Thursday 2 August 2012

She is mine ! 17

Hey guys <3 Kika prepáč, použila som tvoj pozdrav. :D No, dočasne sa sťahujem ku kamoške. Dočasne znamená do nedeľe, lebo nemám doma rodičov. A ako Klaudiu poznám, zabaví ma natoľko, že s písaním sa môžem rozlúčiť. :D V sobotu ideme na Ženy s rodu Pálffyovcov teda nočné predstavenie na Červenom Kameni. Nehorázne sa tam teším, uu nočný hrad, nádhera. :) Nestretnem tam niektorú z Vás náhodou ? ;D Každopádne, k She is mine ! som rada, lebo sa tam konečne začína niečo diať. Aj keď sa možno nezdá. :D Tak dnes pridávam trošku dlhšiu časť, síce ešte nikým neschválenú ale nevadí. Mám pocit, že je divná ale... enjoy xx

P.S. Mtt, Kika ;D <3


Louis:

Keď som sa otočil, ležala pod strieškou a spala. Predstavoval som si jej jazyk v mojej puse ? Nie to ani nebola predstava. To bolo niečo, čo sa realite nemohlo rovnať. Ale čo so mnou toto dievča, ktoré vlastne nenávidím robí ? Každý deň ma metie tým čo robí a ako sa správa. Vrátil som sa k nej, mokré vlasy jej pouhládzal tak aby som sa mohol dívať na tú tvár a rozmýšľal.

Adriana:

Prebrala som sa a pomaly sa dostavovalo vedomie. Asi také, že mi je nenormálne zima, som celá dolámaná a bolí ma hlava. Vysťahovali ma na ulicu, či čo ? Ozaj, kde to som ? Vedľa mňa sa hýbe telo. Louisko sa preberá. Ale čo tu ten robí ?

"Naozaj by som mala prestať toľko piť. Zobúdzam sa vedľa samích opíc."

Zamumlala som. Nemal šancu to počuť, naťahoval ku mne ruku. Naozaj ? Fúha, asi halucinuje. Čo čaká ? Že je tu jeho priateľka ? A prečo som v poslednej dobe taká zábudlivá ? To nie ja. To tie promile. Pokrútila som hlavou čo spôsobilo nechutný zvuk pukania kostí. Hýbanie palcami na nohách už ale nebolo také ľahké. Čí to bol nápad nechať ma tu bosú ? Bože, chcem svoje biele ponožky. Potom prišla dilema. Zobudím ho ? Alebo ho tu nechám ? Rozhodla som sa preto druhé a bosá som si z jeho telefónu privolala taxík a zobrala jeho peniaze. Odviezla som sa pekne domov kde ešte všetci spali a zaliezla do sprchy. Horúca voda ma spočiatku štípala no potom príjemne zahrievala po tej noci. Zhlboka som dýchala tú paru, sprchovým gélom masírovala pokožku a nakoniec som si umyla aj vlasy. Keď som z toho kúta vychádzala šiel za mnou aj oblak pary a ja som sa bezpečne zabalila do osušky. Bez rozčesania a vôbec niečoho som v nej zaliezla pod perinu aby zo mňa nevyprchalo teplo a sladko začala dospávať opicu. 

Zobudila som sa na to že mi niekto narúša spánok a sedel pri mne na posteli. 

"Potrebuješ niečo ?"

"Svoj mobil."

Ukázala som na svoj kozmetický stolík a hodila sa späť do vankúšov. Vzal si ho ale z izby neodchádzal.

"Ešte niečo ?"

"Ty si nič nepametáš, však ?"

"Mmm."

Zkopala som zo seba perinu, a nohy zo vzduchu dopadli na plachtu. Nechce sa mi. Prudko som sa nadýchla a vstávala druhý krát. Skončilo to skotúlaním sa z postele. A keď človek dopadne na zadok to ho preberie maximálne. Pomocou mojej postele som sa vydriapala na nohy a prešla ku skrini. Vybrala som biele spodné prádlo a obliekla si ho. Keď som chcela ísť späť zistila som, že tam ešte stále stojí. 

"Splnila som ti sen ?"

Stála som pred ním s rukami vbok zatiaľ čo si ma celú premeriaval. Môj pohľad smeroval zaňho. Našla som košelu. Bola zavesená na kľučke. Spravila som k nemu tri kroky a zastala. 

"Máš hnusný zlozvyk okupovať mi dvere. Vieš to ?"

Natiahla som sa cez neho, podprsenka sa obtrela o jeho rameno a vzala si košeľu. Dotkol sa pokožky na mojom nahom páse a pritiahol si ma. Ten dotyk bol studený, nehorázne. Preto mi naskákali zimomriavky. 

"Čo dovádzaš ?"

"Len ti pripomínam, čo sa včera dialo."

"Robil si mi zase zle ?"

Spýtala som sa sarkasticky. Ruky som mala voľne spustené pri tele a dívala sa mu do očí. Čo tam vidím ? Kúsok hnevu a vzdoru ale inak iba dve šibalské iskry. Pritiahol si ma ešte bližšie. Tie hnusne studené ruky prechádzali od pásu ku krížom.

"Stále nič ?"

Prudko som myslela. 

"Chladil si ma ?"

Jedným prstom prešiel vyššie. Jeho prst kopíroval pokožku na chrbte, na kľúčnej kosti až prešiel ku brade. Tieto dotyky ma ale pálili. 

"Nerob to."

Varovala som ho šeptom. Tá veta v sekunde zanikla a nalepili sa na mňa pery. Nechcela som spolupracovať, pusu som držala zatvorenú. Ale keď prešiel jazykom po mojej dolnej pere tretí krát podarilo sa mu to. Tak fajn Adriana, sprav mu z toho zážitok. Natlačila som sa naňho úplne najsilnejšie, cítil tlak mojej hrude na jeho. Postavila som sa na špičky aby to bolo pohodlnejšie a bozkávala ho. S vášňou, agresívne a silno. Jazyk, ktorý vkĺzol do mojej pusy chutnal moje ústa. V najlepšom som ho pohrýzla, nie jemne, do jazyka a ukončila to celé. 

"Takže včera som bola až tak na mol, že som ti toto dovolila ? Fuj."

Hruď sa mi prudko dvíhala, pery som mala červené. 

"Toto som včera dovolil ja tebe."

"Neverím. Len si to práve túžil urobiť."

Odpovedala som mu šeptom v takej tesnej blízkosti až sme sa takmer znova dotýkali perami. Zasmial sa stále rovnako blízko a vyšiel z dverí. Konečne som sa navliekla do tej košele a vyšla tesne za ním. Som hladná. V kuchyni som si vytiahla drevenú dosku, nôž, uhorky, rajčiny, olivový olej a dala robiť hrianky. 

"Mmm. Čo to máš ?"

Ozval sa za mnou silne írský prízvuk a ja som sa nad jeho apetítom usmiala. 

"Bruskety po Adrianovsky. Dáš si ?"

"Neviem čo to je ale znie to dobre."

Prisadol si a nehal ma obletovať kuchyňu, kým čakal na jedlo. Hrianky vyskočili, každú jednu som nehala nasiaknuť olejom a posypala nadrobno nakrájanou zeleninou. Za normálnych okolností by som mu povedala nech si spraví sám ale mala som dobrú náladu. Ako som si sadala stavala som pred nás taniere a krčila jedno koleno. 

"A ako sú brastuky normálne ?"

"Sú to bruskety. No, taliani používajú iba olej, rajčiny a parmezán. Európania bravčovú masť, rajčiny a veľa soli. Ja to mám rada takto."

"Keby som nevedel čo si ty za odborníčku na stravu a ako máš rada uhorky, povedal by som, že máš tehotenské chute."

"Ochutnaj to a aj ty budeš mať také."

Spravil ako som mu kázala, zahryzol sa do toho a na tvári sa mu zjavil labužnícky výraz. Zasmiala som sa a pustila sa do toho tiež. 

"Bré ráno. Čo to chrúmete ?"

"Dobré Zayn. Jedlo nášho detstva, necítiš to ?"

Odpoveď dostal iba odo mňa. Niall mal plno práce s žuvaním. 

"Ukáž, ja to spravím."

Povedala som pri pohľade na to ako nešikovne sa snaží krájať kyslé uhorky na koliečka. Sadol si na moje miesto a začal jesť to čo pred sebou našiel. Teda moje bruskety. Do kuchyne sa medzi časom došuchtal aj strapatý Liam. Vzdychla som si a spravila aj jemu. Všetci sme bez slova raňajkovali, každý so svojou porciou a na svojej stoličke, kým nedošiel Louisko. Tých stolíc tu bolo iba päť. Zayn mi rukou naznačil, že mám ísť k nemu na kolená. Prevrátila som očami ale presunula si tanier aj seba k nemu. Sadla som si na jeho nohy, Louis vedľa mňa za vrch stola. Šikovne ukradol Liamovi jeden chleba z taniera no tomu to vôbec nevadilo. Za stolom vládlo ticho prerušované našim prežúvaním. Keď tak nad tým rozmýšľam všetci sme sa v kuchyni ešte nezišli. Podaktorý s napol rozlepenými očami, strapatý a v pyžamách. Louisov pohľad každú chvíľu zalietal ku mne, s obľubou rovno do môjho výstrihu a on si chudák vždy myslel aký je nenápadný. Mňa však udalosti spred pár minút vôbec netrápili. Bol len jeden z mnohých, ktorý odo mňa dostali pusu. Moje city k nemu to nemení. Keď sme dojedli Zaynove ruky sa obmotali okolo môjho pásu a hlavu si zložil na mojom chrbte. Stiskol ma a povolil.

"Ďakujem."

Po jednom od Zayna sa ozvali tri ďalšie. 

"Veď preto."

Povedala som im s úsmevom a opierala sa dozadu. Zayn si zložil hlavu na mojom pleci a hral sa mi s prstami, ktoré boli ešte stále na mojom páse. 

"Si studená."

"V noci bola zima."

Povedala som s vražebným pohľadom na Louisovi. Ten pod stolom prikryl moje malé chodidlo jeho labou a prechádzal po ňom. Striasalo ma a Zayn to cítil.

"Adriana čo je s tebou ?"

"Neviem. Od rána ma niečo prenasleduje."

Vravela som pomerný nezmysel a dívala sa na Louisa, ktorý sa skoro rozrehotal. Jeho noha pod stolom stále niečo riešila s tou mojou a keď som toho mala dosť poškriabala som ho. Trhlo to mnou, čo sa zase dostalo k Zaynovi. 

"Trasieš sa !"

"Potrebujem teplú kávu."

Ozval sa Liam, že to spraví. Vstal od stola a prešiel k linke. Medzi časom som začala byť Zaynovi ťažká tak si ma na kolenách popravil. Otočila som sa tak aby som bola chrbtom Louisovi, teda som na Zaynovi sedela bokom a hlavu si mohla opierať o jeho plece. Húpala som nohami dopredu a do zadu. Zatiaľ mi jednou dlaňou prechádzal po stehne a druhou po chrbte aby mi bolo teplejšie. Ja som dýchala jeho typickú vôňu, ktorú nespôsobovala voňavka. Zayn tak proste vonial vždy. Sladko a jemne, kým nešiel von stačilo mu to. Potom predo mňa Liamove ruky položili kávu, vyšlo zo mňa tiché ďakujem a hrnček som zovrela do dlaní. Zima išla od nôh, naozaj ma oziabali ale teplo z pariacej sa šálky sa pomaly šírilo a začínalo mi byť príjemne. Typicky, po tom čo som si odpila, som šálku strčila Zaynovi pod nos, či si nedá. Uchlípol si a šálku vrátil na stôl. Stále vládlo ticho.

"Čo máme vlastne dnes robiť ?"

"Konečne... Nič."
Vydýchol Liam a pohodlnejšie sa oprel. Zayn sa na mňa usmial.

"Čo budeme dnes robiť my ?"

"Neviem. Hlavne nech sme spolu."

"V tom prípade... Hrá sa monopoly. Kto sa pridá ?"

"Keď prídu dievčatá môžme hrať všetci."

Keď som povedala spolu, myslela som nás dvoch. Ôsmi sa posadíme na zem, aj tie ich frajerky a budeme fantazírovať nad monopolmi. Tej hry sa zbavím veľmi rýchlo. Pobrali sme sa do izieb poprezliekať aj keď som sa velice nerada vzdávala mojej pohodlnej, mäkkej košele. Musela som mať niečo na nohách. Biele tričko s Mickeym, ktoré som nad pánvovymi kosťami uviazala na uzlík a obyčajné čierne nasrávačky. Uschnuté a prečesané vlasy mi ležali na chrbte. Scupitala som dole schodmi s lízatkom v puse, bolo ešte z Brazílie (mali tam nehorázne dobré lízatká). Dole už všetci boli pusádzaný pri hraciom poli. Na zemi ako som predpokladala. Sadla som si pri Zayna. 

"Akú chceš figúrku ?"

Pozrela som aké sú už na štarte a moja šťastná tam nebola.

"Topánku !"

"Máme víťaza."

Skonštatoval Zayn a ja som sa sarkasticky zasmiala. Hra sa začala, ľudia sa pohybovali po políčkách s pozemkami a inými monopolmi a mňa to neskutočne nudilo. Potom sa Zayn dostal na Oxford Street, jedinú, ktorú som z červených nemala.

"Kupujem."

"Nie nekupuješ."

Oponovala som mu. Smial sa, poznal ma. Vedel, že nerada prehrávam.

"O tom to je moja. Musím ti to prekaziť."

"Nič nemusíš."

Preliezla som cez neho, sadla si obkročmo a začala ho štekliť. Hlavne na bruchu tam bol najšteklivejší.

"Ešte stále chceš kúpiť môj červený pozemok ?"

Smiala som sa mu aj keď už som ja ležala pod nim a prehrávala. Išla som na to teda metódou udri kam dosiahneš. 

"Podaj mi kartičku Liam. Rýchlo kým je zneškodnená."

Podal mu kartičku, ktorá sa strká do tej bielej veci a dostal pozemok. 

"Fajn. Odteraz hráme spolu."

Povedala som keď ma Zayn odľahol a za kríže ma posúval na môj pôvodný flek. Spojili sme svoj "majetok" a vyradili Zaynovu figúrku. Všetci na nás hľadeli vyvalene. Bože tento pohľad stál za to. No čo, my so Zaynom hráme veci po svojom. Lízatko som strčila môjmu spoluhráčovi do pusy a prešla na hru môjho štýlu. Nakoniec sme to vyhrali. Po tom čo sme sa so Zaynom niekoľko krát pobili ako dve mačky, lebo sa nám nepáčil krok toho druhého. My sme si to užili, smiali sme sa. Keď som konečne vstala ponaťahovala som sa. 

"Čo teraz ?"

"Ako to, že čo teraz ? Ideme vóón Javadd."

Zazrel na mňa s pobaveným výrazom.

"Nechci aby som vytiahol tvoje stredné meno."

"No a čo, že som Heďa ? Hodí sa to k sebe. Hedviga a Javadd. Dve opice."

Snažil sa skočiť na môj chrbát. Veľmi dobre vedel, že sa uhnem ale aj tak to riskol. Samozrejme, že skončil na zemi. Chcela som ho prekročiť a pokračovať do izby ale potiahol ma za nohu. Dopadla som kolenom na jeho brucho.

"Tak ti treba."

Smiala som sa mu. Nakoniec som si ľahla vedľa neho a nechcelo sa mi hýbať. 

"Mením názor. Ostávam tu."

"Pozorujeme hviezdy ?"

"Ako za starých čias."

Chytili sme sa za ruky a dívali sa na biely strop. Nevedeli sme sa pritom nudiť, aj tak sme to prekecali. Osameli sme, ostatný sa porozliezali po dome alebo von a my sme ležali a rozprávali sa. 

"Aj ty to cítiš Zayn ?"

"To Deja Vú ?"

"Presne."

LOUIS 

Nech jej po tých stehnách neprechádza, nech dá tie dlane z nej dole, lebo ma tu vystrie. Je jej zima alebo sa trasie z môjho dotyku ? Mne osobne bolo po ráne horúco. Čo je to za strigu, že sa tak pekelne úžasne bozkáva ? Po tom, čo som sa snažil o provokáciu zapojila do hry aj druhú nohu a poškriabala ma. Ale s tou jej perfektnou pedikúrou sa to rovnalo dotyku zubov šteňaťa. Trhla nohou čo musel cítiť Zayn a odpovedala mu maximálne odveci. Celý čas ma vraždila pohľadom a potom čo povedala som sa musel premáhať aby som sa nerozrehotal. Vypýtala si kávu, ktorou rovno nakŕmila aj Zayna a prišla reč o tom čo robiť. Že Monopoly. Aj tak som nemal nič lepšie na programe. Prišli baby, Liam zniesol škatulu s hrou. Rozložil to a vtedy sa zjavila pod schodami. Dýchaj človeče. Lízala lízatko čo ma neskutočne rozptiľovalo. Nechávalo to sladkú stopu na jej perách, ktoré sa zakaždým prispôsobili tvaru zeleného lízatka. Zase odhaľovala kožu na jej bokoch a plochom bruchu. Tú snedú, lesklú. Čierny pás nohavíc priliehal k telu presne pod tými pánvovymi kosťami, ktoré sa tak často dostávali do kontaktu s mojimi prstami. A miloval som ich. Bože Louis, miluješ jej bedrové kosti ? Spamätaj sa. A kým som sa na sekundu spamätal sedela na Zaynovi. Holé kríže mi ukazovala a ja som musel pobozkať Eleanor aby som to rozdýchal. Keď sa cez ňu prevalil hruď sa jej pravidelne dvíhala a bola len milimetre od Zayna. Tá, ktorá sa ešte pred hodinou tlačila ku mne. Počkať ona má tetovanie ? No ja umrem. Ornamentovým písmom sa pod jej priehlbinkami na krížoch tiahlo meno Zayn. Má aj on niekde Adrianu ? Myslel som si, že viem o všetkých jeho tetovaniach. Musím sa ho na to spýtať. Nakoniec sa tí dvaja spojili absolútne proti pravidlám a vedenie prebrala Adriana. Lízatko skončilo v Zaynovej puse, (ďalší príval energie z jej pohybov) a plne sústredene hrali. V kuse sa bili a potom sa smiali ako sa bijú. Keď všetci naokolo pod ich vplivom zbankrotovali a všetky pozemky skončili u nich sa zdvihla a popreťahovala sa. Prehla sa, tým pádom vynikala medzera medzi tričkom a gaťami, a zadok. Zahliadol som aj lem jej nohavičiek a už sa zase bavili o tom čo idú robiť. 

"Ako to, že čo teraz ? Ideme vóón Javadd."

"Nechci aby som vytiahol tvoje stredné meno."

"No a čo, že som Heďa ? Hodí sa to k sebe. Hedviga a Javadd. Dve opice."

Adriana Hedviga. Znie to bohovsky. Medzičasom sme postávali aj my ostatný a každý sa hrnul inam. Ja s El do izby. A keď sme prechádzali okolo tých dvoch, ktorý zase predvádzali nejaký cirkus šlahli mi do tváre vlasy padajúcej Adriany. Ale nebolelo to, neštípalo. Vôbec, inokedy by mi už slzili oči. Ona mala vlasy jemné ako pierko, hladké a ľahké. Ten dotyk, i keď prudký, ma pohladil. Zjavne si to ani nevšimla, mala dosť práce s demolovaním Zayna. Šliapal som hore schodmi za El rovno do izby kde sa na mňa vrhla.


5 comments:

  1. Niee :D ja chcem ďalšiu časť :D bože toto bude ešte riadna dilema, že s kým bude :D ale inak úžasné :-) ale ja osobne by som k nej dala Zayna :D no ale všetko je na tebe :) kiežby som aj zajtra mohla prečítať 17 častí tak ako dnes :D

    ReplyDelete
  2. Perfejtné, wáu :) a že tetovanie ZAYN :D pfú, to si dám asi aj ja :D úplne super, bomba :) Louis? prajem veľa šťastia :D ľť, :*

    ReplyDelete
  3. Lou, jaký šuhaj z neho :D aj ja by som asi dala hlas Zaynovi :) ale s Looim sú takisto perfektný :* krásne napísané, rýchlo ďalšiu! :) xx

    ReplyDelete
  4. to-je-čo? ako už nie som taká vyvalená, pretože viem ako to skončí ale aj tak :OO aj keď ty si schopná to ešte tri rázy poprekrúcať :D úžasne píšeš moja, hovorím ti to stále a ty mi neveríš!! čo je potom toto? dokonalé dielo! :) ľúúbim ťa xxx

    ReplyDelete
  5. tak a teraz som z toho už totálne mimo, ona je s tým zaynom úplne úžasnáá!! :) ale je mi ľúto Louisa :D Je z toho pekný trojuholník!! Je to dokonaléé!!! :) :* xx

    ReplyDelete