Tuesday 27 November 2012

Point in time 18


Ak máte pochybnosti, ste stále na našom blogu, len sme sa rozhodli pre zmenu designu. Hádam sa páči. Keď už budú tie Vianoce.

Spomedzi pier mi unikol ďalší krátky povzdych. Zayn sa pri tom zvuku usmial. Dlane mi priložil na boky, akoby sa bál, že mu utečiem a radšej si ma chytil. Pomaly si kľakol na kolená a pery priložil k môjmu bruchu, jazykom sa posúval nižšie až k okraju mojich nohavičiek. Mykla som sa, keď to začalo štekliť, hlavne jeho vyrastajúca brada, ktorá ma šteklila na pokožke, no on ma stále držal za boky a nedovolil mi pohnúť sa. Prstom zašiel za okraj čipkovaných nohavičiek. Zamrmlal čosi, čo znelo ako pekné, no nemohla som si byť istá. Hoci to nevedel, obliekla som si ich špeciálne preňho. Nečakala som, že to dopadne takto, no chcela som mu čo najviac “spríjemniť“ chvíle, keď ma bude sledovať, ako sa prezliekam. Dlaňami som prechádzala po jeho chrbte. Pri každom pohybe som cítila jeho svaly. Chytila som ho za plecia a nemotorne ho donútila opäť vstať, až kým som sa nemohla prisať na jeho pery. Rukami som niekoľkokrát prešla po jeho zadku, až potom prišla k opasku na rifliach. Bez zaváhania som mu rifle stiahla až k členkom. „Aj tak ťa nechcem,“ zopakovala som mu zadychčane a pobozkala ho znova.

**********************************************

Keď som sa ráno zobudila, Zayn ležal vedľa mňa v posteli a spal. Bez milosti som nim zatriasla, a keď to nepomohlo, prefackala ho. Zamrmlal niečo a pretočil sa na druhý bok. Odhrnula som z neho perinu, ktorú si neprítomne priťahoval naspäť. Znova som ho prefackala. Ešte raz ním zatriasla. Nič. S hlúpim ospravedlnením, že mi nedal inú možnosť som doňho niekoľkokrát strčila, až sa prekotúľaľ z okraja postele. Ak ho nezobudil ten pád, určite ho prebral ten buchot, keď dopadol. Zmätene si pošúchal hlavu, ťarbavo si sadol a pozrel na mňa. „Vstávaj!“ zakričala som naňho v snahe úplne ho prebrať a hodila som mu do hlavy vankúš. Zvalil sa na zem. „Malik, vstávaj! Okamžite!“ zakričala som znova a pomohla mu dostať sa na nohy. Rozmýšľala som, že ho v poslednej chvíli pustím, no držal ma príliš pevne.


„Čo chceš?“ spýtal sa otrávene, „zopakovať si to?“ Pri posledných slovách sa uškrnul a nikoľkokrát nadvihol obočie. Buchla som ho do pleca. „Obleč sa!“ rozkázala som mu a dovolila si pohľadom prejsť po jeho tele, z ktorého som videla naozaj dosť, kedže mal len boxerky. „Prečo by som mal?“ spýtal sa nechápavo. „Ideš so mnou do baru. Sama ísť nemôžem, zakázal si mi to, čiže musíš ísť so mnou!“ „Teraz ráno?“ „Je pol jednej poobede!“ pripomenula som mu a otvorila skriňu. Hodila som po ňom jeho tmavomodré rifle, ktoré predpokladám, že nemá rád, pretože som ho nikdy nevidela nosiť ich a svetlé tričko s potlačou. Sama som si obliekla riflové šortky, tričko na ramienka a akonáhle sa on obliekol do toho, čo som mu nachystala, ťahala som ho so sebou do baru.

„Mike, dvakrát whiskey!“ povedala som pri bare, Zayn ma celý čas sledoval a šli sme si sadnúť do rohu. „Môžeš rovno doniesť celú fľašku!“ zakričal Zayn za ním. Sadli sme si a Zayn sa hneď naklonil ku mne, aby ma naozaj vášnivo pobozkal. Spolupracovala som, no nepáčilo sa mi to. Čo ak si myslí, že potom, čo sa včera stalo bude medzi nami niečo viac? Nechcela som nič viac. Nechcela som Zayna. Až sa mi uľavilo, keď som zbadala, ako ku nám prišiel Mike aj s whiskey. Pretože to vysvetľovalo ten bozk. Zayn to určite urobil len kvôli nemu. Ale čo ak nie? Celý obsah pohára som naraz vypila, dúfajúc, že to zaženie tie hlúpe myšlienky. Zayn ma nasledoval. „Tvoj priateľ?“ spýtal sa Mike znechutene. Znechutene mnou. Že som sa správala ako štetka. Že som ho balila, kým mám priateľa. „Bohužial,“ povedala som. Zayn sa zamračil a rýchlo ho poslal preč. Nenamietal. Znova sme si doliali a bez slova do seba obrátili poháre. Žiadne rozprávanie, prípitky, nič. Len nalial a vypili sme to. Ani jeden z nás nemal chuť rozprávať sa s tým druhým. O čom? O včerajšku? Že nám to je ľúto? Nie je. Ani jednému. Obom sa nám to páčilo a obaja to vieme. Ďalší pohárik. Ďalší. Bolo mi jedno, že už poriadne neviem, kde som a s ďalším zabudnem aj, ako sa volám. Jednoducho som pila. Šlo to automaticky. Zayn nalial, podal mi pohár a ja som to vypila. A znova. Dookola.
****
S druhou fľaškou prišli akosi aj slová. A naše jazyky sa rozhodli vynahradiť, čo skôr zameškali. Sama som neverila, čo ten môj splieta. „Vieš, čo... čo je na tebe naj-najhoršie?“ spýtala som sa Zayna s pohárikom v ruke a nebezpečne som sa nakláňala na stoličke. Trochu tej krásnej tekutiny medenej farby vyšplechlo na mňa, keď som sa príliš nekoordinovane zaklonila. „Oops,“ zachichotala som sa a pokúsila sa oliznúť si kvapôčky z ruky. „Čo je na mne najle-lepšie?“ spýtal sa zvedavo Zayn, odpil si a s úškrnom na mňa pozrel. „Najhoršie!“ zakričala som po ňom, „povedala som najhoršie!“ Obaja sme sa rozrehotali. Skoro som spadla zo stoličky. „Tvoj problém... teda nie, nie.... MÔJ problém s te-tebou je že si de-debil a sexy zá-ro-veň.“ Zdvihol obočie a napil sa. Potom sa znova rozrehotal. „Do riti Malik! Nesmej sa!“ okríkla som ho urazene a udrela doňho. „Vieš, aký je to pro-problém? Keby si bol iba debil, tak by som sa na teba vykašľala!  Lenže takto ťa mám chuť na mieste pretiahnuť! A pritom si stále ten de-debil!“ povedala som mu naštvane, no úprimne. Čosi vo mne vo vnútri si bolo isté, že to oľutujem, no pri toľkom alkohole sa ani nesnažilo ozvať.

„Aj ty si sexy. A debil,“ povedal mi Zayn. Obaja sme sa rozrehotali, že ma nazval debil, no on v takom stave v akom bol lepšie slovo nenašiel. „Nenávidím ťa,“ povedal mi obyčajne, akoby vravel niečo úplne normálne a milé, „no chcem ťa.“ „Priznal si to!“ zvýskla som na celý bar. „On ma chce! Priznal si to!“ zvreskla som znova, tak, aby počuli všetci v bare. „Mike, dones nám ďalšiu whiskey!“ zvreskla som do vzduchu, netušiac, ktorým smerom vôbec Mike alebo bar je. Naklonila som sa k Zaynovi a ruku mu obkrútila okolo pliec. Sčasti, aby som sa k nemu mohla nakloniť, sčasti, aby som pri tom nespadla. Pery som priložila až k jeho uchu. „A ja ťa nechcem!“ zachichotala som sa. Odtiahla som sa preč a rozrehotala nahlas. „Chceš,“ povedal potichu, sčasti hrozivo. Pokrútila som hlavou ako malá a napila sa zasa, nespúšťajúc pohľad z jeho očí. „Ty chceš mňa,“ zašvitorila som sladko a stále mu pozerala hlboko do očí. „Dokážem ti, že ma chceš,“ povedal zas hrozivo. S úškrnom som zavrtela hlavou. Naklonil sa ku mne, keď sa pri našom stole objavil Mike a položil pred nás fľašku. Zayn ju vzal do ruky a druhou rukou chytil moju.

 Ťahal ma k výťahu a ja som sa hlúpo chichotala. Len čo sa za nami s cinknutím zatvorili výťahové dvere, Zayn sa ku mne pritlačil, až som sa dotkla chrbtom chladnej steny. „Chceš ma! Priznaj si to!“ začal už takmer zúfalo. Pokrútila som hlavou, že nie. Z ruky som mu vytrhla fľašku a priložila si ju k perám, nepotrebovala som žiaden pohár. Zayn mi ju však vytrhol a whiskey mi začala tiecť dolu bradou a krkom. Lačným pohľadom sledoval každú kvapôčku, kým mi pery nepriložil ku krku a jazykom nesledoval cestičky, ktoré tam kvapky whiskey zanechali. Povzdychla som si a on pokračoval, preskúmal mi perami celé hrdlo. Dvere výťahu sa otvorili a my sme sa čo najrýchlejšie presunuli do našej izby. Zayn ma potlačil smerom k posteli a ja som ho za golier trička stiahla k sebe. Dopadol nado mňa a bez zaváhania pokračoval v bozkávaní môjho krku, kým mi nemotorne sťahoval tričko. Natiahol sa po fľašku a priložil si ju k ústam, keď ho niečo napadlo. Pomaly ju otočil a niečo z jej obsahu mi nalial na brucho, zachvela som sa, keď sa chladná tekutina dotkla mojej rozhorúčenej pokožky. Usmial sa a pery mi priložil k bruchu, kde nimi prechádzal po každom kúsočku môjho tela. „Myslím, že by sme mali ísť do sprchy,“ navrhol, keď sme obaja boli celí od whiskey. Vzal ma do náručia a niesol ku kúpelni.

V sprche na nás zhora padala voda a ja som sa ho snažila zbaviť prebytočného oblečenia, kým ma šialene bozkával. Zostal na ňom posledný kúsok, ktorý som tiež rýchlo chcela dostať preč, no zastavil ma. Chytil mi ruky a pritlačil ma o stenu tak, aby som sa nemohla hýbať. „Viac nebude, kým nepriznáš, že ma chceš,“ zašepkal chrapľavo a aby mi to ešte viac sťažil, znova ma pobozkal, až sa mi podlamovali kolená.


13 comments:

  1. oooooooooooo :) boože :D dokonalí sú :D som zvedavá dokedy, sa budú takto naťahovať :) teším sa na ďalšiu :)

    ReplyDelete
  2. Och Bože! To je skvelé!:D "To je tvoj priateľ?" "Bohužiaľ" :D Toto ma totálne dostalo:D Úplne som sa vzila do tejto poviedky, do celej Zoey (dúfam, že som to napísala správne :) ). A ty vieš, že ja milujeeeeeeeeem takéto kapitolky!:D Vášeň, vášeň, vášeň! Raz ma zabijes svojim písaním, to ti hovorím úprimne! A vieš čo sa mi na tvojom písaní páči? Že to nie je úplne dokonale, že to nie je ako hotovej spisovateľky, ale že to má svoje vlastné rozkošné nedostatky:) Lebo práve TO, robí túto poviedku takou, aká je!:) (a milión ďalších úžasných vecí, ale chápeme sa:D) takže keep writing, girl! love uu xx

    ReplyDelete
  3. Ja som ale že úplne zažratá do tejto poviedky -_- Už ani neviem ako som k tomuto blogu prišla, viem len, že to bolo nedávno a odvtedy úplne fičím na tejto poviedke :) Naozaj je prekrásna :D Milujem ich hádky, naťahovanie, yay ! :D Myslím, že keby sa tí dvaja teraz nejako udobrili skazila by sa pointa poviedky :) .xx
    #PoTaTo

    ReplyDelete
  4. ufff. ty kokoooos.. mali by ste poridavat 10 casti na den aby som potom nemusela stresovat kedy tu bude dalsia ale pokojne citat a vychutnavat si pribeh do ktoreho som totalne zblaznena :D dzana

    ReplyDelete
  5. Oh my goodnes. Ja tú poviedku totálne milujem. :D -A.

    ReplyDelete
  6. Oooooooooooooooóoooooooooooooooooooooooooo ja to citm stale dokola stale mam pri tom otvorene usta do O :D pekne Zayn vydiera :DDDD a ako toto je uuuuzasna cast:-) dokonala je :-) a to preco si to takto zakoncila? :O to nam robis naschval ne?...jooooooooj..prooosiiim prosim prosim :-). Co najskor dalsiu :-). Cize co najskor znamena este dnes :-). Prosiiiiiiiiim:-) prosiiiim:-) a mam taky pocit ze nie len ja ju chcem:-) pretoze pises tak dokonale a krasne:-)
    MILUJEM TENTO PRIBEH :-) je D.O.K.O.N.A.L.Y dokonalejsis som este necitala:-) taze šupitó dalsiu:-)

    ReplyDelete
  7. Nééé, v tej najlepšej časti ...
    Vážne sa nedá slovami opísať, aká je táto poviedka úžasná a ako ju milujem. Je úplne dokonalá. Perfektná.
    Teším sa na ďalšiu časť, Kikuš, je to úplne fantastické.
    A ten nový dess sa mi páči :D

    ReplyDelete
  8. ja už neviem čo ti mám po týchto častiach napísat ..fakt neviem .jedine čo viem je že je to dokonalé a idem to prečitat odznovu :D -1Dfuckmeinthekitchen :D

    ReplyDelete
  9. Ja som asi zomrela pri toľkej dokonalosti :O je to S-U-P-E-R!!!!!! Ja to milujem :D

    ReplyDelete
  10. Wááw užasne :) Krasne ste tu stranku zmenili :) jejjj :) Dalšiu čast poprosím :)

    ReplyDelete
  11. To je skvelé :D Toto je poviedka, aká má byť! Že sa neviem dočkať ďalšieho diela! :D

    ReplyDelete
  12. Jea! :D Je to skvelé! :D :D ...a ten Zayn..och ♥ ... no neviem ti čo ešte napísať... proste je to SUPER a čo najrýchlejšie dalšiu :)

    ReplyDelete
  13. raz ma týmto zabiješ, uvedomuješ si to?? :DD je to úžasné, skvelé, dokonalé, perfektné :)) raz ma z nich porazí :DD ale milujem ako sa takto provokujú :DD *K*

    ReplyDelete