Friday 23 November 2012

Point in time 15

Snažila som sa nenápadne odsunúť stoličku a odísť, keď ma zasiahla kocka masla a skĺzla mi do výstrihu. Zalapala som po dychu. Slizko sa šúchala dolu a zanechávala mastné stopy. Bolo to neuveriteľne nepríjemné. Chalani si to všimli a začali sa na mne baviť. „Ukáž, pomôžem ti,“ navrhol Zayn a prešiel ku mne. Skôr, než som mohla protestovať sa už jeho ruka ocitla pod mojim tričkom a ošahávala rozhodne viac, než bolo potrebné. So zaťatými zubami som ho pozorovala a čakala, kým konečne vyslobodí to hlúpe maslo. A práve v tejto úžasne vyzerajúcej situácií sa museli otvoriť dvere.

***************************************

„Claire!“ zvolal Harry nadšene a čiernovlasú postavu, ktorá sa objavila vo dverách uväznil v objatí. Ona len na mňa so Zaynom čudne pozrela, no nič nepovedala. Zayn pokojne pokračoval, kde prestal a lovil mi, tentokrát už v podprsenke, kúsok masla. Pohľady všetkých naokolo ma donútili vytiahnúť jeho ruku a utiecť, aj s maslom kto vie kde, skôr, než sa mi podarí strapniť sa nejakou hlúpou reakciou na Zaynove túlavé prsty. Bola som si takmer istá, že to robí naschvál, že sa zabával, keď mi spôsoboval zakázané potešenie. Odstrčila som ho od seba, nechcela som, aby ma strapňoval ešte viac, no ako cúvol pár krokov dozadu, akosi sa mu podarilo chytiť ma za pás krátkej sukne a potiahnuť ma s ním. Dlane som mu oprela o hruď, v snahe udržať medzi nami najväčšiu možnú medzeru a pri vhodnej príležitosti ho odtlačiť úplne. On ma zas tlačil k sebe, ruky si prekrížil na mojich krížoch a dlane mi opatrne nenápadne položil na zadok.

Kým som mala šancu dostať ho od seba, pritiahol si ma ešte bližšie a pery mi drsne pritlačil na moje. Mala som chuť rozosmiať sa, no jeho ústa mi to nedovolili. Pobozkal ma rýchlo drsne a šialene. Aby sme pred tou Claire pôsobili zamilovane, no zároveň som cítila, skoro akoby som mu čítala myšlienky, že sa ma tým bozkom snaží presvedčiť o tom, ako veľmi ho chcem, že sa mi to páči. Nie úplne jemne, no predsa s citom som ho uhryzla do pery a odtiahla sa od neho. „Musím ísť,“ povedala som a pozerala mu z tej krátkej vzdialenosti do očí, „prezlieť sa. A aj do sprchy.“ „Veď ja ti pomôžem,“ povedal s úškrnom a nasledoval ma.

„Kedy sme s našim vzťahom zašli až takto ďaleko?!“ rozkričala som po ňom, keď sme sa ocitli sami, „Tie úchylné poznámky si nechaj pre niekoho iného a drž si odo mňa odstup! Liam tu nie je! Ani nikto, pre koho hráme toto divadielko! Nemusíš stále predstierať, že ma chceš!“ Zazrel na mňa, no ja som to nevnímala. Vtedy som si uvedomila, čo som povedala a aká som bola slepá, keď som to nevidela skôr. On predstiera len to, že ma ľúbi. To, že ma chce nepredstiera, to len nevie skryť! Preto tie bozky! Preto to obchytkávanie! Som taká slepá! Možno to bolo hnusné, no jediné, čo ma v súvislosti s týmto napadalo bolo, ako ho ešte viac potrápiť. Minimálne, kým si to prizná. Nemohla som povedať, že by to opačne neplatilo a on by ma nepriťahoval. No ja som sa dokázala ovládať. A bolo to v niečom iné. Stále som ho brala len ako sexy kus. Tak, ako ďalších milión chalanov, na ktorých pozriem na ulici, zatancujem si s nimi na jednej párty, možno ich pobozkám alebo niečo viac. No je to len krátky príjemný zážitok, na ktorý sa rýchlo zabudne a je mi úplne jedno, kto ten dotyčný bol. Zayn je taký istý. Sexy. No jeden z mnohých. Či to bude on alebo nikto iný, je mi to jedno. Zaynovi to jedno nebolo. Čo mi lichotilo, no zároveň mi poskytovalo výhodu a neporaziteľnú zbraň.

„Vidíš, čo si urobil?!“ spýtala som sa ho, hneď ako sa dvere hotelovej izby za nami zatvorili a ja som si tričko prevliekla cez hlavu, nastavujúc k nemu svoje brucho a hrudník, na ktorých sa vynímala žltkastá vrstva masla. Pozrel na mňa so zdvihnutým obočím, očami, ktoré už nič neukazovali, dokonalo zakrývali všetky emócie, jednoducho kamenná tvár. „A čo teraz odo mňa očakávaš? Že ti to z toho brucha olížem alebo čo?!“ spýtal sa nechápavo a s náznakom znechutenia, no ja som nebola tak hlúpa, aby som sa tým nechala oklamať. „To by sa ti páčilo, čo?! Si hrozné prasa!“ okríkla som ho do vyškerenej tváre, otočila sa mu chrbtom a namierila si to do kúpelne. Cestou som si rozopla sukňu a zošuchla si ju po nohách, zvyšok cesty som prešla len v spodnom sprádle. Vo veľkom zrkadle na kúpeľňovej stene oproti dverám som videla Zaynov pohľad, ktorý odo mňa nemohol odtrhnúť a vyvalené oči. Zatvorila som za sebou dvere a niekoľkokrát skontrolovala, či je dobre zamknuté, až potom som vošla do sprchy, v ktorej som si dopriala naozaj dlhý čas.

Vyšla som von zakrútená len v osuške. Chuť provokovať Zayna ma ešte neprešla. A ani tak skoro neprejde. O to väčší šok som zažila, keď som na posteli videla sedieť Claire. „Prepáč?“ spýtala som sa jej prekvapene, „Harryho izba je vedľa.“ „Viem,“ odpovedala krátko. Nechápavo som na ňu pozrela a bez slov sa jej spýtala krátke “a?“. „Chalani museli ísť do štúdia, nechápem to celkom, no posunulo sa to a museli pred chvíľkou ísť. Takže sme tu zostali len samy dve.“ „Aha.“ Inteligentnejšiu odpoveď som nevyprodukovala. „Hm, oblečiem sa a skočíme niekam? Na kávu?“ navrhla som a tvárila sa aspoň trochu inteligentnejšie. Prikývla. Hodila som na seba rýchlo šaty, prevesila si kabelku cez plece, a keď som sa konečne vychystala, bez slova sme kráčali do najbližšej kaviarne. Nevedela som, o čom sa s ňou rozprávať. O tom, ako sa spoznala s Harrym? To by rýchlo prešlo na mňa a Zayna. Tak sme len potichu kráčali, keď Claire zazvonil mobil. Nechcela som počúvať, no sama mi všetko povedala. Vraj Harry skončil v štúdiu a stretne sa s nami. Po ničom inom som netúžila.

Nestihli sme si ani objednať, keď už bol pri nás Harry. Tak sme si každý popíjali svoju kávu a nikto nevedel, čo povedať. Každý môj pokus o začiatok konverzácie skončil tichom. „Pozri, neber si to zle, ale my dve kamarátky nebudeme,“ povedala mi po chvíli Claire. Vypleštila som na ňu oči. „Nehnevaj sa, nič osobné za tým nie je. Ale to, ako sa správaš k Zaynovi. Harry mi to vravel.“ Pozrela som zúrivo na Harryho. „Pamätáš si, čo som ti povedala? Že ak niečo prezradíš, zabijem ťa?!“ „No, ak mám byť presný, povedala si, že ak niečo poviem Liamovi, zabiješ ma. Alebo ak poviem, čo sa stalo v to ráno. A to som jej nepovedal. Zatiaľ.“ Uškrnul sa a odpil si z kávy. Prebodla som ho zúrivým pohľadom, no nič mi to nepomohlo.

10 comments:

  1. Celý čas mi mykalo kútikmi úst! :) Je to dokonalé! ;) Kto a čo je Claire? :O Je to nejaká sviňa? :O Harryho kamarátka? :O Vážne neviem kto to je a nič o nej neviem, no nieje mi sympatická :3:D

    ReplyDelete
  2. Ty kokos co najskor dalsiu poprosim. Cely cas co som to citala so zatajenym dychom! Neskutocne pises! Zboznujem tento pribeh

    ReplyDelete
  3. waw waw vwwa :D :D užasne dalšiu poprosim :)

    ReplyDelete
  4. toto je ojojojoj .. :D krásne :) dokonalé :) teším sa na ďalšiu .. ale ten výjav s menom Claire je čo zač? .. :D pekne sa to zamotáva :D je to fantásticooo D:D:D krása :D šup ďalšiu :)

    ReplyDelete
  5. a začína vojna medzi Harrym a Zoei :D teším sa :D a neviem prečo, ale tá Clair mi začína byť nesympatická :D a ten Zayn s tou rukou v jej výstrihu :DD iné smiechy :DDD bože, jak ho provokuje :DD toto nedopadne dobre :DD chcem ďalšie skvelé pokračovanie :)) *K*

    ReplyDelete
  6. je to úžasne, dokonale ,fantastické proste je to bezchybnee ako všetky časti .:) aaaa Claire je super len to nedáva najavo :D .tak ticho všecia :D :D a na Harryho a Zoe sa teda teším :) straaašne .-1Dfuckmeinthekitchen :D :D

    ReplyDelete
  7. Kikuš! Dokonaléé, to ako robíš??? Úplne, oči pol centimetra od obrazovky a ohromený výraz na ksichte. :O Harry je totálne hnusný, to sa mne páči. :D Dáva to tomu príbehu ešte väčšiu šťavu. Ale chúďa Zoe. :D Úžasné, rýchlo ďalšiu! :* Love ya! Xx

    ReplyDelete
  8. Harry! Dilino jedno! :D
    Ako to robíš že je to také skvelé? :)
    Makaj pridať ďalšiu časť! :D

    ReplyDelete
  9. Páči sa mi to čím ďalej tým viac. A to si myslím, že sa to už viac ľúbiť ani nedá. Milujem tento prábeh ... Úplne šialene. A teším sa na ďalšiu časť ;))

    ReplyDelete