Monday 10 September 2012

PICTURES!!

Spomenula som si, že dávno neboli obrázky. Čiže, toto je pre vás :*
(Nie všetky smiešne, niektoré smutné, ale keď mne sa páčia)



Awwww that is so sweet! It is so me! Love that man, most amazing actor ever!




What do u think?? Už ste čítali, že Dumbledore bol gay?? Mňa to celkom vzalo, ale už som OK :D


Ale je z neho iný fešák. Rozhodne lepšie, ako na začiatku.




Kto so mnou ide na nástupište 9 a trištvrte o rok??



Cat women rock!!


Sirius! No!!! *crying*


To sa im teda podarilo :D


Hahahahah :D Aj tú pieseň, like father like son zbožňujem :D



Ten xicht!! *dying*







Tiež ste sa v tom trochu stratili??



:D :D :D Greatest couple ever!!


Who wants to c that movie??


Ten je naozaj hnusný :/ Poor Madge & Prim :/
Ale pobavilo :D :D



Awww sweet



MILUJEM túto časť :*



:D :D :D :D :D





???? 
Wow, totally look up to person who made this




Poor Voldy :/



*Crýýýýýýing*






















NOOOOOO!!!





Môžem sa tu vykecať? Samozrejme, nemusíte čítať, len sa mi chce. Začala škola, ja som happy, normálne tam rada chodím (nemusíte mi písať, že mi hrabe, to sme už s Maruš prebrali, mne jednoducho preskočilo, ale to by bolo na dlho). V každom prípade, ľudia sú super, ale som stráášne sklamaná. Lebo nám došli učebnice z Angliny a Franiny. Na DVA roky. A ja som tak pozrela poslednú stranu v nádeji, že na to budem čumeť ako puk, že čo odo mňa chcú. Lenže to sú tak primitívne veci!! A franina ani nevravím, za dva roky sa naučíme len minulý čas!! Čo ja som sa už učila aj tri rôzne budúce a podmieňovací. A strááášne ma to sere. Lebo tieto dva predmety sa chcem ako jediné naozaj učiť. A teraz zistím, že tam budem sedieť na hodinách a čumieť do blba?? HELP!! JA chcem vedieť po anglicky a francúzsky, vypadnuť z tejto diery a... a neviem, ale to domyslím potom. Grrr, musela som to niekomu napísať (nie, že by som sa predtým nesťažovala všetkým naokolo). Okej, končím, kým ten ntb nevyhodím z okna alebo čo. Majte sa, ja idem von, večer možno skúsim dokončiť BAW, tak raz čakajte. Ľúúbim Vás :*

Green gummy bear

2 comments:

  1. uff, to máte blbé, mi teraz za štyri roky angliny vieme prítomný priebehový aj jednoduchý, minulý jednoduchý aj ten druhý, obidva budúce, predprítomný, a taký zvláštny ešte jeden pred pred prítomný :D keď si to tak zoberieš je to divné, keďže v slovenčine je len prítomný, minulý a budúci a potom skladaj vety jak chceš :DD a tak neboj, určite sa toho naučíš veľa :) A ináč, obrázky, ako vždy skvelé :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vďaka :) tie časy poznám, plus predminulý, predprítomný priebehový :D len ma štve, že by som to chcela vedieť tak, že potom si vypadnem na výšku do Anglicka, len to by som už veľa chcela :/ a málo nového tam je, ja chcem niečo ťažšie!!! chcem hovoriť po anglicky perfektne!!

      Delete