Monday 3 June 2013

About time... right?

Tomuto som sa už dlho vyhýbala, čo? Takisto sem vôbec nepridávam články, stále len príbeh a pripadá mi to také neosobné. Možno ma pochopíte, možno nie, no len sem hodím časť a nič viac a to mi pripadá také... narýchlo a odfláknuté. Chcem to tu osobnejšie, chcem aby to fungovalo, len preto aj  treba niečo urobiť, čiže sa vraciam k článkom a takisto budú obrázky, sľubujem ;)


Dáme viacero otázok, kedže niektoré budú na krátko.
Ako napríklad štvrtá, ktorá je narade. Fakt o poslednej osobe, ktorú som pobozkala... prečo to píšem po slovensky? Zmenilo mi to celý význam otázky, takto si každý predstaví nejaké mládeži neprístupné scény... Pritom kiss je úplne nevinné slovo... a takto to aj idem brať, keďže posledný človek, ktorému som dala pusu bola dnes ráno moja sestra. Odišla mi na týždeň do školy v prírode a nebudeme si klamať, som rada, že mám pokoj. Jeden fakt... asi ma pošlete kade ľahšie, ak napíšem len, že má 11 rokov?
Moja sestra je super, je to fanúšik 1D, Hunger games, Harryho Pottera, dokonca začala pozerávať Doctora Who (v českom preklade "Páni času" -_-)...  a preto ju zbožňujem :3


Obľúbený TV program... Proste to nazveme seriál. Pretože telku ja nepozerávam. Vlastne iba pri troch príležitostiach. MS v Hokeji, MS vo futbale a Vianoce, keď som donútená tisícikrát pozerať tie isté rozprávky. Čiže, obľúbené seriály... Prvé miesto má u mňa Doctor Who. Aj keď niekedy, keď to pozerám, vážne sa cítim ako taká "nerd girl". Ale je to dokonalé, smutné miestami, miestami sa váľam po zemi, niekedy zimomriavky... Milujem to :3
Druhé sú pre mňa Vampire Diaries. Neskutočný seriál, každý určite pozná, aj keď možno nepozeráte.
A tretí How I Met Your Mother. (viete, že keby ste namiesto your napísali skrátené ur, tak vám z toho víde z prvých písmen HI MUM? že je to super?) Perfektná komédia, úžasné postavy, proste neskutočné smiechy.


Posledná SMS-ka, čo mi prišla... to si mám akože doniesť mobil? a kde ho mám nájsť neviete?
To tu mám vážne písať?
1. nechce sa mi to prepisovať
2. ten človek, čo mi ju poslal si to tu prečíta -_-
3. je to z rozhovoru a bez kontextu nedáva zmysel...
Ale tak čo, nech sa páči: (mám prepisovať aj chyby?)
"Ja som s ním nevidela ani jednu časť a už odchádza. Divne. Ja možno budem plakať dodatočne. A áno toto je už posledná. :)"
Tak domýšľajte...

Čo ma naposledy rozosmialo, až som plakala?
Pfúú, myslím, že to bolo v škole, ale vážne si nepamätám. Pravdepodobne niekto dával dole alebo strápňoval Klaudiu... Asi aj viem, kto, ale vám sú mená aj tak na nič.


Zoznam koncertov, na ktorých som bola:
-
-
-
-
-


Vianočný zoznam... teraz minuloročný či ten, čo napíšem o pol roka? V každom prípade viem, že si pred Vianocami zoznam písať budem, ak nechcem také ******** ako naposledy... Stále mám nervy, radšej mi mohli nejakú knihu kúpiť alebo aj nič... ale načo mne kupovali špeciálne oblečenie na lyžovanie?! NENÁVIDÍM lyžovanie -_-. Lyžujem dvakrát do roka, od tohto roku raz, keďže lyžiarsky už mať nebudeme. Proste ma to nebaví, nudím sa, lebo nikto za mnou nestíha a je to celkovo hlúpy šport, púšťať sa stále dookola na kopci, žiadna keativita, stále to isté dookola. Tento rok vyplním zoznam knihami, napíšem, čo budem chcieť a potom 3o kníh, aj keď nebudem rátať s tým, že z nich veľa dostanem, len proste niektorým rodičom človek nemôže prenechať priestor na kreativitu. Asi si ešte budem pýtať zásobu hrubých ponožiek a podkolienok :3 to ja nosím stále, aj na legíny, najlepšie farebné a vzorované :3

Čo mám na sebe... Keby som vedela, že toto pôjdem písať asi sa neprezlečiem pred chvíľkou :D. Ale nie, teraz mám na sebe čierne legíny, na nich fialové podkolienky a niečo, čo sa ťažko opisuje, akoby mikina, len tenká a veľmi, veľmi voľná s len krátkymi rukávmi, netuším, či to má pomenovanie, ale je to super, mäkkučké a môžem to nosiť tak nakrivo, že mi trčí jedno plece, ja tak nosím vážne všetko, čo sa dá, hlavne, keď som doma.

Obľúbená pieseň A to si mám ako vybrať?! Niekde vysoko na zozname bude rozhodne Popular song (Mika ft. Ariana Grande)... nádherná pieseň a z WICKED! Neviem, či ten muzikál poznáte, ale my sme mali minulý rok ním inšpirovanú choreografiu a časť originálneho popular song-u tam bola. Moja obľúbená časť. A táto pieseň má teda pre mňa špeciálny význam. Ešte ma napadá Feel this moment, ktorá bola hymnou MS v Chorvátsku a celé dni sme na ňu tancovali, čiže takisto tam sú spomienky :3


Končím s týmto na dnes, idem ešte asi obrázky dávať dokopy, aj s časťou chcem pohnúť, toto je jedna z tých, čo presne viem, čo do nej chcem a teším sa na ňu, už ju mám do posledného slova v hlave premyslenú.

Love ya :*



Ale najprv prikladám ešte pár fotiek z Chorvátska už konečne :)





treba začať samozrejme morom a plážou :3 dokonalé oboje :3


 S deťmi z H&T, zo Slovenska, ale mesto neviem, prvý večer, otvárací ceremoniál, najprv sme šli cez mesto a samozrejme sa fotili....


Vyzbrojené ako hokejoví fanúšikovia, ale čo... (v pozadí Rusi v krojoch -_- vlajky boli lepšie, pche)
To už je ceremoniál, všetky krajiny nastúpené aj s vlajkami a našu sme držali my :3 Síce len dve baby boli, ale od nás a to sa mi ráta

 Diskotéka z prvého večera, perfektná, na pláži... Rozoznávam tu asi troch ľudí, ale fotka sa mi aj tak páči.

Také pekné nočné mólo...
 S Dollie Henry... neskutočná tanečnica, perfektná

To len taká, čo sme sa zas po pár metroch chôdze zastavili a odfotili. No čo?

 Keď sme dotancovali, náš sexy avatarský kostým.






Pár fotiek na pláži... len škoda, že tam nie je pár ľudí, akurát baby, s ktorými som najviac chcela fotky, ale tak máme ďalšie.




 Asi najvydarenejší pokus o skokovú fotku, ale to sa vážne nedalo!!!

 :3
môj najväčší zážitok :DDDD


ďalšie kostýmové...
 zasa more...
s Juhoafričanmi... geniálni tanečníci, prišli za nami, či nedáme fotku, tak máme :)



























A čarodejnice... túto som vlastnoručne fotila :)



Byeeeeee
Love you all :*

4 comments:

  1. Jeeej :) tiež mám najradšej pesničky, v ktorých sú spomienky :)) a ktorá si ty? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. to ako všade? :O tak odvrchu:
      Prvé dve fotky úplne vľavo, ale nie v riflovej bunde, nad ňou :)
      Na ďalšej druhá sprava, zadný rad, len polka hlavy, nenašla som lepľiu fotku, aj keď viem, že mám -_-
      Ďalej prvá sprava zadný rad, pásikavý sveter
      Potom čo je kostýmová tam zadný rad úplne vľavo, na plážových tretia zľava
      Taká tréningová vzadu v strede, zelené tričko
      Kostýmové takisto ako predtým a medzi Juhoafričanmi to opísať nedokážem, strašne veľa ľudí :)

      Delete
  2. máš úžasnú sestru :33 moja má síce rada aj 1D,HP,THG,PLL,TVD no proste všetko čo ja, ale zdá sa, že jediný šialený fanúšik tohoto všetkého som len ja a jediná zostanem aj pri piatom čítaní všetkých častí Harryho Pottera.
    Chorvátsko ti neuveriteľne závidím, mz tam pôjdeme v lete s rodinou, ale tak s kamarátkami, to je také..iné :3
    mimochodom..medzi támi juhoafričanmi, s ktorými ste sa fotili..bol aj nejaký pekný chalan? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jóóóóóóój, keby len jeden... :3 tam všetci chalani, čo boli, boli pekní :) bieli, aj černosi... by si si vybrala ;)

      Delete