Monday 6 August 2012

Od Maruš ! 2 :D

Som domáá :) ... Tešíte sa ? :D Lebo ja strašne. :) Ako som vravela, k písaniu som sa nedostala. Teda vlastne dostala, raz v noci, lebo som nemohla spať, ale moja blonďavosť a šikovnosť sa nezaprú. Mala som to pekne označené, že to skopírujem a pošlem Kike akurát sa mi pošmykli prsty a bolo po tom, vymazané. :/ Ale bol to jeden z tých lepších prípadov, raz som si vymazala celú story a vtedy som ju prestala písať, prešla ma chuť.

Neviem či chcete moje kecy, o tom ako mi na "prechodnom pobyte" u Klaudie bolo ale ja neodolám. :D Bolo ÚŽASNE, najlepšie. Filmová noc s Harrym Potterom <3 a Hrbáčom Lagardére <3 skončila veľmi rýchlo, po Kameni mudrcov. :D Asi som spravila chybu, keď som jej na noc naservírovala prvého Hrbáča. Ona sa potom chúďatko tak bála. :D Nenormálne často to vravím ale... Milujem ten film, pozrite si ho.

Hovoriť o tom, na čom všetkom sme sa smiali nemá cenu, lebo na takých kravinách sa dokážeme rehotať hodinu a aj tak ich nikto nechápe. :D Pri takej príhode mi celkom náhodne, nemá to nič spoločné s Louisom, prischla prezývka mrkva. Taká inteligentná koverzácia to bola... Kašlem na to, že to nikoho nezaujíma, dám ju sem. :D

Ja:

"Prečo tá mandarinka chutí ako mrkva ?!"

Klaudia:

"Baklažán ???"

...No môže niekto namiesto mrkvi počuť baklažán ? :D Tiež to nechápem, odvtedy tvoríme tým Mrkžlan! :D


Pochodili sme návštevy, jeden ranč, mesto atď. ale najlepšie bolo na Červenom kameni. Ženy z rodu Pálffy (to nočné predstavenie čo som Vám o ňom hovorila) boli super, nočný hrad čarovný a atmosféra neopísateľná. Tma ako vo vreci no ten výhľad na osvetlenú Trnavu mi vyrážal dych. Prvá scéna, mierny výbuch v kuchyni a jedna klebetná slúžka... A kto sa jediný rehoce a vrieska ? Ako vždy, poslušne, som sa činila ja jediná. Ale keď to bolo také smiešne a tak blízko som stála... Keď som na tom hrade bola 1. krát uvidela som tam portrét s menom Marietta Pálffy. A môj výraz tváre zodpovedal si tomuto :O. Viete, že sa v skutočnosti volám Marietta, že ? No a táto urodzená, Pálffyová, je prvá, ktorú som vtedy okrem mňa s týmto menom poznala. A tak ma tam napadla jednodielovka. Hnusne klišeovitá, nereálna a... taká čudná. :D Ale napíšem to aj tak. Plán je taký, že pól na pól s Katie. :) Len nevieme, že kedy. Lebo sme lemry. :D

Budem sa snažiť stvoriť niečo s Adrianou. Len som na vážkach čo s ňou. :D Nejaké nápady ? :) Komentár ! =*

Ľúbim Vás ! xx

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore

P.S. Všimliste si naše nové podpisy s Kikou ? ;D

2 comments:

  1. áno Marietta ;D jé Osvetlená Trnava :) a VY nie ste lemry :P :D ani ty ani Katie :) a nápad, momentuš žiadny :P :*

    ReplyDelete
  2. Prepáč ale prosím ta mohla by si zdielat tento blog prosím? http://youareinmyheardforever.blogspot.sk/ možem potom aj ja tvoj zdielat :)

    ReplyDelete