Sunday 2 September 2012

One more time? 25

Tešíte sa do školy?? Ja strašne :) Toto zatiaľ. Zajtra si prvý deň užite. Ľúbim Vás :*


„Shit!“ povedal Lou potichšie, ako ozvenu za mnou. Obaja sme sa naklonili nad noviny a ja som ich vytrhla Liamovi z ruky.

Zasnúbil sa. Prišiel o dieťa. Aké tajomstvá ešte skrýva anglický spevák Louis Tomlinson(2o) z One Direction? A kto je záhadne ružovovlasé dievča, ktoré ešte nedávno videli s Tomlinsonovým kolegom z kapely Stylesom? Už si konečne vybrala jedného z nich?

Škeril sa na nás obrovský nadpis, pod ktorým bol aj niekoľko stranový článok a fotky. „Shit!“ povedali sme zas, keď sme si ich prezreli. Na jednej sa bozkávam s Harrym. Na ďalšej je hrob Cilliling. Potom sa s Louisom držíme za ruky a dobre vidno prsteň, na ktorý je priblížené. A posledná, úplne najlepšia. Guličky. FUCK! To ani v takejto chvíli nedajú pokoj?! Vytrhla som Louimu noviny z rúk a pomalými, o to efektnejšie pôsobiacimi pohybmi ich roztrhla na polovicu. A znovu a znovu a znovu. Drobné útržky som nechala odletieť vo vetre.

Nevedela som, čo robiť. Či sa usmievať, plakať, zostať tam, odísť... jednoducho som netušila, čo teraz príde. Bez slova som sledovala papieriky, ktoré unášal vietor do neznáma. Na chvíľku som im závidela. Tú slobodu, voľnosť, radosť z letu. Kĺzali sa vzduchom a mizli v nepreskúmanom neznáme. No ja mám niečo, čo ony nemajú. Louisa. Pomaly som sa otočila od papierikov a pozrela naňho. Stál na mieste a pozeral na mňa. Prešla som niekoľko krokov a schúlila sa v jeho objatí, kde som sa cítila tak bezpečne. Sklonil hlavu nižšie a pobozkal ma na vrch hlavy do vlasov. „Mám nápad,“ zašepkal mi do ucha tak, že ani Liam, stojaci od nás nikoľko krokov nič nepočul, „odídeme odtiaľto. Na nejaký čas sa jednoducho vyparíme kamsi do tepla a oddýchneme si.“ Pomaly, aby som ho neudrela do brady som otočila hlavu, až kým som mu nevidela do očí. Šťastné iskričky v nich mi nedovolili odmietnuť. Jemne som prikývla a pozrela zas do zeme. Až keď mi Lou prešiel prstom po líci a zotrel slzu, uvedomila som si, že plačem. Upokojila som sa a jemne jeho ruky, obmotané okolo mňa zložila, aby som sa mohla otočiť priamo oproti nemu. Zdvihla som pohľad a pokúsila sa usmiať. No hoci sa mi kútiky úst poslušne nadvihli, v jeho výraze som videla, že som ho nepresvedčila. No vedela som, že to jednoducho nedokážem, tak som ho len chytila za ruku a spolu sme vošli dnu.

Lou nás potiahol do obývačky, kde už všetci chalani sedeli, dokonca aj Liam sa tam nejakým zázrakom dostavil. Ťahal nás priamo pred nich, aj keď ja by som si radšej nepozorovane sadla na sedačku. Keď sme zastali na mieste, kde na nás môžu mať najlepší výhľad, zdvihol naše držace sa ruky do vzduchu. Až pri udivených pohľadoch chalanov som si uvedomila, že tam mám prsteň od Louisa. „Vážení, zoznámte sa s mojou snúbenicou Trishou!“ Tie pohľady stáli za to. Liam sa usmieval, ten to vzal dobre. Niall sa začal dusiť hranolčekmi, ktoré do seba pratal. Zaynovu reakciu som nemala možnosť vidieť, lebo zachraňoval Nialla. A Harry sa jednoducho postavil a odišiel. Lou si z ich reakcie nič nerobil, stále ma držal za ruku a sadol si na gauč, mňa ťahajúc za sebou. Posadila som sa vedľa neho a on mi prehodil ruku okolo pliec. Niall začal medzi tým opäť dýchať a povedal niečo nezrozumiteľné, no aspoň to znelo milo. Zayn sa tiež snažil tváriť nadšene, no nevyzeral tak. Čo sa deje? Nesúhlasia s tým? Nechú, aby sme boli spolu? Sledovala som radšej Louisa, ktorý začal niečo vyťukávať na tablete. Keď zbadal, že ho sledujem, otočil obrazovku preč odo mňa. „Zajtra o tretej letíme,“ povedal mi len a na moje otázky o ďalších detailoch nereágoval. „Ale no tak! Ani mi nepovieš, kam ideme? A na ako dlho? Ak si si nevšimol, ja chodím do školy!“ upozornila som ho, dúfajúc, že aspoň to ho donúti niečo povedať. „Máš prázdniny,“ povedal mi s úškrnom a ja som bola naštvaná a prekvepená nad jeho informovanosťou zároveň, „dva týždne, do vtedy sa hádam vrátime. Výhovorky neberiem, jednoducho ideš!“ To, čo mi nedovolilo odmietnuť neboli Louisove vyhrážky, ale radosť, ktorá z neho vyžarovala, keď o tom vravel. Pretože tá uňho od Cillilinginej smrti často nebola. „Tak sa teším,“ povedala som mu a on ma hneď šiel pobozkať. Otočila som však tvár a jeho pery sa ocitli na mojom líci. Naozaj som nechcela pusu pred ostatnými, zvlášť, keď sú takí zvláštni. Venoval mi teda pusu na líce, vstal a vytiahol ma na nohy tiež. Bez jediného slova mne či chalanom šiel do svojej izby a ťahal ma za sebou.

Všetko tu bolo presne také, ako keď som tu bola naposledy. Obaja sme si ľahli na postel a ja som sa musela vypytovať zas, v nádeji, že nič nechcel prezradiť, len kým sme neboli sami. No ani teraz nič nepovedal. Ignorujúc ma, chytil moju ruku, pritiahol si ju k tvári a stále pozeral na prsteň. Skôr, než niečo povedal, naklonil sa ku mne a krátko ma pobozkal. „Čo bude teraz?“ opýtal sa predsa len po chvíľke. Pokrčila som plecami a sledovala jeho tvár, „neviem, čo myslíš ty?“ Tiež sa zatváril neurčito, potom len dodal: „asi s tým rozmýšlaním chvíľku počkáme.“ Prikývla som. Ani jednému z nás vážne rozmýšlanie nešlo. Tak sme ho nahradili bozkami. 

„Vieš čo ma práve napadlo?“ spýtal sa Lou a ja som sa naňho zamračila. To kvôli takejto otázke prerušil ten sladký bozk. No opäť sa tváril tak nadšene, že som sa ho musela akože veselo spýtať, čo ho napadlo. „Raz budem mať obrovský dom. Budeme tam bývať spolu,“ povedal sa a odmlčal, aby zvýraznil to, čo príde teraz. Niečo divné, rozhodne to bude nejaká kravina. „A na dvore budeme mať DVA bazény.“ Sledoval ma podrobne pohľadom a čakal, kedy sa spýtam, načo dva. „Prečo dva bazény?“ spýtala som sa ho a na tvári sa mu objavil spokojný úsmev. „V jednom bude voda,“ povedal a počkal. Pauzou zdôraznil, že teraz príde tá veľmi vtipná pointa. Pozeral na mňa a ticho stále naťahoval. Skôr, ako sa odhodlal nenechávať ma v napätí a prezradiť mi tú vtipnú časť sa ku mne naklonil a ešte o chvíľku to odložil bozkom. „V jednom bude voda,“ zopakoval, naťahujúc každé slovo a nechávajúc dlhú medzeru medzi slabikami, „a v druhom... budú... guličky!!“ dokončil a spokojne sa usmieval. Zasmiala som sa na jeho posadnutosťi guličkami a blažený úsmev na jeho perách mi prezradil, že presne to bolo jeho cieľom. Na chvíľku sme obaja zabudli na všetko zlé a boli len dvaja mladí šialení zaľúbenci. Sladko ma pobozkal a neprerušoval spojenie našich pier ešte veľmi dlho. Potom sa jeho pery na moje vrhali drsnejšie a vášnivejšie. Tričko mi rýchlo prevliekol cez hlavu a práve, keď som ja ťahala to jeho sa na chodbe ozvalo hlučné tresknutie. Obaja sme vyskočili a ja som otvorila dvere. V tej chvíli sa mi z chodby k nohám dokotúľala prázdna fľaška od whiskey.

Green gummy bear

9 comments:

  1. superrrrrr a super a super : neviem čo iné k tomu dodať :) ale bazén s guličkami ma zabil .... xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem a ďakujem a ďakujem :D guličky mi už prirástli k srdcu :D

      Delete
  2. Krasa krasa proste je uzasna :D nemam slov :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne :) som rada, že sa páči, veľa to pre mňa znamená :D

      Delete
  3. máš strašne veľkú fantáziu, je to jedna veľká nádhera :) myslím, že Harold sa opil :) že je tak? :D lovely♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. to mám, až to zdravé nie je :D realita mierne uniká :D ďakujem pekne :) ako si uhádla?? nečítaj mi myšlienky, naozaj sa za ne hanbím :D

      Delete
  4. nedávno jsem byla s kamarádkou na pouti a byly tam i kuličky chtěla jsem tam jít ale kamarádka říkala že je to pro maly deti kdyz jsem ju presvdcila tak jsme to sli zaplatit a oni nas tam nepustili :-) ja e tam tesim a oni takhle :-) uzasny part :-) a ta whiskey kdo jinej by se ozral nez haroldík ze?:-) Anna

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem :* ja by som teda do guličiek po tomto nešla :) zo strachu, že nie som jediná, koho guličky napadli :)

      Delete
  5. vau, úplne úžasné a krásne.. :D treba nájsť Hazzovi nejakú milú priateľku, aby zabudol na Trish (napríklad mňa XD )...kks, na Louího posadnutosti guličkami som sa riadne smiala :D

    ReplyDelete