Monday 10 September 2012

Need 2 tell u summing...

Prepáčte, že otravujem takouto kravinou a nemám časť, ale niečo Vám chcem povedať (napísať, whatever). V poslednom čase sa mi veci, čo píšem páčia stále menej a menej. Neviem, či to tiež tak vnímate, všimla som si, že ako autorka tam vnímam často iné veci, ktoré si možno ani nevšimnete. Ale v poslednej dobe už začínam byť s týmito čmáranicami nespokojná, až som začala rozmýšlať, čo sa deje a ako s tým niečo robiť.  
A prišla som na to, kde je problém. Tento blog pre mňa naozaj veľa znamená, rovnako ako príbehy, ktoré tu sú alebo písanie samotné. Začali sme len pred mesiacom a pol, no článkov je tu obrovské množstvo. Napríklad taký júl. Za pol mesiaca 51 článkov. Sme tu dve, no aj tak to vychádza oveľa viac ako článok denne od každej z nás. V auguste 7o článkov. Tiež je to priemerne viac než článok denne. A september? Je desiateho a svieti mi tam 14 článkov, čo je síce menej, no vzhľadom na to, že je škola je to naozaj dosť. Nie je to myslené vôbec v zlom, ani náhodou, ale keď píšete alebo sledujete iné blogy, úprimne, tiež sú tam takéto čísla? Viete, zo začiatku to bolo fajn, keď sme začínali, mala som napísané časti dopredu a kým som Vám pridávala jednu, pracovala som na inej, možno aj o desať dielov dopredu. Lenže jedného pekného dňa sa (veľmi nečakane) predpísané časti minuli a ja som zostalal len s tým, čo napíšem. Predtým nebol problém posielať sem časť denne, keď už došli, bolo to ťahšie. No ja som ich aj tak chcela čo najviac a snažila sa čo najviac priblížiť tomuto tempu. Až teraz si uvedomujem, aká chyba to bola. Často som sem dávala časti, ktoré sa mi samej nepáčili, ešte by sa im zišla úprava, no ja som ich Vám ich chcela dať, aby ste toľko nečakali. A dospelo to až do takého štádia, že Vám tu hádžem všetky tieto nezmary. A presne s tým chcem skončiť. Odteraz budem časti pridávať, až keď s nimi budem sama spokojná a budú najlepšie, aké môžu byť. Bude ich tu menej, no ja dúfam, že budú o to lepšie. A ak to nepomôže, nezostane mi nič iné, ako to tu zabaliť. Pretože týmito nepodarkami Vás už viac zásobovať nechcem.

S láskou Váš zelený gumený medvedík Kikuš :*

P.S. Veľmi dúfam, že ma pochopíte, pokojne mi napíšte, čo si o tom myslíte. Veľa to tu pre mňa znamená, ľúbim Vás 

4 comments:

  1. chápem to, a mne to nevadí ;) je to tvoje rozhodnutie, a sama viem čo to je, takéto obdobie... plne ťa v tom podporujem, a teším sa na tie časti ;) :)

    ReplyDelete
  2. pockame si.. teda aspon ja urcite... :D džana

    ReplyDelete
  3. Samozrejme, ja dokážem čakať aj donekonečna na tvoje články! :) Chápem, že ako autorka to vnímaš inak, ale mala by si vedieť, že úprimne, smrteľne vážne, ťa uisťujem, že žiadne nepodarky to niesu. (koľko čiarok :D) Niekedy si hore, a inokedy dole, vieš ako sa hovorí ;) priznávam, ty si po väčšine hore! :D A nezabúdaj, že som OBROVSKÁ fanúšička tvojich Pictures spamov! :D Ako bez nich prežijem? (Neruš ich prosííím :D Dávaj menej ale neruš mi ich! :D) ako vždy, podporím ťa hocako sa rozhodneš :*

    ReplyDelete
  4. Za par dni som si stihla precitat takmer vsetky clanky, čo tu sú a úprimne, vôbec mi nepríde, že by si sa zhoršovala:) Vsetky články a poviedky sú super, ale aj tak tá chápem. Vlastne vás dve (či tri, už strácam prehľad:D) obdivujem, pretože aj ja som mala poviedku, no napísala som 14 častí a prestala som, lebo som nemala čas a došli mi nápady:/ ale nevadí, stáva sa:D prišla články ako ty chceš, my si počkáme:)

    ReplyDelete