Sunday 23 December 2012

She is mine! 37

Milý Ježiško, prosím, prestaň meniť počasie :) ..inak sa zbláznim, a môj žlčník ma zničí :D ...mám novú teóriu :D ..ak by som bola zmenená na upíra, určite by som vedela meniť počasie, možno ako Benjamin :D ..lebo, au, vždy keď sa rapídne otočia teploty a zrážky, začne ma bolieť moj nevďačný žlčník :) pfuj :D ..a ešte si prosím pyžamko, najlepšie Mickey Mousouské, ďakujem! :D 

 To tak mimo, to nič, to aby si to milý Ježiško alebo iné sily všimli :D ..ale to som nechcela :P ..popriať som vám chcela ;) ...

...popriať veľa lásky babuľky, zdravia, ktoré je najdôležitejšie, a taktiež šťastných chvíľ, vždy :) ..dúfam, že každá z vás pri sebe má a bude mať kamarátov, ktorí vás zbožňujú, ľudí, ktorých milujete a vašu rodinu, ktorú všeci potrebujeme :) ..nech už je to rodina akéhokoľvek typu ;) ..verím, že sa vám splnia všetky sny, a túžby, všetky do jedného, aj tie najtajnejšie, tie hlavne :) :* ..nebudeme si klamať, aj na darčeky si všetky potrpíme, nie? :D 

Mne sa sen splnil už len tým, že som tu, no hlavne tým, že ste tu všetky Vy! :* ..týmto vám parrí veľké ĎAKUJEME!

Tiež Šťastné, Veselé, a tie Najkrajšie Vianoce, aké ste kedy mali ;) ..zároveň sú to prvé Vianoce tohoto blogu, a ja ďakujem aj Kike :) ...Tuleň, milujem ťa ;D  ...a táto časť, ktorú si si prosila "pod stromček", je pre teba ;) ..enjoy, xx

(Btw. týmto sa posledná časť maže, a všetky plány, ktoré som nenapísala, a mali sa diať v minulosti, budem musieť zahrnúť do sem :D to znamená, že naposledy mala Adriana narodeniny, tam mám zase dieru, a teraz sme asi o mesiac ďalej :D ..hádam to nebude problém :) ..a ešte, nevie niekto, koľko má Adriana vlastne rokov? :D)




„Dávam ti pól hodinu.“
„Áno, jasné. Choď už.“
„Čau.“
Hlesol odporne, ja som ho vytlačila z dverí a treskla s nimi. Už by som na neho nemala byť hnusná, inak sa o tích tridsať minút dostaví aj s gorilami čo držia v rukách sieťky a kazajku za chrbtom. Opretá o dvere som zhlboka vydýchla. Je čas.Zošuchla som sa na zem, kde som mohla len tak obdivovať parkety, alebo som mohla konečne siahnúť do kabelky, a vybrať z tade tú odpornú krabičku. Naozaj som natiahla ruku, ako leňochod, len nech sa nedozviem pravdu. Tej som sa bála, viac ako zeleného mydla. Chytila kartón som chytila do dvoch prstov a bez toho aby som sa na to pozrela, som sa vyškriabala na nohy. Srdce si tancovalo svojskú verziu pohrebného pochodu, bilo pomaly a silno, chvíľkovo zrýchľovalo. Na každom schode som zastala, aspoň na pár sekúnd. Ja to proste nechcem vidieť. Keď som sa po minúte dostala na štvrtý, vrátila som sa dolu. Pred tým, než sa na to vycikám, sa ale potrebujem napiť. V kuchyni som predmet vrcholného znechutenia položila na stôl, a otvorila chladničku. Nebol tam, grepový džús chýbal. A ja som ho nenávidela, v živote som sa ho nedotkla, búú. Teraz? Teraz pre grepový džús vraždím, lebo mi zázračne začal chutiť. Zázračne, alebo len... Nie ja si to slovo ani nepomyslím, búú. Kým som pila čistú vodu spomenula som si na tú komickú nočnú scénu. Ja taká nejaká nervózna a pripitá, Louis záhadne kľudnýa úprimný. Hlavu hore žena, ideš zistiť čo vzišlo z vášho... nienie vzťah sa tomuto nehovorí.

O tri minúty
Adrianina kúpeľňa

Neprinútim sa cikať na paličku. Nie kým sa neuvoľním. Ak človek predpokladá, že nemôže piť ani fajčiť, čo robí? Žuje žuvačky? Leží na chladnej podlahe s nohami vyloženými na stene? Skúsim to?
Dones mi, prosím, veľa detských rúžových žuvačiek.
                                                                                          A.
Kto iný ako Zayn? Možno ma zabije. Aj to je momentálne lepšie ako odhodlať sa sadnúť si na wécko.

O šesť minút
Opäť Adrianina kúpeľňa

„Ty nie si normálna.“
Preskočila som celkom oprávnenú otázku, keďže ma našiel v podprsenke a nohavičkách, ako ležím na dlaždiciach, nohy vyložené na umývadle. Jeden by povedal, že som sa zbláznila. Ale mne bolo len teplo!
„Máš to?“
Hodil mi dvanásť balíčkov, každý nejakej dúhovej farby.Hubba Bubba melónová, jahodová, a jablková. Z každého druhu niekoľko.
„Fajn. Choď preč.“
„Rád.“
Pokrútil hlavou, zvrtol sa na päte a odišiel. Ten.. test..bezpečne schovaný pod košelou si zjavne nevšimol. Do pusy som si strčila minimálne osem žuvačiek. Podlaha podo mnou už nechladila, nohy na umývadle mi tŕpli. Mechúr stále nereagoval, tlak neklesal. Po dlhom hľadení do bledej steny som konečne žmurkla, nohy zložila. Doposúvala som sa na chladnejšie miesto, poskladala sa do tureckého sedu a zhrabla ďalší balík. Tri krikľavo zelené obdĺžniky v ústach. Fuj, tvár som skrivila do kyslej grimasy, jablkové. Dlane som zložila na kolená, vystrela som chrbát, pokúsila som sa zhlboka dýchať a vydávať také to meditačné úmmm. Nič. To čo sa ozývalo miestnosťou znelo asi ako:
Mláskmláskmwahmwahmwahpfúúpfúú, puk, plesk.

O hodinu
Ešte stále Adrianina kúpeľna

Keď sa ozvalo posledné hlasné prásk, a jedenásť násobná žuvačka sa mi rozpleskla na nose, zacítila som nutkanie. Žeby moje močové cesty pochopili, aké je dôležité dostať teraz zo mňa aspoň nejaký moč? Asi áno, keď nutkanie trochu zosilnelo. Huráá, idem cikať! Pozlepovala som zvyšky lepivej hmoty neidentifikovateľnej farby na mojom čele, nose, lícach a perách, ktoré som hodila do koša, a vstala som. Spustila som ruky, ktoré pleskli na mojich stehnách a zohla sa po tehotenský test. Len jeden, nič viac. Buď, alebo.

Čo som mala som ovlažila, ostáva čakať. Mám neznesiteľnú chuť zapáliť si, ale pre istotu to nerobím. Kľud Adriana, zapáliš si, keď zistíš, že sa mýliš. To bude o pár minút. Ale dovtedy... aha žuvačky! Zohla som sa, a medzi kopou papierikov som našla jednu celú.
Ak sa na malej ploche, ktorá bola pred použitím biela, objavia dve modré paličky, znamená to graviditu. Gratulujeme!

To si strč niekam. Ja som rada takáto!
Ak budú čiaročky červené, nemali by ste sa obávať. V oboch prípadoch však radšej navštívte gynekológa, overí správnosť testu.
No výborne. Modrá je moja obľúbená farba. Nemôže mi to predsa spraviť, že sa mi takto vypomstí, nie? Čiarky budú červené. Ak nie, do smrti tú farbu znenávidím. Test ležal na zatvorenom záchode. Vrhla som naň nepekný pohľad. Niečo tam je. Alebo sa mi to len zdá? Tak symbolicky som sa prežehnala, a prešla k nemu. Naklonila som sa nad záchod, oči pevne zatvorené. Opäť som dramaticky pukla bublinu, a pozrela sa.

Zabite ma. Nie, toto nie je možné. Nechcem to. Bojím sa. Nie, mňa nezabíjajte. Ja zabijem jeho. Ten sviniar!

Tie dve modré obludy tam svietili. Len mi pripomínali, ako mi horí pod zadkom. Kričali, že som skončila. Došla. FUJ!

Mám ísť gynekológovi, správne. Testy sa občas mýlia. Všetko čo je občas sa ako naschvál deje mne. Preto by mohlo aj toto. Ale keď..
„Kto, do riti, si, Louis Tomlinson, keď sa kôli tebe trepem gynekológovi, ktorého sa tak strašne bojím?!“
Zakričala som na celý dom, a vybehla z kúpeľne, kde som všetko nechala tak. Rýchlo som si cez hlavu prevliekla jemné letné červené šaty s malými bodkami, a voľnou sukňou. Mali veľký výstrih. Bože ony mi narástli! Nehľadaj tehotenstvo tam, kde nie je. Pokračovala som kapučínovým svetríkom a vysokámi sandálami. Vlasy do copu, môžem ísť.


Chcete pokračovanie? Ja chcem 15 komentárov :) 
Niečo za niečo?

15 comments:

  1. Konečne! :D Vieš ako hrozne som sa tešila na ďalšiu časť! :) Mám v tom trošku guláš ale ja už to nejako pochopím :D

    ReplyDelete
  2. Konečne :) najkrajší vianočný darček :))

    ReplyDelete
  3. konečne SIM!!!! to je najlepší vianočný darček aky sme mohli dostať! :D:D Adrianka mi chýbala! :D
    „Ty nie si normálna.“
    Preskočila som celkom oprávnenú otázku, keďže ma našiel v podprsenke a nohavičkách, ako ležím na dlaždiciach, nohy vyložené na umývadle :D:D:D:D:D
    a veta: Hurá, idem cikať :D:D:D to ma dostalo :D:D:D ďalšiu časť prosím! :D

    ReplyDelete
  4. ááááááá :D :D vieš ako som sa musela ovládať aby som nezačala jačať na celý dom od radosti a aby som všetkých prítomných nezobudila? :D :D ja sa tak tešíííím :D :D ááááááá :D :D ale je to S-U-P-E-R!!! :D :D

    ReplyDelete
  5. Jeeeeeeeeeeej :) dokonale to je :) šup ďalšiu :-D

    ReplyDelete
  6. Maruš je to fantastické! A jasné, že chceme pokračovanie tohto úchvatného príbehu :)! Aj tebe šťastné a veselé Vinaoce.
    *Denisa*

    ReplyDelete
  7. vydávať také to meditačné úmmm. Nič. To čo sa ozývalo miestnosťou znelo asi ako:
    Mlásk, mlásk, mwah, mwah, mwah, pfúú, pfúú, puk, plesk.
    :D:D:D:D Bože,úplne najúžasnejšia časť! :D :)) stráášne veľkú radosť si mi urobila :) skvelý darček :P :D ... úplne krásne to je, všetko tak brutálne napísané, precítené, proste WOW! :)) úplne geniálne... čo najskôr chcem pokračovanie :)) už nech tam je aj Louis :PP :D ... och, som zvedavá, ako to dopadne :D a aj tebe krásne Vianoce :)

    ReplyDelete
  8. super super super :D teším sa na pokračko ;)

    ReplyDelete
  9. teším sa na pokračovanie ;)

    ReplyDelete
  10. KEDY BUDE POKRAČOVANIE ??? :) ;)

    ReplyDelete
  11. Chceme, chceme ! :) :)už sa tešíííím :)

    ReplyDelete
  12. Maruskaaaa, juchuuuu, ako si ma potesila!!:) Strasne som rada za tuto cast, to je ako vianocny darcek:D A neskutocne vyborna je! Uz mi tak chybalo tvoje pisanie, ani sama som si to neuvedomila. Uplny brutal, moja!:* Ja nie ze chcem dasiu cast, ale POTREBUJEM:D A krasne Vianoce a cele sviatky prajem, uzi si spolocne chvile s rodinou:** :))

    ReplyDelete
  13. Maruš, nevieš si predstaviť aká šťastná som bola keď som uvidela novú časť :3 Dokonalosť! :)

    ReplyDelete
  14. Další část, další úchylný spokojený úsměv na mé tváři a další pokusy mámy dozvědět se, nad čím se tak moc raduji :D
    Díky za další úžasný vánoční dáreček :))

    ReplyDelete
  15. tu máš ten pätnásty komentár ty vydierač :*) jasné, že chceme pokračovanie :D teraz hneď...šups do písania :D Arianu zbožňujem...teším sa, ako bude pokračovať jej osud :D (aké poetické :D )...Love ya :))

    ReplyDelete