúžiš,“ uistila som ho, môj hlas prešiel ku koncu do hravého tónu, jazykom som si jemne prešla po perách. S perami opäť na mojich pustil silné zovretie mojich stehien, na ktorých sa určite budú ešte chvíľu vynímať červené odtlačky jeho dlaní.

„Je čas zaplatiť, láskavosť za láskavosť,“ upozornil ma, výhražka sa ozývala v jeho hlase. Usmiala som sa naňho, jazykom si hravo zvlhčila pery, kým som jeho ruky zložila zo svojich bokov, pobozkala ho len na krátky okamih a perami prechádzala bez zbytočných zastávok stále nižšie, presne stredom jeho tela. Keď čakal, že konečne príde tá najpríjemnejšia časť, namiesto pokračovania som ho z celej sily od seba odsotila, až chrbtom vrazil do sklenej steny na opačnej strane sprchy.

„Ak chceš niečo, musíš si ma chytiť,“ so smiechom som ho vyzvala, keď som rýchlo vykĺzla zo sprchy, zasunula za sebou dvere a bežala k tým vedúcim z kúpeľne. Bolo to hlúpe, no stále som sa nedokázala zmieriť s tým, že by mal Harry dostať to, čo chce. Ja som nebola tá, čo robila veci preto, aby iných potešila. Ja som robila veci pre seba. A celá táto situácia s Harrym v prevahe sa mi prestávala páčiť.

Potiahla som k sebe dvere vedúce do Harryho spálne, keď sa do nich pri mojej hlave oprela jeho ruka a nech som ich akokoľvek silno ťahala, on ich so smiechom a bez ťažkostí zatváral, pričom ma nezabudol niekoľkokrát plesknúť po zadku. Zdalo sa, že ho táto hra na útek prestala rýchlo baviť, dvere hneď ľahko zabuchol a mňa chytil zozadu, ruky mi položil na pás a otočil ma k sebe. Zasa som bola uväznená medzi ním a dverami, hoci tentokrát to neboli tie v sprche. Bolo viditeľné, že ho to tešilo asi tak veľmi, ako to mňa vytáčalo. Celé jeho telo sa oprelo o mňa, bola slačená medzi ním a dvermi, kým moje pery zasypával bozkami, ktoré som mu oplácala dávno nie hravými uhryznutiami. Voda kvapkajúca z nás dvoch bola po celej kúpelni a mne sa zdala byť poslednou šancou. Sama som nevedela, čo presne som urobila. Chaotické riešenie chaotickej situácie. Výsledkom však bolo to, v čo som dúfala, Harry sa pošmykol na dlážke pokrytej studenou vodou, ja som sa s výťazoslávnym úsmevom posadila na jeho brucho a ruky mu držala za hlavou, kým som sa sklonila, aby som jeho hruď obdarila niekoľkými bozkami, no hlavne nekonečnými uhryznutiami. Akýsi zvuk pripomínajúci vrčanie mu vyšiel z úst. Na chvíľu som zaváhala, no rozhodla som sa to risknúť, pustila som jeho ruky a dlaňami prešla po jeho tele, jednou som mu akoby náhodou zablúdila medzi nohy, čo ho vyprovokovalo ešte viac. Chytil ma pevne za boky, nestaral sa o to, či ma nedrží príliš silno, zhodil ma zo seba, donútil lahnúť si na zem a sám sa prevalil nado mňa.

„Your stupid game is over,“ zasyčal a pritlačil ma k zemi tak, že som už naozaj nemala žiadnu možnosť uniknúť mu. 

trošku krutý obrázok, ale akosi upútal moju pozornosť :)

10 comments:

  1. Obrázok za sto bodov, časť aj za tisíc. Super. :)

    ReplyDelete
  2. úplne najdokonalejšia :) milujem takéto časti :) a obrázok skvelý, nie že krutý :) mega, úžasné, skvelé, ako vždy :)

    ReplyDelete
  3. ten obrázok je úžasný. a to nehovorím o časti. dokonalá, perfektná, krásna. už ani nemám čo napísať, je to jednoducho čím ďalej tým lepšie :D

    ReplyDelete
  4. ty kokos.. silan totalna.. som normalne slintala :D

    ReplyDelete
  5. je to perfektnéé, všetkým :DD

    ReplyDelete
  6. ouu .. :DD dokonalosť! :) a toto sa mi začina páčiť . .:D ako nie že by sa mi to nepáčilo :D ale páči sa mi to ešte viac ako na začiatku :) a ten obrázok .. yes.. :D celá táto časť je dokonalá :)

    ReplyDelete
  7. Ten uvod je skvely:DD A cast este lepsia! Proste uplny brutal:) A s Harrym! Napisala si to uzasne a ja uz k tomu ani nemam co dodat, stratila som slova:) keep writing!:) xx Alexi

    ReplyDelete
  8. Keď som prečítala "Chcela by som poprosiť deti z cirkevných škôl, zázračných päťročných čitateľov a všetkých ťažkých moralistov, aby v záujme mieru a pokoja preskočili túto časť, ďakujem" najprv som nechápala čo si tým chcela naznačiť no potom mi to začalo dochádzať a keď som si prečítala že zostali v dome sami, už som vedela o čo sa jedná :D:) Je to dokonalé ;) a ten obrázok...úžasný! ^_^ Luf ya!x

    ReplyDelete
  9. Ja nomálne nechápem ako môžeš napísať niečo tak dokonalé! Úplne úžasné to je, nemám slov. Vieš super opísať situáciu v ktorej sú, totálne som sa do toho vžila.. proste dokonalosť. <3

    ReplyDelete
  10. iiiiha toto sa mi páči :) skvelá kapitola ...

    ReplyDelete