Monday 30 December 2013

Hello, Sweetie(s)

A Vianoce sú za nami, pomaly len rozmýšľame, čo s peniazmi od babky, zháňame fľašky a ohňostroje. Niektorí sa možno už pripravujeme na to, čo príde po prázdninách. Ušlo to... Ako ste oslávili Vianoce? Potešili darčeky, priniesol Ježiško, čo ste si priali (zásadne odmietam poameričťovanie v tomto, je to Ježiško, žiaden Santa u nás nechodí, už nech to T-com pochopí, nervózna som z nich bola kvalitne, po pol roku človek zapne telku a tam len Santa Santa Santa... no thanks)?

Našli sa aj typické darčeky, kde sa človek usmeje a tvári, že to aj plánuje využiť alebo sa k tomu minimálne priznať? Ja som také dostala dva, pamätám si to číslo, hoci som si nie istá, čo to bolo... blbé.
Jeden bol sveter, to viem isto. Krátky rukáv a vysoký rolákový golier, brrrr. A už viem, čo bolo druhé, zrkadlo. Povedala som, že chcem také menšie zrkadlo, viete, so stojanom, čo si človek dá na stôl pri líčení alebo vezme so sebou... všade mali v drogérkach také krásne, kovový strieborný rám :3 A ja som dostala bordové plastové -_- snažím sa cez to preniesť, nechcem vyznieť nevďačne, no vážne som nevedela, že niečo tak otrasné vyrábajú, stále si vravím, že nie je také zlé, no čím viac naň pozerám, tým viac sa mi hnusí.
Ale inak Ježiško potešil, nechcem sa iba sťažovať, stále tu chodím s výbuchom na hlave a tvárim sa, že to tak chcem, lebo viete, dostala som kulmu :3

A blíži sa silvester, z ktorého som nervózna, ale nevadí, plánujem sa zabaviť, against all odds :)
Možno si pár ľudí znepriateliť, who cares :D Och, zatancovala by som si ale... nejaká fajná disco, najlepšie house/electro music... ochhhhhh

A snehu nikde... V rámci hromadnej zábavy by som moooožno aj lyže vytiahla (so mnou je to na lyžiach ťažké, všetci sú na mňa pomalí :P ja som samovrah), ale sneh nie je :)

Z čoho mám mega radosť je, že tento rok som ako človek s najlepším vkusom v rodine + kreativitou (a najväčším egom) vzala ozdobovanie do vlastných rúk a tak máme svetielka okolo zrkadla, na policiach s knihami a aj na kuchynských poličkách a je to krásne a rozprávkové.

Aj by som vám fotky nejaké dala, so sestrou sme hodili "photo shoot" (a potom skoro zmeškali autobus), len všetky fotky sú a) v jej PC b) v mojom mobile. Naštve. A mám krásne pozadie na mobile, o zvonení ani nehovoriac (keby niekto uvidí moje pozadie, chytí mega újeby a ja zajtra plánujem ísť medzi ľudí, ale čo I don't give a fuck... stále si to vravím, time to prove it) :)

A hlavne, mega hlavne TWO DAYS!!! Tešíte sa tak ako ja? #Sherlocklives :3

Ľúbim vás, ospravedlňujem sa za tento okolovianočný chaos, že neboli časti dávno... čo mi pripomína, The Laws of Chaos :3 páči sa mi ten názov, už čoskoro ;)

3 comments:

  1. Asdfghjkl 2 days!!!!! :3 :3 tešiiiing. Krásneho Silvestra prajem my baby :*

    ReplyDelete
  2. to mi pripomína, že akurát dnes začínam pozerať Sherlocka, neskutočne sa na to teším tak ako vždy keď začínam niečo nové (DW som už pozrela všetky časti a nemôžem to rozdýchať...(you are naked!!!)) :3

    šťastný nový rok prajem :))

    ReplyDelete
  3. Ahoj, mala som od teba povolené zverejňovať tvoje poviedky na mojom blogu, preto by som bola rada ak by si si prečítala tento, môj posledný, článok: http://best-story-1d-jb.blog.cz/1401/oznam-povinne-precitat.

    ReplyDelete