Wednesday 27 March 2013

What´s new, pussycat?

Astchš... hihí :) Myslím, že pre Vás nebude ťažké uhádnuť čo to je, ale tento jediný krát to prekúsnem ;P
 

Kým som stihol prevrátiť oči už sme boli pod schodmi, kam doliehal jasný šramot z kuchyne. Niall je preč s Louisom, Liam robí nejaké čári-mári s ceruzkou a linajkovým zošitom. Ak to nie je Angie, tak ja už potom naozaj neviem. V kuchyni som sa oprel o zárubňu, Harry ma napodobnil, a s úsmevom sme hľadeli na ten chutný výjav.
S námahou sa postavila na špičky, pričom sa jej vyhrnulo tričko a odhalilo sa to jej väčšie bruško. Jednou rukou sa prichytila nohy stoličky a druhú musela poriadne natiahnuť, aby si svoje cukríky vyložila na bar. Keď sa jej to po chvíľke podarilo vydýchla si, a oboma rukami odtiahla tú barovú stoličku, ktorá bola asi trikrát taká ako naša Angela. S vypätím ďalších síl sa šplhala hore, ako veverička. Keď sa jej podarilo pohodlne si sadnúť a uvoľniť si nohy, ktorými húpala vysoko vo vzduchu, vydýchla si znova. Nanešťastie zistila, že balíček si položila príliš ďaleko, a tak zhrbila chrbátik a zotrela si slzu.
Vtedy sme sa inštinktívne pohli od dverí, a sadli si oproti nej, každý na jednu stoličku.
„Čo keby sme si zahrali hru,“ nadškrtol Harry, kým ja som schytil kyslé žížali, ako inak!, otvoril ich a položil dostatočne blízko aby na ne dočiahla,“ Keby naša Paolina raz poslúchala.“
„Začínam.“ Zobral som si cukrík, a strčil si ho do úst. „Keby malá Paolina raz poslúchala, povedala by nám, čo ju trápi.“ Pozrela na mňa s tým plačom na krajíčku, a zhrbila sa ešte viac.
„Chcela by som mamu.“

 
Mám toho viac, ale mám v tom bordel :) nenájdete človeka,  ktorý by mal svoje myšlienky zapísané na toľkích a takích šialených miestach :)
 
Maruš!

 

7 comments:

  1. super to je :)) krásne :)

    ReplyDelete
  2. Maruš je späť, Maruš je späť! Ja neverím! A je tu aj toto! :)) Ďalej! -Hanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prepáč, ale Maruš späť nie je :/ každopádne ďakujem :*

      Delete
  3. Je to perfektné! Ja chcem pokračovanie, Maruš :)

    ReplyDelete
  4. :O Normálne pri konci pusa otvorená! :)
    Aj keď je to malý úsek, je to úplne dokonalé :3
    Maruš, vráť sa nám a pridaj prosím ďalšie časti! :)

    ReplyDelete
  5. tvoje myšlienky? :O úžas,ústa dokorán otvorené, myšlienky naplno pracujú...pri tomto si človek teda vie predstavovať !! :)

    mimochodom, prepáčte za reklamu, ale s kamoškou rozbiehame nový blog (v mojom prípade už druhý, ale...) a boli by sme veľmi rady, ak by ste si prečítali naše príbehy...ak by sa Vám páčili, uvítali by sme aj nejaký ten komentík... :) vopred ďakujeme a ešte raz sa ospravedlňujeme za reklamu !! :)
    -Em

    (http://loseyourpain.blogspot.sk/)

    thanx xx

    ReplyDelete