Saturday 22 September 2012

Suprice !! :)


Už som nato prišla, že prečo mi to nejde písať, Adrianu. :) ...som prepísaná :D alebo vypísaná alebo aká :D ...proste je to asi tak, že niekedy som sa dokázala o 6 ráno sčista jasna zobudiť na múzu :D :D a písať až do 11tej :) ...písavala som non-stop, až som z toho teraz slepá a bola som do toho zažratá... ale postupom času prídu nové veci, vzrušujúcejšie, zaujímavejšie novšie a písanie príbehu je taká príjemná oddychová vec :) Adriana je domyslená, úplne celá až dokonca, viem čo sa má diať aj v najbližšej chvíli... prečo to proste nenapíšem, neviem :D neviem ako začať ! :)

Ženušky prepáčte !! Naozaj :) ...možno Vás poteším drobným prológom ;D Tak najprv to ale treba vysvetliť... Tuto treba ďakovať Milouši, najúžasnejšej a najbláznivejšej babe, ktorá ma dokáže rozosmiať aj pri depresívnom Modrom z neba, poradiť do SIM, vnuknúť nápad a inšpiráciu... Dlhšie som sa pohrávala z myšlienkou, čo písať potom ? Po Adriane, ktorú milujem a má mať viac ako 100 častí ?  ...potrebovala som niečo nové a zaujímavé, originálne, čo by nedopadlo ako Fuck! I am Josh... Ale nápad bol u Miloušenky schovatý :D Pýtam sa jej, o čom by to malo byť, či nemá nejaký drobný nápad na dej... A ona mi jednoducho odpovedala, že no predsa o plnení snov Karle :D ...to bol prvý krok, keď sa mi to začalo móc páčiť, spýtala som sa na detaily... A ona ma tá Milouša kopla tak nehorázne boľavo, že to ani múza tak nedokáže... vraví mi, že sa mám pozrieť nato o čom snívam ja :) ...je to ohraná téma, klišé, preto tomu chcem dať nový rozmer ;D ale či sa mi to podarí, to je vo hviezdach.. Každopádne, časti budú bývať neskôr, keď bude nápad domyslený a dej douzlený :)

 Prológ

Kontroverzné dievča, s ohňom v srdci, prichádza do jedného z najväčších amerických miest aby si mohla plniť svoj sen. Nedokonalé, no svojské a dobré dievča s ryšavími vlasmi a rázom v krvi už dostalo ponuku svojho života, prestížny dámsky magazín chce, aby pre nich písala články. Jej mierne feministický pohľad na život, názory a myšlienky na tento svet robia jej prácu originálnou. Presne si pamätá dni, ešte pred dosiahnutím svojích pätnástich rokov, keď čítavala predslovy šéfredaktoriek v Elle, Vogue alebo časopise jej krajiny, zvaný Marianne. Tie ženy písali úžasne, každý rok balili svoje kufre na týždne módy a z čítania robili zážitok. Chápali ženy, prinášali im inšpiráciu, ktorú ony samé museli predtým objaviť. A presne takto sa Marilyn Cywes videla v budúcnosti. Možno aj preto, čo jej títo ľudia ukázali vždy presne vedela čo chce.

...

Nová doba, ktorá v tom čase prichádzala, bola prevratná v živote nášho pohlavia. Prichádzalo niečo, čo vizeralo sľubne pre nás ženy a dievčatá... Presne na takúto tému Marry písavala. Bola mladá, ešte cítila sladkú chuť plnoletosti. A keď dostala za úlohu porozprávať sa s niekým podobným ako bola ona, napísať interview o pohľade chlapov na vec, uvedomila si niečo načo dovtedy nemyslela. Zistila, na vlastnej koži pocítila, že aj ona je schopná sa zamilovať. Ošial okolo chlapčenskej skupiny predtým neriešila, až kým jeden z nich nevstúpil do jej kancelárie. Rovnako mladý, neobmedzený, okrem toho aj slávny, to bol ten chlap, ktorí mal spolupracovať na hlavnom článku mesiaca.

Okrem toho, že do jej života priniesol cit, ich spoločným článkom sa strhla vlna úspechu. No boyband zvaný One Direction nemal svoje korene v Amerike. A ich turné sa raz muselo skončiť. Sms-ky, sa po ich odchode začali písať na kvantá, vyčarovávali úsmev na tvári mladej ryšavky.

A keď po roku prišla ďalšia ponuka, robiť pre nemenej úspešnú anglickú pobočku magazínu, zakolísalo sa Marrine presvedčenie, že milované americké mesto v živote neopustí.

...Je to priemerné povedala by som, len drobnosť, iskra z ktorej chcem spraviť oheň :)) 


A toto je hlavná hrdinka, Marilyn.
Prológ by sa mal ešte meniť a dopĺnať a všetko možné, ale pokušnie dať Vám to sem bolo silnejšie :D

Na koho to vidíte, že kto očaril túto ryšaňu ? :)

Babiky, prosím si komentár :* ...s názorom, tipom na chlapa čo tam bude dominantný, možno nejakým nápadom ? ;D

...

Anyway, čo vravíte na náš nový vzhľad ? :) ..nápad spoločný, práca Kikina :* ...dostali sme chuť na zmenu :D

Červený gumený macík, ktorý je oddnes jediným členom rodiny, ktorý bude variť kakao ! :D :D
To si nevšímajte, len moja sestra nevie čo to je primerane sladké kakauko na raňajky :D 
Love U ! :*


7 comments:

  1. Čó? :) Prepáč ale vážne, plačem :) Toto ma dostalo, ako pekne si mi to napísala :) Som rada, že som silnejšia ako múza ;) A tebe pomáhať budem!! :) Tak ako teba nemám nikoho rada, si moja sestra :) :* Ked ťa stretnem tak prvé ťa vystískam, budem plakať a potom si zoberieme Jack Daniels :* To ty si tá ktorú neskutočne ľúbim, ktorá bude krstná mama mojích deťúrencov, ktorá sa nevie dočkať na jeseň pretože ju tiež miluje a na ktorú sa neviem dočkať :*
    Nič ma ešte tak nedojalo, ako toto :* DAKUJEM TI :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To tie naše témy Milouša ;D :D :)) ...aj ja ťa lúbim, neskutočne moc :) ...ty moja Milouša, fotografka, hasič ;D :D ...neplač :)) my sa ray stretneme, a dodržíme všetko čo sms trepli :) ...ja ďakujem tebe, stráášns vela si to ho už spravila :) namiesto revu pri tom mojom Gáborikovi, som sa rehotala, ty puberťáčka ;D :D ...rada budem krsná, rada s tebou poskáčem kaluže a kopy listov, ktoré potom budú lietať :)) ...aj Jack Daniels bude ;D :D

      Delete
  2. Už sa na to teším! :D hocikto, len nie zase Louis :D ako milujem ho, ale dajte niekoho iného :)

    ReplyDelete
  3. wow :) nápad super, nový vzhľad je super, všetko je super :D teším sa na pokračovanie ;) dúfam že bude čoskoro :):D

    ReplyDelete
  4. perfektný nápad len pekne pokračuj :D A keď tak nechceš dať Louisa taaak.. Nialla? :D nechám sa prekvapiť :D len prosím nie Harryho :D No v každom prípade sa už vééélmi teším na pokračovanie :D:D

    ReplyDelete
  5. Wrrrr, teším sa na pokračovanie!:) Prológ je skvelý, dúfam že hlavný (jesus, to znie tak divne :D) chalan bude Harry, keďže v SIM je z neho úplný zakerak a ja ho nejako prestavam mať rada aj v realite:D teším sa už, keep writin'!:)

    ReplyDelete