Saturday 25 August 2012

She is mine ! 27

Hi guys ! ...mala som problém s Vianocami. :D Ďakujem za všetky rady ako navodiť vianočnú atmosféru, boli skvelé :)) Aj som sa zasmiala. :D ...a vyriešila som ho asi tak, že som ich proste nenapísala. Ale nebojte, budú neskôr. :) Keď ma to kopne, budú čarovné Vianoce. Dúfam. :D Teraz dvadsaťsedmiška, o pár minút Baile Mensual :)) Enjoy, xxx

"Louis ja... držím celibát."

Do očí sa mu nahrnuli slzy a vyprskol. Rehotal sa div nezletel z postele a ja som dúfala, že nezobudí pól domu. Našťastie prázdna izba za stenou patrila mne. Legíny som vytiahla kam patrili a odpratala som sa na "svoju" polku postele. Keď ako-tak upokojil šialený rehot posadil sa, zdvihol sa z postele, obišiel ju a odokryl ma. Nechápavo som sa na neho zahľadela, načo on len pokrútil hlavou. Sklonil sa k mojím bedrám, dal mi šteklivú pusu na brucho a znova zachytil okraj látky.

"Fajn... Ale toto nepotrebuješ."
Pomaly zo mňa sťahoval čierne legíny a ja som mu pomohla pridvihnutím pánvy.
"Kazí to efekt tej dokonalej košeli. Mám totiž rád tvoje stehná."
"Tá dokonalá košeľa, ktorá ti vždy poskytla taký perfektný výhľad. Však ?"
"Len na tie stehná. ...nie si tu jediná, ktorá drží celibát."
"Videla som."
Vystrúhal ten jeho úškrn od ucha k uchu a vrátil sa späť do postele, ale už bol poslušný.
"Tak čo, chceš spať ?"
"Nie. Čakám kým zaspíš ty."
"Aby si ma mohla zabiť v spánku ? Alebo sa ma naozaj bojíš ?"
"Ešte som sa nerozhodla čo s tebou."
"Ja by som aj vedel... Keby sme neboli taký svätý a nedržali celibát."
"Pred Vianocami prestávam byť hriešnica. Mám ich rada, vieš ? V detstve boli vždy super. Také čarovné. U Malikovcov, pretože otec chodil do tepla. Ja som nechcela...."
"Tiež mám rád Vianoce. Som s rodinou, sestrami a všetci sa tešia. Na Vianoce nie sú starosti, a ja som znova dieťa."
"Nevedela som, že máš sestry."
"Mám. Dokonca štyri. Sestri sú najlepšie v tom, že keď už naozaj nikoho netrápiš, a rodičia ťa pre niečo majú v zuboch... ony prídu vždy. Ľúbim ich." (Čistá skúsenosť. Mám brata opičiaka, staršieho :D)
Len som sa nad tým usmiala a zývlo sa mi.
"Stále rozhodnutá nespať ?"
"Na betón. Ale ty by si sa už aj mohol ukladať."
"Nie. Túto noc si rozhodne vychutnám. Smedná ? Hladná ?"
"Unavená."
Zývla som znova. Aj tak sa natiahol cez okraj postele a podal mi minerálku. Zvrtol sa naspäť, ľahol si na bok s rukou pod hlavou a sledoval ma.
"Je v tom nejaká droga ?"
"Ak ti nerobia dobre minerály, nepi to."
"Nejaký života budič nemáš ?"
"My obyčajný smrteľníci pijeme pred spánkom minerálku."
"Takže som vlastne výnimočná ?"
"Po všetkých ohľadoch."

Prikývol vážne a fľašu položil vedla mňa. Prevrátila som oči a predsa len odkrútila vrchnák a napila sa z fľaše. Zotrvával v predchádzajúcej polohe, s očami na mojej tvári.


"Máš dokonalé pery. Vieš to ?"

Skoro my zabehlo. A to by nebolo dobré lebo by som ho opľula, aj celú jeho posteľ a bol by z toho trapas.

"Ešte niečo, čo sa ti páči ? Mal by si prestať chrliť tvoje prozaické komplimenty."
"No... to som chcel dnes v noci zistiť. Hnusný celibát."
"To pre teba zostane nepreskúmané územie. Milášik."
"Uvidíme."
"Neuvidíte, Mr. Tomlinson."
"Ja nemám problém teraz trhnúť aj tými nohavičkami."
"Skúsil by si. Namieste by som ti vyškriabala oči."
"Pretože by som to spravil alebo aby som to nevidel ?"
"Oboje !"
"Tak to nebudem riskovať."
"Správne."
"Tak ja teda idem spať. Je s tebou nuda."
"Keby si nebol také prasa zistil by si aj niečo viac, než len to ako sa bozkávam."


Povedala som mu ironicky a keď konečne zhasol aj tú malú lampičku, nahodila som polohu vejúcej veverice.

"Viem predsa, že máš rada Vianoce. Dozajtra spracujem, že si mi povedala viac ako uštipačnú poznámku a môžme pokračovať, hm ? A Tommovi môžeš veriť, že sa bozkávaš pekelne dobre. Tak spi sladko, Adriana."

Pošepkal mi ešte do vlasov, pohladil ma po zadku a tiež sa uložil.

...

Keď som sa ráno zobudila, v izbe ma čakalo strašidlo. Rozzúrená hnedovláska, s rukami na prsiach a pokušením ceriť na mňa zuby. Eleanor Blacková, buhuhú. Po očku som hodila do kúta, kde som čakala zbitého Louisa, no boli tam hodené moje čierne legíny. Toto ma úprimne dostalo. Začala som sa smiať, čím som ju nazúrila ešte viac a dala sa na vstávanie z postele. Obávala som sa, že ju napadne šklbať mi vlasy alebo strieľať facky ale moja ignorácia keď som si pokojne zývla a natiahla sa, ju zaskočila. S úsmevom som prešla okolo nej, a vkročila do izby. Stále bez nábytku. Dala som si sprchu, umyla zuby, navliekla nové nohavičky a podprsenku... Mala som čas, stávim sa, že kráska bude na mňa čakať pred dverami aby mi naplula do tváre. Činnosti som si pekne predlžovala, pomaličky si česala vlasy do vysokého copu, obliekala sa... Priesvitné tričko s gombýkmi a ďalšie čierne legíny ju asi nepotešia. Lalá. V hlave mi myšlienky behali spevom, šírila som dobrú náladu. Síce sa nemal kto nakaziť, aspoň izba dýchala veselosťou. Ako som čakala, otvorila som dvere a tam aha ! Louisova polovička.

"Dobré ráno."

Zaželala som jej s príjemným úsmevom. A keby mi kompletne nenarušila osobný priestor, obídem ju znova.

"Lou, poď nám to sem ozrejmiť..."
"Áno Louis. Poď jej prosím povedať, že som jednoducho lepšia v posteli."
"Ako si do..."
"Nedovoľujem. Len si na mňa príliš hysterická. Tvojho miláčika som sa ani nedotkla, len som nemala kde spať. A teraz, by som si rada šla zapáliť a vypiť čaj."
"Chcem dôkazy."
"Mám menzes. Môžeš si ísť do tamtej kúpeľne odbaliť vložku."

Ako som zistila, keď ma konečne pustila, Lou stál na schodoch. Vešal tam imelo, ježiši kriste. Tváril sa, akoby sa nič nedialo, len si ďalej vešal to imelo. Aj tak to všetko musel počuť, a vedieť, že žiadny menzes nemám. Zavadil by včera večer o vložku, keď mi rukou prechádzal po zadku. Je to dobrá krava, tá jeho priateľka. Žiadny dámsky inštrument nenájde, ak ich išla hladať. Keď tak, sa len uistí, že mi naozaj zmizla posteľ. Keď som prechádzala pod čerstvo dovešaným imelom, kde ešte stál autor toho diela, zachytil ma za zápestie.

"Vôbec nič s tebou nerobí, že stojíme pod imelom ?"
"Si ty normálny ? Hore tvoja ženská chytá žiarlivostné scény a ty ma tu otravuješ s imelom ? Počkaj si tu na ňu."

Vytrhla som sa mu, a schody zišla. Dole v kuchyni ma čakal horúci čaj. Teda neviem či čakal mňa, ale niekto kto ho tu nechal mi ušetril robotu. Za uško som si ho vzala a spolu s pripravenou cigaretou som vyšla na terasu. Sadla som si na drevo do tureckého sedu, čaj si položila k nohám a zapálila cigu. Trošku ma klepalo od zimy, ale bolo mi tam dobre. Čaj a cigareta ma dostatočne zahriali. Vydýchla som dym a sledovala ako sa stráca v ničote. Sedela som tam aj keď už nebol čaj, ani cigareta a stupne klesali. Zdvihla som sa až na Zaynove volanie, keď vravel, že má pre mňa prekvapenie.


Problém je, že kým zo seba nedostanem Vianoce, nemožem Vám sem dať tú časť, ktorú som mala nachystanú na pondelok. :D Nejaké návrhy ? :)) 

O tom aký záživný deň a noc som mala... to je škoda reči. :D Chvíľku bolo aj dosť úchylne. Tak okolo 3 rána vznikla trošku štipľavá scéna, ským a v akej story neprezradím. :D Ale ono to sem pribudne. :)) Zajtra som od rána s Anet, ideme do Nitry na rozprávočku. :D Takže dnes idem spať skôr, len Vám najprv pridám Baile Mensual. :))

 Komentár =*
Albus Percival Wulfrick Brian Dumbledore
Love ya <3
Padol mi do očka. :D


4 comments:

  1. Maruš, to ti vyšlo! milujem to :*

    ReplyDelete
  2. Super to je :D chcem ďalšiu :D a dúfam ťa napadnú Vianoce :D

    ReplyDelete
  3. Inač skús si dať ľad do úst alebo si pozri reklamu " Keď vydržíš nepapať, tak uvidíš zlaté prasiatko" :D Alebo si kúp salónky (Síce neviem či sa teraz predávajú), upeč si medovník. :D Možno chytíš vianočnú náladu. :))

    ReplyDelete
  4. Ďakujem, ďakujem, ďakujem =* ;DD

    ReplyDelete