Tuesday 4 September 2012

She is mine ! 31



Dievčencéé ! :)) ...viete čo ? :) úžasne mi je v tej škole :D :D ako vždy, o tom ešte nižšie :* ...táto časť je odfláknutá a nenadvezuje, vôbec ale vôbec sa mi nepáči :) Ale čo mám zo sebou robiť, keď som celú svoju  múzu požičiala Káči ? :D so, here u are <3



ADRIANA

"Spi !"
"Nebudem spať kým mi to neprinesieš !"
"Čo chceš ?!"
"Povedala som ti to !"
"Nesnaž sa kričať ! Beztak nemáš hlas."
"Dones mi to a budem poslúchať !"
"Fajn! Čo to malo byť ?"
"Zmrzlináá, uhorky a ešte nejaká slanina by dobre padla."

Zaklipala som mihalnicami, no efekt mi skazilo ďlašie krkolomné kýchnutie.

"A si ty normálna ?! Spi Adriana !"
"Chcéém jesť ! A nebudem spať ! Dajte mi jedlóó."
"Si chorá ! Zmrzlinu ?!"
"Presne tak."
"Nie toto neurobím."
"Ako si povedal... Som chorá, mám zlomené zápestie, a psychickú vyčerpanosť ! A ty mi nechceš dať tri blbé veci ?!"
"Z čoho si psychicky vyčerpaná ?"

Spýtal sa zrazu s nadvihnutým obočím. Hups. Moja návšteva na cintoríne ostala nepovšimnutá. Že som si cestou domov zlomila zápästie, to je detail.

"Jasné, že z teba Malik ! Na zmrzline a uhorkách trvám."
"Počúvaš sa ? Kašleš jak starý fajčiar, pomaly nemáš žiadny hlas len chrapčíš, máš horúčku, nádchu, zapálené mandle a ty chceš jesť zmrzlinu ?"
"Aby si vedel... Nie si nór ! Vieš ako sa liečia nóry ? Zmrzlinou ! Vždy mi pomohla, tak láskavo zdvihni riť z mojej postele a choď mi pre ňu."

Vyšiel z izby. Zúril ako býk, bol nevrlý... Proste strácal nervy. Má ma utešovať, nie karhať. Nech sa nediví, že keď som hladná a ubolená, som agresívna. Bože a ten tlak na hrudi. Bol to hnusný pocit. Pálčivá a búšiaca bolesť sa znásobovala hlavne pri každom zakašlaní. Aj v hlave mi trešťalo. Kropaje potu na mojom čele sa striedali s triaškami a zimnicou ako na bežiacom páse. Hrubý šál tmavomodrej farby som raz za pár minút odmotala z môjho nosa, zkopala perinu a šla do kúpeľne. Prejsť sa, možno osviežiť a hlavne vycikať. Cikanie bola druhá hlavná zložka môjho uzdravovania sa, hneď po pití. Potom nech sa niekto čuduje... Pravidelne som sa na obed budila s myšlienkou typu:
Nie, nechce sa ti cikať, a už vôbec sa ti nechce postaviť z tvojej teplej postele. Nemysli na to a mechúr sa vzdá. Alebo povolí. To by nebolo dobré. ...Fajn idem na ten hajzeľ !
Ako som teraz sedela na wécku obzerala som si pedikúru s myšlienkou, že prečo nemám v kúpeľni koberček. Bože ako tie dlaždice chladia. A to bol znak, že prichádza zimnica. Inokedy mi chlad od nôh, ktorý spôsobovali studené dlaždice, padol dobre.

Takúto cikajúcu ma našiel Louis. Z toho vyplíva, že Zayn nešiel po jedlo ale po pomoc. O chvíľu sa dovalia aj tamtí štyria, a budú mi spievať. Tí hajzlíci vedia, ako strašne čičíkajúco pôsobí ich hudba. Ukončila som prezeranie tých hrozných farebných kvetov na mojích nechtoch a zdvihla si farebné tepláky až zo zeme. Aj k tomuto som bola donútená. Hádajte kto mi ich navliekol ? A aký bol rád...

Jednou rukou som dokonala všetko potrebné, a vrátila sa do postele. Náhly pocit Deja Vú ma zasiahol nepripravenú, a ja som sa automaticky začala mračiť. Dejá Vú v zmysle Louisa Tomlinsona, typicky strapatého, s rukami vo vreckách svojho širokého pyžama, svit mesiaca dopadá na pól jeho tváre a on sa usmieva... Takýto obraz sa mi naskytol často. Kým som sa nepolámala, a nevyčerpala natoľko, že som chorá, to bolo každú noc.

Len v mojom momentálnom stave, fyzickom a psychickom rozpoložení, trvali na tom aby som chodila spať o ôsmej. Sem tam si niekto priľahol. Uložil sa vedla mňa do postele a dával pozor. Alebo sa so mnou zhováral, načo som nie vždy mala náladu. Každopádne posledné dni boli hnusné a zajtra je Silvester.

Nikto z nás neprehovoril, iba pristúpil ku mne aby si mohol vychutnať to čo robí každý deň. Mal presne sedem minútový náskok, kým pridú ostatný, ktorých musí Zayn vyhnať od ich rozrobených činností. A za taký čas sa dá stihnúť všeličo. Keby mi doniesol to jedlo, alebo možno navaril nový čaj... To by som brala. No on deň čo deň, v druhu minútu jeho náskoku pristúpi k mojej posteli a poprikríva ma. Perinu mi natiahne tesne pod prsia, uhladí mi ju okolo nôh zakiaľ sa vyžije v dotyku mojich stehien a dá mi pusu. Na čelo, nos, do vlasov alebo rovno na ústa. Potom prídu ostatný a zaspievajú mi uspávanku rozostavený okolo mojej postele. Prozaické, že ?

Svoj rituál zopakoval. Dlhšie ako bolo potrebné sa hral s perinou, jemne sa na mňa usmial a dal mi bozk na čelo. Zašteklil ma žalúdok, aj nos. Znova som si kýchla a naprotest sa vykrútila z periny. Bože ako dlho toto vydržím ? To čo panuje medzi nami dvoma je divné, nechápem to a nevyznám sa v ničom. Nech už som zdravá, aby sa to mohlo dať do poriadku. A je to vôbec možné ?
Ani to veľmi nesúvisí, možno trochu, ale aj tak je to úplná pravda :)
...Sou sorry, ja si uvedomujem aké je táto časť o ničom... a dúfam, že ma niečo prepadne, myšlienka hlbokého typu, ktorá to oživí a ja zistím čo ďalej :D
Začalo som točiť o škole... verím, že na Vás táto téma kričí z každej strany, a asi vám to aj lezie na nervy. Tak len krátko.. na polovicu je tam naozaj úžasne vďaka tým bláznom, s ktorými sa nedá nesmiať :) A na pól je mi tam hnusne, kôli neustávajúcemu kašlu, horúčave a pár ľuďom a tým hodinám, kedy sú prítomný profesori... Nič to, myslím optimisticky :D ...dva dni máme branné !
Čo ešte ? :) ...nemám slov :D Asi len toľko, že dnes bude Baile Mensual ! :*
Niekto kto požičia múzu mne ? :D Píšte do komentu, skontaktujeme sa ! :D

Ako sa máte vy, bambuľky ? ;D
With love your red gummy bear ;)

To blonďavé strašidlo som ja a s takým veľkým úsmevom Vás teraz zdravím ! :D
Aj s milovanou Kami, ktorá ma druhý najväčší úsmev :*
Bosorky ! :D

4 comments:

  1. Maruuuuuuš ja ťa milujem celú ťa zjem a konec :D dokonalé to je, zas sa opakujem, ale to sa nedá inak opísať :) <3 Ajč

    ReplyDelete
  2. Ty si tak vymýšľaš, Mariett! hovorila som ti že je to perfektné ale nedáš si povedať... je to SKVELÉ a prestaň hovoriť že nie je pretože je a bodka. Love ya :* ;)

    ReplyDelete
  3. Ze o.nicom? :D vsak ne skvela dokonala ako.vzdy tak pst :D

    ReplyDelete
  4. že o ničom... pche :D dokonalá časť to je! :D dufam že čoskoro bude dalšia :D

    ReplyDelete