Sunday 2 September 2012

She is mine ! 30

Milé moje dievčatá ! :D Tá časť čo Vám o nej tak dlho hovorím je konečne tu :) Je to prelomová časť dá sa povedať, a len tak z rozmaru som ju napísala z pohľadu tretej osoby :) Tieto myšlienky a slová som mala v hlave dosť dlho, tak som si jednej peknej noci sadla nad zdrap papiera a do pól štvrtej rána nad tým sedela :) Kecy ešte nižšie... nateraz len, enjoy <3


A túto PIESONKU si k tomu pustite povinne ! ;)

Niekedy
Pohľad tretej osoby

Čiernovláska pomaly a niesto kráčala cintorínom k jednému z elegantných náhrobných kameňov. Pri každom druhom kroku sa zaknísala, bola slabá. Na bledom líci sa jej teraz črtala slza, priesvitná kvapka zdobiaca jej tvár. Vyzerala smutne a neisto, jej pocity sa odrážali v očiach. Boli temnejšie a tmavšie ako čierna ruža, ktorú držala v rukách. Ale smutne tmavé. Plamienky radosti, ani iskričky šťastia by ste v nich nenašli. Kráčala tak ľahko, že sa ani mokrá tráva po nášľape jej vysokých čižiem neskrčila. Vyžehlená vlasy jej trčali spod pletenej čapice s brmbolcom a keď si kľakla končeky sa pri jej vzlikoch obrierali o topánky, na ktorých si sedela. Bol to taký závoj, ktorý sa leskol všetkými peknými farbami, hladko spočívajúci na chrbte. Trasúcimi sa prstami, zahalenými v rukavičkách si utierala slzy a pokúšala sa rozprávať. Popritom sa načiahla, a položila svoju ružu ku inek kôpke, červených ruží.

"Po dlhej dobe... otec. Som zúfalá, a toto nemôžem povedať ani Zaynovi. Tak si tu ty, u ktorého je to bezpečne utajené. Vlastne som tu, aby som sama sebe nepripadala ako hlupaňa, čo trpí samomluvou. Tak slová adresujem tebe. Verím, že nech si kdekoľvek, toto počuješ. Výčitky ťa tam už asi netrápia, čo ? Vieš ako hnusne sa cítim ? Neisto, nijako, depresívne. Prvý krát od tvojej smrti... Mám pocit, že už nič neviem. Vrátilo sa to. A to všetko pre neho... Túžim po ňom viac, ako by sa mi páčilo. Inak, ako by sa mi páčilo. Chápeš ? On ma chce, prahne po niečom, čo som mu do dnešného dňa nedala a odmietam mu to dať. Z jeho strany je to však iba čistá fyzika. A to ja nechcem. Nechcem muža, ktorý ma nevidí inak ako ostatný. Nijak inak ako ženu s krásou. Veď čo si budeme klamať... Vlastne som nechcela žiadneho muža, sám si mi šiel príkladom, že sú to svine. Úplne mi stačil ten jeden malý-veľký brat Zayn. A tento... tento Louis je ešte aj zadaný. Ľúbil si v živote dve ženy ? Dokázal si milovať obe, alebo bola ozajstná len tá jedna ? Môže muž ľúbiť dve ženy, ak to nie sú jeho dcéry alebo sestry ? Nič hnusnejšie ako byť milenka spraviť nemôžem. On nemôže. Nechcem aby to dievča trpelo, akoby trpela moja mama, ktorá možno otvojej nevere vedela a možno nie. Nechcem aby sme sa dopustili toho čo ty. A vôbec, keď mu to niečo dám, hra na mačku a myš ho prestane baviť.
Škoda, že už sa zrodil cit. No aj ten je stále len môj. Len keby som ja vedela, ako sa toho teraz zbaviť ."

Prehováralo dievča k svojmu otcovi. Priškrtene, trhane... so stiahnutým hrdlom. A plakalo. Dlho potichúčky vzlikalo a svojimi slzami kropilo lupienky čerstvých kvetov, trávu aj svoje kolienka.

"Zaujímalo by ma, či by si mi teraz poradil alebo ma len odbil. A šla by som vôbec za tebou, keby si bol živý ? Vieš, momentálne mi je smutno aj keď som so Zaynom. Nemám silu byť mnou. Som krehká ako fúkané sklo a slabá ako stehlík. A krajine chýba sneh. Strašne tu chýba sneh. Tiež si ho mal rád, nie ? Veď sme predsa z polovice nóry. Ülbe, arogantný... Niekedy mám pocit, že si nám také priezvisko vybral ty. Ani odcestovať znova nemôžem, lebo by som sa tam asi zrútila. Chcem aj nechcem byť s ním zároveň. Aj teraz. Začína mi byť zima, ničím si ďalšie topánky, ale aj tak sa nechcem vrátiť do jeho prítomnosti. A keď za mnou zas v noci príde, neviem, kde naberiem silu odolať. Bojím sa, tati."

To boli jej posledné slová. Potom už len plakala tak nahlas a tak silno, že by to bolelo aj nestranného pozorovateľa.

V tej istej chvíli ako si dievča klaklo ku hrobu, sa v dome začala odohrávať rozhovor...

LOUIS

"Zayn ? Môžeme sa porozprávať ?"
"Počúvam."
"Odlož ten džojstik, je to vážne."

Džojstik odložil a celkom prekvapene sa mi pozrel do tváre. Vydýchol som. Buď teraz a narovinu, alebo nikdy. Ale Zayn prehovoril predo mnou.

"Ty sa ideš vážne rozprávať ?"

 "Ľúbim Adrianu."

Rehot. Čistý nefalšovaný rehot manijaka.

"Toto sa ti podarilo."
"Nežartujem."
"Uhmm. A čo ti na to hovorí ona ?"
"Je na tom rovnako. Len si to ešte nechce priznať."

Smutne sa usmial, a pokrútil tou svojou dokonale očesanou hlavou.

"Nevieš do čoho sa púšťaš. Je to také... rajské peklo povedal by som."

"Čo to..?"

"Nikdy nevieš, kedy ti zlomí srdce,"pokračoval," otočí sa na opätku a zaspetkuje, povie, že srandovala alebo že už ju to proste nebaví. Nie je ľahké vyhovieť jej, ani ju uspokojiť. Aj keď momentálne neviem, ako sa cíti ona. V poslednej dobe je vážne zvláštna. Ale ťahať to z nej by bolo zbytočné. ...netušíš ako dokáže ublížiť. A vôbec, dá ti šancu ? A čo Eleanor ?"

"No kamarát, ver mi nemám problém ju uspokojiť. A tiež si verím natoľko aby som ti povedal, že ju naučím milovať ma tak normálne ako sa to na jej pomery bude dať. Som si istý, že už teraz som pre ňu čosi viac. A či mi ublíži, to netuším. Ona to robí už teraz. Ale vôbec netuším čo s Eleanor, hlavne to jej vadí. No ja sa s ňou rozísť nemôžem. Počkať... Ty, Adriana, ako to všetko vieš ?"

"Polovicu viem z toho čo som videl. To čo by mne nikdy urobiť nedokázala. A druhú... Som zažil. Skúsili sme to ako pár. Veď ťažko v živote nájdem niečo viac ako mi je ona. Bolo nám fajn. A to jej nestačí. Keď sme sa pobozkali cítil som sa ako úchyl, idiot, ktorý bozkáva svoju sestru. Ten pocit sa nám priečil. Proste Adriana je rodina. Potrebuje adrenalín v krvi, žiadny stereotyp. Nič normálne jej nie je dobré. Všetko musí byť iné, lepšie, zaujímavejšie. Skončili sme to veľmi rýchlo. Došlo nám, že my dvaja spolu vlastne môžeme všetko aj keď nebudeme pár. A takto môžme zažívať viac a je nám lepšie. Proste padli zabrány, sme jeden." 

"Máš pocit, že ja som niečo normálne ?"
"Nech už to s vami bude akokoľvek, hlavne mi ju neukradni celú."
"Nemaj obavy. Ty si ten, ku ktorému sa vždy vráti."
"Ja viem."



...Toť časť :) A ako vždy, ešte sa Vám tu vykecám :D

Páčila sa ? :) Taká smutná, ale dôležitá... Čo poviete, ako títo traja dopadnú ? :) Sou sorry, pre tie, ktoré tajne dúfali v Zayna... ale proste to nešlo, ony sú dvojičky ! :D Ale aj tak... never mind ;D

Niekomu to musím povedať... baby, toto nachladnutie ma zmáha :D Hora kapesníkov stúpa, hlas chrapčí, čaj sa prelieva na litre a aj tak stále nič. Najvyššie núdzové riešenie, teda zmrzlina na zdravotné účely, tiež nepomáha. Debbie si tu poslušne leží so mnou, gumové macíky pomaly miznú a vštci sú zo mňa na nervy :D Hlavne sestra, ktorá ma posiela funieť do bratovej izby :D

A navyše prichádza škola ! Bŕŕ, ani na to radšej nemyslim. :D ...Uhh, dnes mi jeden chalan vyznal city, a asi by ma aj zabil keby to tu čítal :D, a do tej školy chodí so mnou. ...Ale zase, to sa dneska cení keď vám niekto povie, že sa mu páčia vaše vlasy, oči, úsmev aj správanie :) 

A fuj, práve som zistila, čo za hnusný čaj som si uvarila :D Asi vás to nezaujíma, že ? :) ...Tak ja si teda idem užiť naše posledné Up all night s Kikou :)

Medvedíci sú nachystaný, dúfam, že do druhej vydržia :D, my s Kikuš veselé, bude fajn :) 

Brú noc baby, užívajte si voľno kým sa dá ;D
 A môžem poprosiť komentár ? :) Špeciálne k tejto časti by ma naozaj potešil =*
 
Váš Červený gumený macík ! :D

8 comments:

  1. Ta cast je smutna ale aj tak genialna vobec sa neodvazim tipovat co bude dalej lebo ako povedaj.Zayn.Adriana je nevyspitatelna je ako hurikan a to sa mi paci cela tato poviedka je niecim zvlastna mozno tym ze som taku este necitala ale nik nevie :) ale je uzasna tesim sa na dalsiu cast :D

    ReplyDelete
  2. fú :) Ada a Zayn :) Dvojičky :) Takto mať niekoho rád :* Krásne, úžasné, dokonalé :) S Louím to bude zaujímavé :) Uzdrav se sluníčko :) :*

    ReplyDelete
  3. JE to perfektné.. ty si perfektná.. no mňam ! :) čajíčkuj Maruš, budeš fit čoskoro :) <3 Ajč

    ReplyDelete
  4. Táto časť je úžasna trošku smutná ale krásna. som zvedavá ako to celé dopadne. a prajem skoré uzdravenie :) :D:D

    ReplyDelete
  5. oh jeah :) super :):):) teším sa na pokračko ;)

    ReplyDelete
  6. Spokojná tak či tak :) má dokonalého najlepšieho kamaráta :) a bude mať aj dokonalého priateľa :) ak sa teda nič neudeje :)

    ReplyDelete
  7. Ďakujem kočky :)) ...aj mám plán ako by to malo dopadnúť, a čo ešte by sa malo diať... Len neviem čo teraz najbližšie :D ...mučas grácias Milouša aj tebe Ajč... :* Dozajtra som hádam fit ;D love ya all <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. A zabudla som... Mne sa to trošku lahšie opisuje, lebo takú dvojičku mám :)) a Zayna som si v takejto role často predstavovala :D ešte raz, ĎAKUJÉÉM ;)))

      Delete