Wednesday 22 August 2012

She is mine! 24

Oláá, Adriana is back ! :D Takže, toť časť, keci níž :)) =* Enjoyy, xx

"Adriana ?!"

Louis si pretrel oči, potriasol hlavou a pozrel sa znova. Nechápal. To isté Zayn. Blížil sa ku mne s natiahnutou rukou a mrmlal.

"Nie si duch ? Nechcem spadnúť keď ťa objímem."

Všetci boli taký vijavený. Musel som sa rehotať. Tak tento pohľad stál za to. So smiechom som sa vrhla na Zayna, ktorý si vydýchol a zaboril tvár do mojich vlasov. Ani ma nechcel pustiť, nech sa zvítam s ostatnými. Ako ťarbavé medvede sme sa kolísali zo strany na stranu. Zo zadu na nás skočil netrpezlivý Harry, zboku sme pocítili náraz Liamovho tela, okolo nôh nás objal Niall. Len Lou sa nevedel spamätať.

"Hej Tommo. Je to bosorka. Určite. Je hmotná. Pozri visím jej na chrbte."

To bol Harry. Pekná prezývka mi prischla. No Tomlinson tomu stále nechcel veriť. Tak som sa spomedzi nich vymotala a krivkala som rovno do kuchyne. Višla som s prvou tekutinou, ktorú som tam našla. Našťastie to bola minerálka, ešte zachladená, nie nejaký štipľavý alkohol.

"Hej. Preber sa."

A viliala som mu to na hlavu.

"Toto robí Adriana."

Stiahol ma za pás k nemu, fľašu mi vytrhol a lial ju na nás oboch. O účes som mala momentálne postarané, aj o rannú hygienu.

"Adriana mimochodom, dobre vyzeráš."

Smiali sa mi chalani. To už Harry hŕkal fľašku s Colou, Zayn s Fantou a Niall jediný rozumný mal napustenú vodovodku.

"Toto nemyslíte vážne. Malik ty máš byť v tíme so mnou, nie proti mne."

To už sa len zákerne uškŕňal a točil vrchnákom. Nejakým čudným kotulom dozadu som sa snažila uhnúť, prekoprcnúť sa dozadu. Louis ma však veľmi pevne držal. Prúd hmedej, lepkavej tekutiny zasiahol všetkých v dosahu. Takých ako ja, ktorý boli obeťou rovno do tváre.

"Liaaaaam."

Vrieskala som na nestranníka a všetko mi pripadalo ako v spomalenom zábere. Keď som sa skotúľala z Louisa bežala som rovno pre svoju zbraň. Sprite v jednej ruke a minerálka v druhej. Síce som cestou bola zasiahnutá trojnásobnou dávkou lepkavosti stálo mi to za tú pomstu. Pojašená som bežala rovno do záhrady a kým došli za mnou pootvárala som fľaše. Ibaže ako hurikán vybehol z domu Zayn a zrazil ma k zemi. Obaja sme zleteli na studenú zem. Normálny ľudia sa oblievajú v lete a vodou. V decembri a so všeličím sladkým sa oblievame my retardovanejší. Jednu ruku som si vyslobodila a vodu rozlievala všade v dosahu. Sprite mi bol ukradnutý. Louisom Tomlinsonom. Na kopu našich dvoch tiel sa ďalšie tri zvalili a podla toho kto mal voľné ruky sa na mňa najspodnejšiu ale aj na Zayna valili prúdy pestrofarebných vôd. Aspoň sme to neschytali len my. Tí truľovia sa navzájom zamokrili. No a potom sa pridal Liam. A s hadicou v ruke.

"Kde sa tu, dopekla, v decembri, vzala hadicáááá ?!"

Jačala som, keď sa ma dotkla ľadová voda. Nie len mňa, nás vetkých. Liam so škodoradosťou mieril hadicou na nás piatich, ešte stále ležiacich v kope.

"Payne ty idiot ! Ku mne si sa mal pridať."

Pozitívna stránka veci je, že aspoň zmyl tie hnusné lepivé veci. A kto z nás pred tým nebol premočený do nitky, Liam sa o to postaral.

No a teraz sedíme zabalený v dekách, lepia sa nám zadky o gauč, trasieme sa, Liam sa nám smeje, lebo sme sa mu nevládali pomstiť, a kýchame. Mňa dodatočne bolí aj noha.

"Zayn, môžem sa k tebe na noc nasťahovať ?"

"Ú. A čo tam budete robiť ?"

"Spať."

"Fajn, beriem to ako súhlas."

Doplnila som prestrelku medzi Harry a Zaynom.

"Koľko ja vlastne hodín ?"

Liam sa pozrel na hodiny a zistili sme, že tu ako tulene v neopréne sedíme štyri hodiny. Je deväť ráno a ja už myslím na noc.

"Mala by som sa ísť vybaliť. A hneď potom by som mala zájsť do Victoria's Secret."

"Tak s tým ti rád pomôžem."

"Snívaj ďalej Styles."

"Prečo tam vlastne ideš ?"

"Kúpiť si uhorky, prečo ?"

Spýtala som sa ho ironicky.

"Ja viem čo sa kupuje vo VS. Len neviem, z akého dôvodu to niečo potrebuješ."

"Ukradli mi kufor so spodným prádlom."

"Niekto vedel, čo berie."

Hodila som doňho vankúš, keď uznnlivo kýval hlavou. Čudovala spm sa, kde som na to nabrala sily. Potom som sa zdvihla z gauča a išla do svojej starej izby, kde už na mňa čakali kufre. Nič sa v nej nezmenilo. Len ten do očí bijúci poriadok. Najprv som vliezla do sprchy, nech ma rozmrazí. Celá oblečená v tých vrstvách. Neviem, prečo som sa nevyzliekla. Asi som bola na to príliš skrehnutá. Len šál som si zložila.

Ako som stála pod horúcim prúdom vody som si postupne zvliekala tie najhornejšie veci. Prvé išli rozdriapané ponožky. Po nich som zo seba s ťažkosťami stiahla nohavice, ktoré sa na mňa nalepili. Chvíľu som vydýchavala, a vdychovala paru. A potom som si cez hlavu prevliekla ten bodkový sveter. Ostala len košeľa a ja som sa konečne cítila ľahká. Uhládzala som si vlasy dozadu a len tam stála.

A zrazu, sčita jasna, som medzi dotykmi horúcich kvapiek na mojej pokožke pocítila pár chladných. Naskákali mi zimomriavky. Jeden prst mi prešiel po nohe zozadu, a mne bolo jasné kto stojí za mnou. Chladné kvapky ustali, horúca voda ich zmyla aj z neho. Oprela som sa o neho dozadu, hlavu naklonila doľava. Hladko mi odhrnul vlasy preč z šije, cítila som jeho dych. Potom som svojou rukou prikrila jeho predlaktie na mojom páse a privrela oči. Prisal sa mi na plece, jemne a hladko ho ochutnal a šiel vyššie. Pokračoval, mokrými perami a jazykom prechádzal až k mojej tvári. Voda stále tiekla, para sa šírila. A keď som sa k nemu zvrtla, vrhla som sa rovno do pasce. Do pasce zvanej jeho ústa. Kým ma bozkával, pomaly ale vášnivo, rozopínal postupne gombíky. Ruky som mala okolo jeho krku a svet sa spomalil. Všetko čo chytil, chytil s citom. Košeľa padla. Bozky neprestávali. Rukami prechádzal po mojich bokoch, čo by ma inokedy šteklilo. No tiekla voda, na nás oboch a tak ma to len príjemne hladkalo. Všetko chutilo tak sladko. Voda, jeho pery, jazyk...

"Nemôžeš. Budú ťa hľadať, ja som tam tiež neni... A Louis, chcem sa osprchovať. Sama."

"Nikto ma nebude hľadať, odišli. Všetci štyria. Do štúdia."

"To na veci nič nemení. Choď už."

"Škoda, chcel som využiť chvíľu, kým nemáš spodné prádlo. Ale ako vidím... jedna súprava ti ostala."

Smutne sa uškrnul a ja som ho plesla po ramene. Tiež tu stál v boxerkách.

"Presne tak. A ty ju zo mňa nezvlečieš !"

"Zatiaľ."

Pokývkal obočím a zmizol. Počkala som si kým sa celý vzdiali, nech ho nenapadne vrátiť sa a otočila sa chrbtom k dverám. Poriadne som sa osprchovala, umyla si vlasy a zabalená v troch osuškách som po špičkách odcupkala ku posteli.

Potom, čo som si vyfénovala vlasy aby v tých bežných vlnách padali po zadok, nakrémovala sa a primaľovala oči, som sa šla vybaliť. Veci poskladané v kopkách som len tak zbežne poukladala do šatníka aj s topánkami.

Ostali len čierne, teplé legíny s šedým mickey mousovým svetrom, vysoké čižmy a taška k nim. Do toho som sa obliekla, do tašky nahádzala potrebné veci a išla do vedlajšej izby oznámiť, že odchádzam. Ešte bundu a šál som si dala. Bez klopania som otvorila dvere.

"Idem, uhh, do toho mesta. Bye."

Akurát si uväzoval osušku na páse, ale popravde v podobnom stave sme sa pred chvíľou videli tak ma nemalo čo zastaviť. Prekvapene zdvihol mokrú hlavu a uškrnul sa na mňa. Ironicky úsmev som mu opätovala a odišla.
No takže, velice romantická scéna, opäť ukončená odmietnutím. :D Uvidíme, odolá Adriana, neodolá ? :)) A ešte otázočka, do poslednej chvíle som nechcela napísať meno. Viete si tam predstaviť Zayna ?? :) Komentár dievčence =*

Aha :D Som si tvorila outfit, čižmička 2x, nevadí :D :D ...Ak budú do desiatej 3 komentáre, bude ďaľšia, I promiss :))

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore... Vás ľúbi :)

12 comments:

  1. náádherné.:)

    ReplyDelete
  2. Mňa to veľmi teší ale mám pocit, že toto písala jedna osoba :D :D ale Ďakujem krásne :))

    ReplyDelete
  3. užasne :D a ja cem aby bola s Louisom, so Zaynom si ju neviem predstavit :) :D:D

    ReplyDelete
  4. Čo? :) Toto bolo nádherné, ako všetky predtým ;D Ale Karlíko :* A vedela som že to bude Tomlinson, ale so Zaynom by to bolo geniálne :* :D Inak Krása :) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale Milouša :)) :D :D ...Ďakujem cica :* :D ...buhuhú, ja vážne neviem ako to dopadne :D :D

      Delete
  5. Je to super ! :) Ale neviem si ju predstaviť so Zaynom :D podľa mňa by mala byť s Louisom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mučas Grácias :D ;)) (medzi nami dvoma... ani ja ;D)

      Delete
  6. ZAYN ZAYN ZAYN ZAYN ZAYN ZAYN ZAYN ZAYN ZAYN !:(
    please.

    ReplyDelete