Thursday 9 August 2012

She is mine ! 19

No, vysúkala som to zo seba. :D Páči sa :)


ADRIANA

Keby tak vedel, že zo všetkého najmenej ma trápi odchod do New-Yorku. Vlastne sa tam teším. Možno ma smrad toho veľkéko mesta otupí natoľko, že na to prestanem myslieť. Upreto som hľadela za Zayna, búchalo mi srdce. Len ma to utvrdilo v tom, že sťahovať sa je potrebné. 

"Prepáč. Neprestaneš byť môj anjel."

Povedala som Zaynovi a dala mu pusu. Ozajstnú. 

"Kedy ?"

Dostal zo seba. 

"Štyri dni."

"Prečo mi to zase robíš ? Vieš, že s tebou ísť nemôžem. "

"Ani to od teba nežiadam. Voľba medzi mnou a One Direction je jasná. Len si zase budeme musieť zvyknúť na to, že spolu nebývame."

V tichosti sme sa pekne odšuchtali domov, každý trávil to svoje. Zaynovi som naložila správu o tom, že sa sťahujem do Ameriky. Ja mám už asi tri dni na rozume len záležitosti s Louisom. Toho očividne strašne zaskočilo, že odchádzam a tým končí jeho hra pretože ma celou cestou držal za ruku. Tú, ktorú nedržal Zayn. A nikto si to nevšímal, všetci hľadeli do blba. Zvyšných troch skôr trápil Zayn ako ja. Nevedela som, prečo to Louisovi dovoľujem. Asi preto, čo som videla v jeho modrých očiach. Celý čas som hľadela do jeho tváre aby som mala silu povedať to Zaynovi. Pretože on, Tomlinson, bol dôvod môjho odchodu tak ďaleko. Vládlo stále len to otravné ticho, otupná nálada, vzduch bol preťažený našimi starosťami. 

V noci keď už som pohodlne ležala v mojej milovanej košeli sa otvorili dvere a spolu z lúčom svetla vošiel Zayn. Ako tisíc krát za ten čas čo tu bývam si ku mne priľahol a preložil si ruku cez môj pás.

"Myslíš to vážne s tým New-Yorkom
?"

"Stopercentne."

Zaboril si tvár do mojich vlasov, na ktorých som pocítila vlhkosť. Pár sĺz, ktoré stekali ku mne. 

"Máš aspom vymyslené ako sa budeme stretávať ?"

"Bohužial, nie. Nenapadá ma nič iné ako telefonáty a skype."

"Nechoď prosím."

Hladila som ho po ruke v márnej snahe utešiť ho. Ale to sa v tejto chvíli asi nedá. 

"Musím."

Dvere sa začali otvárať znovu. Čo mám dnes ? Deň otvorených dverí ? A kto iný to mohol byť ako strojca môjho "šťastia" ? Chvíľu stál a zmetene rozmýšľal, že čo teraz.

"Z-zayn. Hľadal som ťa."

Vykoktal nakoniec. Veľmi dobre som vedela prečo tu zas je. Určite nie pre Zayna. Ten si dlaňami zotrel slzy a predsa len sa zdvihol a šiel za ním.
Teraz si niečo vymýšľaj Louisko. Že hľadal som ťa Zayn. To hovor vieš komu. 

O pól hodinu, keď sa mi konečne podarilo dostať sa do fázy zaspávania sa dvere otvorili znova. Pomaličky, po centimetroch. Bože nie. Adriana tvár sa že spíš, to je on. Ale nie si v polohe vejúcej veverice ! Neoklameš ho. Vŕŕŕ. Šibe mi. Nakoniec sa tými milimetrovými krokmi dostal až ku mne. Ležala som na pravom boku takže ma mohol bez problémov pozorovať. Bola som tvárou k nemu, tuším som aj krčila čelo. Prvý krát ma len pohladkal. Dvomi prstami prešiel od lícnej kosti po pery a ja som vzdychla. Ale tak ako človek zo spánku, nie vzrušene.

"Spíš ?"

Keď som rozlepila neodmaľovamé oči zavraždila som ho pohľadom a zároveň na snažila dostať na posteli daľej. Moje gesto si vysvetlil akože si má prisadnúť a to som mala v pláne zaľahnúť ako veverica a spať. 

"Čo chceš ?"

Môj šepot znel ako štekot chorého psa. Bol aj dosť hlasný.

"Porozprávať sa. Nechcem aby si odišla znova... kôli mne."

"Nemáme o čom. Nenámyšľaj si."

Povedala som už o čosi normálnejšie s hlavou vo vankúšoch. Na moju smolu som ležala na chrbte. Prehodil si nohy cez okraj postele a v sekunde na mne ležal. Zatláčal mi rebrá do chrbta a s ťažkosťami som dýchala. 

"Zlez. Zo. Mňa. Idiot !"

Ani raz neuhol pohľadom od mojich blčiacich očí. Bola som pod ním priľahnutá, naštvatá a.. a naštvatá ! Keď som si uvedomila, že mám voľné ruky rovno som ho začala zo mňa tlačiť dole. Biť ho by nepomáhalo. Avšak bol na mne natisknutý tak na tesno, že ten tlak, ktorý vznikal keď sme sa o seba obtierali spôsoboval obom istú dávku vzrušenia. Keď som ho zo seba dostala, ani som sa nestihla poriadne nadýchnuť už mal ruku na mojom stehne a sedela som na ňom obkročmo. 

"Si hnusný."

"To ty tiež."

A vrhol sa na mňa. Normálne drzo si ma stiahol k sebe a začal mi jazykom prechádzať po perách ako o život. Ani sa nesnažil učičíkať ma nežným bozkom. Ale ja som ústa pootvorila a nechala ho bozkávať ma po francúzky. S vášňou. Asi to medzi nami vzniká automaticky, o to intenzívnejšie, že sa nenávidíme. Začalo mu vadiť, že je podo mnou v tej chvíli ako mne začalo vadiť, že mi prechádza iba po jednej časti stehna.  Priam gymnastickým ťahom ma prekotil dozadu celým svojím telom div som si hlavu nebuchla o stĺp. Nespokojne som zamrnčala ale v činnosti pokračovala. Nechala ho nech sa takto pokojne podopiera a leží na mne strčený medzi mojimi nohami. Nech ma bozkáva, nech si s jazykom robí čo chce. Všetko mi bolo jedno. Aj to, že možno tam vedľa leží a odfukuje jeho frajerka. Velice romanticky mi začal prečesávať vlasy, čo ma akurát tak bolelo ale aj to som mu dovolila. Po minútach bozkov s erotickým podtónom, tých čo ma elektrizovali od hora dole, pri ktorých som ruky kváčila do jeho bokov a nohami ho oblapovala som to skončila. Zabávam sa bežne ale takto sa neznížim. Nie. Je zadaný, takých ja takto ďaleko nepúšťam. 

"Stačí L..."

Prešiel na nežnejšiu hru. Len s perami, hral sa s nimi, chutnal. Pohrýzla som ho, aby vedel, kde sú hranice. 

"Zmizni."

"Ja zmiznem ak si ty rozmyslíš odchod do New-Yorku."

"Keby si nebol taký tupý chápal by si prečo to robím. A vôbec, odprac sa zo mňa." 

"Ako to, že prečo to robíš ? Ty máš na to špeciálne dôvody ?"

"Nie. Sťahujem sa na iný kontinent, ďaleko od Zayna len tak."

"To v tvojom prípade neni nič nečakané. Naposledy si z rozmaru odletela do Brazílie."

"Nie natrvalo ! Choď už preč !"

"Ostávam kým mi to nepovieš."

"V tom prípade, dobrú noc. Ráno to vysvetluješ ty, že prečo ťa mám naprataného v mojej posteli."

"Ja nie som ten, čo nechápe."

4 comments:

  1. oCH!!! JA TO PROSTE MILUJEM!!! :*** je to perfektnéé!! :)

    ReplyDelete
  2. :) úchylný úsmev prosím pekne :) nič viac :)ááá možno ešte, že táto poviedka je fucking perfect :*

    ReplyDelete
  3. Dnes som to začala čítať a poviem ti že je to dokonalé :)

    ReplyDelete
  4. Ďakujem kočky :)) Lve you all , xx

    ReplyDelete