Sunday 4 November 2012

Príbeh od deduška :)

Ako začať ? Dnes sme boli pri poslednom hrobe, hrobe mojej babky. Zapálili sme jej sviečky a šli k dedovi, ktorý býva pol hodiny od nás, na dedine. Babku som nikdy nepoznala, a možno aj preto ma strašne prekvapilo čo som počula. Nevedela som nič viac ako to, že zomrela na rakovinu, ktorá sa jej usadila na mozgu. Netušila som o tom čo sa dialo kým žila, ako sa veci mali, a také detaily aké mi dnes dedo rozpovedal, kým sme sa nedostali ku fotkám. Jedna krásna fotka, na ktorej je môj dedo ležiaci v tráve na lúke, a babka ako ho bozkáva, rozprúdila debatu. A aj keď babka deda ľúbila, nič nebolo také ľahké, a už vôbec nie pekné.

Strašne rada by som vám to rozpovedala, ale z jedného ľahkého dôvodu nemôžem. Chcem to zahrnúť do Adriany, a ono by to tam veľmi pasovalo, takýto zložitý rodinný príbeh. Či už by sa Adrianka ocitla v roli mojej babky, ktorá konala ako konala, alebo v roli mňa, teda zaskočenej a ničnetušiacej vnučky/dcéry. A keby vám to teraz prezradím, nebolo by to prekvápko :)

Ešte si nie som istá, včera som totiž bola nabetón rozhodnutá, že She is mine!, nedopíšem, lebo nech robím čo robím, písať sa mi to nedá. Vymysleli sme teda Kikou novú poviedku, ktorú som chcela začať. Ale toto sa mi zapáčilo, tak dúfam, že to pôjde. :)

Vlastne som sa vás chcela opýtať, či by tam takéto niečo mohlo byť. Nie každý miluje staré príbehy a historky, najlepšie rovno z rodiny, tak ako ja. A hoci ich všetky hltám, a zbožňujem, tento ma zaskočil. Ak to nebude v Adriane, bude to v nejakom článku ;) ..lebo je to vážne fascinujúce.

Tak teda, tie ktorým by nevadilo keby do tejto story zahrniem príbeh mojej babky, prosím si komentár :* ..pretože toto je moja posledná šanca :D

Ľúbim vás baby!
Napíšte mi.
Maruš :)




6 comments:

  1. juuuj rodinne historky :D to sa mi páči :D jasné že to tam chcem ! :D strašne sa už teším na ďalšiu Adrianku :) :D Miška :D

    ReplyDelete
  2. Už vtedy keď som si prečítala o tej fotke a potom o tom príbehu, tak som si povedala, že by som to strašne rada počula:) Najprv som si myslela, že to nechceš zverejňovať, pretože je to rodinné, osobné, súkromné... tak som bola sklamaná, že si to nevypočujem, ale keď som si všimla, že to chceš dať do Adriany, tak som sa potešilaaaa!!:D Jasné, že to chceme počuť!:)) Prosíím, prosíím!:)

    ReplyDelete
  3. Ano, ano, ano ! Zaujímalo by ma to .. a veľmi ! :) Takéto veci ma vždy tiež fascinujú a pohltia :)

    ReplyDelete
  4. Jasné že áno :) mám rada take rodinné príbehy,historky a kecy ako to moja mamka nazyva..pre mňa je to zaujímave mám to velmi rada:) je to take iné...take neviem ako to nazvať..no čo uz no ..:) ale bola by som rada :)

    ReplyDelete
  5. samozrejme že to tam chcem, milujem rodinné historky :)

    ReplyDelete
  6. Jasnacka ze chceme ! Znie to super. Tesim sa :)

    ReplyDelete